Board index Olimpijske Igre Beijing 2022

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby teglica » 29 Jul 2018, 00:29

Nisi ratovao za Srbiju...to i jeste problem...ni ti ni ja ...ni oni 1941 posebno...

Ratovao si za pojedince...propale politicare...profitere...koji su predali zemlju posle svoje avanture...za koju njihova deca..a ni oni nisu ginuli...vec ti i ja...srecom preziveli...a na hiljade nije...

Nismo ni trebali da ratujemo 1991...ni 1999...jer se neko bogatio...jer nije prihvatao vise...od onoga sto je posle svih ratova potpisivao...
Ili ratuj ili ne pocinji ono sto ne mozes...nije izdajnik knez Pavle... vec engleski pucisti...koji su pobegli...a onoliko zrtava nastalo...e tako je bilo i 1991...1999...pa da si imao vojsku...ubili bi Slobu posle kumanovskog sporazuma...da si imao JNA...sprecili bi rat 1991...pobili ili hapsili kao Tito 1948...

Mitovi su jedno...a strategija... politika...vizija nesto sasvim drugo...
Da smo se mi borili za srpstvo...ne bi nosili petokrake na slemovima 1991...i ne bi dozvolili da 1999 rar pocinju...pa potpisu predaju oni koji su to uradili...isti kao i oni koji su dosli 2000...posle njih...bar bez uzaludnih zrtava...
Dzabe se ginulo 1941...1991...1999...DOSTA JE BILO...jednim potpisom ili referendumom tolike decenije posrtanja i poraza se ne mogu anulirati...prihvatili ili ne...bilo sta isto ti se hvata...

Rob si...na globalnom nivou...a kako si pristao na sve 1945...68...71...95...99...07...kako si gubio Makedoniju...Krajinu...Kosmet...Crnu Goru...sto je sada jedan potpis posebno drugaciji...jel imas svoje ljude tamo...ne...

Pod Turcima si imao...pa je imao ko da digne bunu za par vekova...sta ces sa Kosovom i da ti ga daju... jer bi isao da zivis dole ? NECE NIKO ...jel imas u Makedoniji Srba ...vise NE... u Hrvatskoj...NE...
I onda neki maloumnik napise dogodine u Prizrenu...ili Kninu...pa u Srbiji nas nema vise...da udjemo u EU...odose svi...jos malo ce vise Srba biti u dijaspori nego ovde...

Da bi vodio rat moras da imas ekonomiju...mi nemamo nista...imali smo sansu 1991...propustili je...i ciao...gotovo je... mozes samo da gines...ne mozes vise ni da se boris...e u takvom smo ti stanju...
Pokusaj da sacuvas i ovo malo bede sto je ostalo...inace cemo i bez toga ostati...nasa deca...njihova... ti bi da se boris za Kosovo...a deca nam odose iz Srbije...batali mitove...popove...politicare...oni palamude da se nafatiraju...da bi poslali deci preko...a ne za Srbiju...

Srbije iz tvojih prica vise nema...odavno...ni Srba...kad ces se probuditi...
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Ernest » 29 Jul 2018, 00:41

Nema potrebe da ulazimo u EU. Pola Nisa uzelo bugarsko drzavljanstvo, bugari napravili foru, sve potpuno legalno, nadju ti satro neku cukunbabetinu koja u neklj vukojebini tvrdi da si njen potomak i prizna te. I eto. Imas njihovu licnu kartu, pasos... Da ne pricam o Dimitrovgradu, Palanci, Pirotu...
Doslo vreme da ti se vise isplati da budes Bugarin u Srbiji nego Srbin u Srbiji.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby Ron Swanson » 29 Jul 2018, 01:59

Isto to su uradili i Mađari pre nekoliko godina. U početku su imali i neku minimalnu proveru mađarskog jezika, pa je navala bila tolika da su morali da pooštre kriterijume i sada su testovi takvi da na njima padaju i Mađari odrasli u Srbiji.
Ron Swanson

Postby Фантом » 29 Jul 2018, 10:04

Boskic i zvanično u SzS.
дошао да вређа
Фантом

Postby Dr Arslanagic » 29 Jul 2018, 11:00

Савез за Србију ни у једној тачки, није прецизирао каква ја њихова политика у вези са КиМ, ако дођу на власт.
Одговор - је решаваћемо када дођемо на власт.
Злоупотребили су Народну резолуцију пуковника Јевтовића и апел за одбрану КиМ Српских интелектуалаца.
Можда могу да спрече вучића да преда КиМ, само да нам се не деси поново пети октобар.
Почетак је добар, идеја је добра - груписање око спречавање да КиМ буде назависно.
Само да не буде после конвертизам као снс.
Ником више не верујем. Они који су до јуче били за еу, сад нам се заклињу у одбрану КиМ.
Ако не промене изборни закон, термине заступљености свих странака у медијима, политички прогон противника,да се спречи аутократија, пиши пропало.
А пре свега закон о држављанству, да нас не окупирају шиптари.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 29 Jul 2018, 11:05

Фантом wrote:Boskic i zvanično u SzS.

