Sa ovim govnarima se treba gerilski boriti... Svakog cacija kojeg znas odvalis ga od batina i cao...
Pa neka me privode klosari jedni, pola cacilenda im narko dileri i ovaj krompirko sere nesto...
Golden Warrior wrote:Sa ovim govnarima se treba gerilski boriti... Svakog cacija kojeg znas odvalis ga od batina i cao...
Pa neka me privode klosari jedni, pola cacilenda im narko dileri i ovaj krompirko sere nesto...
vladokv wrote:ono sto sam ja svojim ocima video ( na onom kanalu bez cenzure ) je da je bilo pojedinaca koji su napali pandure koji su mirno stajali u kordonu.
i to je bilo pre nego sto je naislo vozilo hitne pomoci.
EDIT : stim sto sam zapamtio onog nosonju u zelenoj majici koji je stajao kao ispred demonstranata i smirivao, a kasnije sam ga video na Slaviji kako sa jos nekim inspektorima privodi tipa golog iznad pojasa.
ne bih se iznenadio da je sve iscenirano i unapred pripremljeno i bas zbog toga sam razocaran sto studenti i ovaj put nisu uspeli da se ograde od ovakvih eventualnih desavanja.
vladokv wrote:ono sto sam ja svojim ocima video ( na onom kanalu bez cenzure ) je da je bilo pojedinaca koji su napali pandure koji su mirno stajali u kordonu.
i to je bilo pre nego sto je naislo vozilo hitne pomoci.
EDIT : stim sto sam zapamtio onog nosonju u zelenoj majici koji je stajao kao ispred demonstranata i smirivao, a kasnije sam ga video na Slaviji kako sa jos nekim inspektorima privodi tipa golog iznad pojasa.
ne bih se iznenadio da je sve iscenirano i unapred pripremljeno i bas zbog toga sam razocaran sto studenti i ovaj put nisu uspeli da se ograde od ovakvih eventualnih desavanja.
tremi08 wrote:Golden Warrior wrote:Sa ovim govnarima se treba gerilski boriti... Svakog cacija kojeg znas odvalis ga od batina i cao...
Treba se boriti na svaki nacin koji ne ukljucuje primenu sile. Jednostavno im onemoguciti normalan zivot, i oni izlaze, gde god izadju napraviti im pakao da ne mogu da ostanu tu, uciniti im zivot nemogucim. Namestati im seksualne afere, gej afere itd., bukvalno u svim sferama drustva im praviti haos, fizicki ne jer ih stiti ova "policija".
Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest