Gde je Jokic bolji igrac od Gasola.Kad bi se zezali

.Ovaj covek osvojio sve sto je moglo da se osvoji,dominirao,ovaj nas jos nema nista osvojeno.
Ovaj vodio Spaniju do ogromne dominacije.Bukvalno sve osvojio,Nba ligu,Spansku ligu,jefino nema EL

.Daleko je Jokic od njega.Kao sto ni Janis nije ni blizu jednog Spanulisa,Dijamantidisa,da ne pricam Galisa.
Inace Garbahoza je 77 god.,nije generacija Navara,Rejesa,Gasola,Kalderona.
Neko spomenu kako je bivsa SFRJ igrala na veliki broj poena u oeriodu 89-91' .Treba pomenuti da je i bivsi SSSR igrao izuzetnu napadacku kosarku i gde su ko od sale davali 100+ poena.
Kosarka u svetu tokom tog perioda sto se moze videti i po rezultatima bila je izrazito napadacka.
A onda dolazi period devedesetih,dvehiljaditih gde se sve vise igrala kvalitetna odbrana,i gde su rezultati bili jako niski.
Odbrana koja se igrala tada i sada ,nebo i zemlja.Neko pomenu Redzi Milera koji je bio vehunski suter,da nije prelazio 20 ppg tokom sezone.
Nisam znao taj podatak,ali znam da takav igrac bi danas bio komotno na 30+ ppg.
Licno meni je taj period tokom devedesetih,i tokom dvehiljaditih najbolji period ove prelepe igre.Gde su igrali najveci majstori ove igre,i gde se igrala mnogo dobra odbrana.
Naravno o ukusima ne treba raspravljati,ali ovakva kosarka sa brdo sutnutih trojki ,i gde se odbrana gotovo i ne igra je za mene losa.
Po meni ovo je bilo dobri prvenstvo,puno dobrih utakmica,iako se u nekim igrala slabija odbrana