A kad su neki pisali o tome...

Sve je izuzetno predvidljivo na srpskoj politickoj sceni...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dimitrije » 29 Jul 2018, 11:17

Sam pao, sam se ubio. Nedostatak principa nevidjen ne samo na ovim prostorima. Biznis az juzual.

https://predragpopovic.wordpress.com/2018/07/27/propast-dveri-prokleta-je-amerika-i-zlato-sto-sja/
Dimitrije

Postby Dr Arslanagic » 29 Jul 2018, 11:44

Ако то Пеца пише ја не сумњам.
Из више извора је било информација да се Бошко продао.
Тако да можемо одмах да одјебемо овај савез са Србију и прогласимо дверјане највећим разочарењем на политичкој сцени, од радикала на овамо.

А уједно можемо и да одјебемо све странке на политичкој сцени које су избрисале себе и поделиле се на - боље вучић него жути лопови vs боље жути него вучић издајник.

Нема више ни једне странке, да је рачунамо као озбиљну, на коју човек може да рачуна.
Све су се потчиниле некоме и ни једна није остала на своме.
Што би рекао Пеца - крај.
Све их треба укинути.

Монархија.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Ernest » 29 Jul 2018, 11:58

SzS ce pomoci Vucicu sa promenom ustava, a Radule ispade veci patriota od Boskica i ne odustade od stava.
Jedina gora stvar od toga da Vucic ostane je da dodju akupljeni s koca i konopca, pod parolom aj xaboravite sva nasa sranjca bicemo bolji. I by the way nigde nikad ne priznase sta su gresili i traze da im verujem.
Drazi mi je djb koliko god oslabili nego svo ovi sto jacaju tako sto se skupi njoh 18 i glumataju neku politicku pragmaticnost, fazon ne skupljamo se mi sto hocemo da politicki prezivimo nego je ovo zlo toliko da xaboravljamo nase lopovluke za koje jurismo jedno druge.
Ernest

Postby AirBall » 29 Jul 2018, 12:02

Dr Arslanagic wrote:Монархија.

Prestolonaslednik se nije potcinio.. :D

Covek govori engleski kao maternji jezik... Jel moze neko da zamisli njega kao nekog ko se konfrontira sa zapadom zbog srpskog nacionalnog pitanja?

Inace ne slazem se za stranke...

Samo se kroz stranke moze cuti glas naroda... Pojedinac ne moze da dodje do skupstine i medija...

Npr taj SRS koji svakodnevno pljujes na svojoj izbornoj listi je imao generala Bozidara Delica, heroja Pastrika, vojvodu Jova Ostojica itd

Po meni su oni bili predstavnici izvorne, nacionalne Srbije i srpski parlament bez takvih ljudi ce biti jos losije mesto...

90% ljudi koji sada pljuje stranke ce izaci na sledece izbore i glasace za nekog..
AirBall

Postby Ron Swanson » 29 Jul 2018, 12:10

Ernest wrote:a Radule ispade veci patriota od Boskica i ne odustade od stava.

Džabe kad Srbima ne vredi objašnjavati.
Ron Swanson

Postby Гроф Тинторето » 29 Jul 2018, 12:44

Mozda ga sad prime na Hepi. Maric i on da izdoktoriraju i da uglancaju guzicu predsednika
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ernest » 29 Jul 2018, 12:49

Lol kad je smanjivao penzije pominjao iskljicivo za koliko ce one najmanje biti smanjene. Kad najavljuje povecanje prica o tome koliko ce cak one najvise biti povecane.

Iskreno se nadam ne da nece biti povecanja nego da im smanji za jos 50 posto. Samo neka ga glasaju i navijaju.

Prvu stvar koju moramo da uradimo u zemlji je penzosima odizeti pravo glasa. Zasto? Zato sto.su svojom masovnom idiotskom glasackom masinerijom doprineli da ovaj vlada.

I da su u bukvarima uci o tome kako im ke podilazio i kako su ga voleli.
Ernest

Postby AirBall » 29 Jul 2018, 12:56

Ernest wrote:Lol kad je smanjivao penzije pominjao iskljicivo za koliko ce one najmanje biti smanjene. Kad najavljuje povecanje prica o tome koliko ce cak one najvise biti povecane.

Iskreno se nadam ne da nece biti povecanja nego da im smanji za jos 50 posto. Samo neka ga glasaju i navijaju.

Prvu stvar koju moramo da uradimo u zemlji je penzosima odizeti pravo glasa. Zasto? Zato sto.su svojom masovnom idiotskom glasackom masinerijom doprineli da ovaj vlada.

I da su u bukvarima uci o tome kako im ke podilazio i kako su ga voleli.

Penzionera ce u Srbiji proporcionalno biti sve vise i vise, jedna smo od najstarijih nacija u Evropi...

Uz to po pisanju se da zakljuciti da si mladja osoba...

Kad sam bio klinac devedesetih i kad nisam izbivao sa trgova protestujuci protiv Milosevica bila je rasprostranjena teza da bi Milosevic lako pao da nije armije penzionera koja ga podrzava...

Eto, proslo je 30 godina skoro, a sad su penzioneri postali oni koji su tada imali 40 godina i nista se nije promenilo...

Ne mozes graditi sopstvenu slobodu ogranicavajuci slobodu nekom drugom...

Zasto bi zabranio penzioneru da glasa?

Zato sto ne zeli da se Djilas ili Jeremic vrate na vlast?

Pa bili su vec na vlasti, pogledaj im materijalno stanje devedesetih i pogledaj sad...

Nece neko ko ima penziju 200 evra da glasa za nekog cije se bogatstvo meri stotinama miliona...

Penzioneri su uvek socijalna prica, oni glasaju za partije koje se zalazu za prava sirotinje...
AirBall

Postby Ernest » 29 Jul 2018, 13:39

Air, Vucicevo bogatstvo ze od skora meri preko milijardu.

Penzionerima ne bih dao pravo glasa i za to imam sledecu argentaciju.
- Ja bih trebao da zivim jos ako bog da bar 40 godina, 50 u ovoj zemlji. Na moju buducnost uticu oni koji nemaju buducnosti. Sede kuci, gledaju tv, i svojim.izborima teraju mlade iz zemlje.
- Pored ovoga uveo bih elementarni test inteligencije. Nesto kratko sto se moze resiti za pola minuta. I bodujes od 1 do 10. Ako imas 5 poena, glas ti vredi 0.5. 7 poena 0.7. 10 poena , ceo glas.
Imao sam prilike da radim izbore, i nagledao sam ae svacega. Od upisane babe koja ne zna ni kako se zove al zna vucica da zaokruzi, do lika koji bukvalno nike znao dal ulazi u skolu ili izlazi.
I djilas i jeremic mi licno nisu prihvatljivi. Medjutim mi na delu imamo diktaturu sa iglancanim fasizmom.
Zar mislis da sutra nece biti postavljena dilema ili Kosovo ili vece penzije? Mislis da ce casa casiti.

Meni penzos glasom uredjuje poresku politiku. I da sutra dodje neko i kaze penzije 1000 evra al porezi sa 60 na 90 posto oni bi to izglasali.

Edit: Nije problem u tome koga oni biraju. I bez penzosa bi ovaj dobijao. Problem je kada imas masu, koja je indoktrinisana gebelsovskim metodama, ne mozes na fin nacin da resis taj problem.
Oni jesu vecina ali ne obicna vecina. Oni vecinski vole ovu igru. Malo rijaliti malo.vucko, penzija dovoljna da se prezivi jer drugo ne bi znali cak i da imaju vise.
Ja bi im garantovao penzije i Ustavom zastitio, i ako vec jesu, ali bi im olaksao muku pracenja politike. Penzosi su realno ozbiljan kocioni faktor. U drugim drustvima ima ih manje, ali druga drustva jos i ne zavise od njih. Kod nas imas gomile ljudi koji zive od te njihove penzije. Zato sto nemaju posla. Zasto nemaju posla? Uglavnom zbog lose vlasti? Ko bira lose vlasti? Da li ikakav politicki progres mogu doneti ?
Ernest

PreviousNext

Return to Beijing 2022