Board index Olimpijske Igre Beijing 2022

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ernest » 26 Jul 2018, 20:32

Nece on. Referendum ce i Ana Brnabitch.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby Dr Arslanagic » 26 Jul 2018, 20:49

Он је толико издајничких и противуставних изјава дао, и издајничких и противуставних дела учинио да могу и ја да предам КиМ, њега Ибар и Ситница неће опрати.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 26 Jul 2018, 22:20

Upitan da prokomentariše izjavu episkopa raško-prizrenskog Teodosija da bi podela i razmena teritorija dovela do masovnog iseljavanja Srba sa juga Kosova i stradanja vekovima stare duhovne i kulturne baštine Srba, Vučić je rekao da sada na to neće da odgovara ali da će doći trenutak kada će reći svima sve, kao i koje to strane službe koriste istu argumentaciju.

:krsti:

Није му први пут да му црква и Патријарх праве проблеме

Image
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Ernest » 27 Jul 2018, 07:14

Nisam desnicar, slavu slavim ali ne postim, ne volim da srbujem i tesko varim kafanski nacionalizam.
Ali nikako ne mogu da shvatim, ovu vestu podelu koja je nametnuta po pitanju Kosova. A na njoj se radilo jos od vremena zutih, daleko im lepa kuca.
Dakle, podela je na one koji su protiv priznanja nezavisnoti Kosova, i tu su svi stavljeni u okorelo nacionalisticki sablon, predstavljeni kao ljudi nesvesni i radikalni, zaslepljeni, i na one koji misle da je Vucic u pravu, a ima i ozbiljan kontigent one kvazi elite koja je protiv njega medjutim misli da radi dobro oko Kosova, i oni tkz progresivci, kojo gledaju satro napred i u buducnost, pa spremnost da prodaju sveti deo srpske zemlje slikaju kao spremnost na zrtvu, koju su samo oni spremni da podnesu cak i u ime nas zaslepljenih.

I ova podela daje svoje rezultate.

Medjjutim, zapitajte se malo, kakvu poruku salje ovaj izdajnik ako kaze doslovno - Daj da im damo ovo, jer ce posle da traze jos. Sta nam garantuje da oni svakako nece traziti jos?
Odgovornost za sitiaciju na Kosovu imaju redom Karadjordjwvici, Tito, Sloba, zuti, i Vucic. Medjutim, ovaj poslednji je svojevremeno srbovao najglasnije, navijao za glavom kroz zid politiku sada nam objasnjava kako su neki drugi krivi. A ovaj narod, koji bi dupe dao za malo cara, pere svoju savest verujuci mu, i ako sami znaju da to nije istina. Ta ista marva ce sutra reci da je bila zavedena i da nije znala, dok ce krisom, levom rukom u dzepu brojati srebrnjake, da provere da li se to neznanje isplatilo.
Problem Kosova je kompleksan. Mi smo ga gubili vekovima i gresili vekovima. To nam niko nije oduzeo ali to je druga tema.
Ovde pricamo o tom priznanju.
Dakle, sta to Srbi rade, kad su dosli u poziciju da neko u opste sme da pomene da treba Kosovo priznati? Kako smo dosli do ovde?
Kosovo nikada ne treba priznati. I za to ima mali milion razloga. Licno mi je najbitniji kulturni identitet i istorijska bastina.
Ali i pored toga, razmislite malo.
Zasto bismo dali priznanje, sve i da nije teritorija nasa, jednoj tvorevini bez institucija i bez izgleda da se one uspostave. Zasto istu argumentaciju kojom nas jebe EU ne bismo mi postavili Kosovu? Kada sredite sve, kad nam garantujete sve, kad se vrati imovina kad se renovira svaki srusen manastir, tada mozemo o necemu da pricamo.
Kazu e ali narod dole... Prvo narod dole je zanimljiva kategorija. Imate npr El Dorado Mitrovicu. Onda imate cemer u enklavama. Tom narodu treba pomoc, a ne da im kupujes glasive pred svake izbore. Medjutim, taj narod je takodje nepismen. I kni ce posisati ovu nkegovu pricu. I to me brine.
To Kosovo nikom nije dato da sa njim radi kako mu se cefne. Cak ni onaj baksuz tadic nike smeo da se igra sa tim.
E ovde dolazimo do poente.
Ko je postao cuvar zdravog nacionalnog identiteta u Srbalja. Ono Radeta, Seselj , Bosko kamen, navikaci krimosi, i jos ko? Obrazi i Obilici?
Srbiji je neophodna zdrava prica sa ljudima zdravog razuma koji nacionalizam mogu da svedu kao i svugde na svetu na meru korisnog i funkcionalnog a me na meru koliko mogu da uvredim neku muslimanku. Sa ovakvim nacionalistima ja da sam Vucic bih bio prezadovoljan jer rade tacno ono sto on zeli. Ogade pristojnom svetu nacionalnu ideju svojim baljezgarijama.
Oko proslih izbora, sms je organizovao tribinu samo za desnicare. Koliko ljigavstine je tu doslo da pruzi podrsku to je jezivo.
I pazi sad.
Ja placam porez , ne krstim se lad prodjem pored crkve, nema.m istetoviranu Gracanicu i nisam za priznanje Kosova, ja nisam SrBenda, a oni, sve suprotno od mene plus podrzacaju izdajnika, oni su nosioci neke nacionalne ideje.
Nekada se nacionalnom idejom bavili najumniji, a danas vecinski to cine najbezumniji. I to je tuzno i to izdajniku plaksava posao.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby bwa » 27 Jul 2018, 09:20

ИлићКапитен22 wrote:
bwa wrote:To je bogatstvo I svaka im cast, pa da Stavalj bude veci od Brnjice :biggrin: .

Как'а Брњица, шијемо их одавно :D

To je zato sto racunate I Stup u Stavalj :biggrin: . Sta je sa kafanom Divna, radi li I dalje?
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Dr Arslanagic » 27 Jul 2018, 15:23

Пре неки дан сам написао следеће

Dr Arslanagic wrote:Данас све новине пуне наслова како су Путин и Трамп договорили поделу КиМ тако што ће нама припасти све изнад Ибра, а шиптарима све испод.
Прво, лично не верујем у ово. Неко зна шта су њих двојица причали у два ока. Без саопштења о појединостима.
Друго, верујем да контролисани медији, не само наши него и европски намерно пуштају ову причу да би народ легао на руду у смислу - ако су се договорили Путин и Трамп то нам је то. Писао сам да ће тако бити.

Данас стиже одговор

Министарство спољних послова Русије демантовало је саопштења медија о томе да се наводно амерички председник Доналд Трамп на састанку са руским лидером Владимиром Путином у Хелсинкију сложио са разматраним предлозима да власти Србије признају независност Косова у замену за територије.

У коментару Одељења за информације и штампу Министарства спољних послова Русије наводи се да је Министарство скренуло пажњу на чланке у руским медијима засноване на косовском листу „Газета експрес“. Лист је, позивајући се на дипломатске изворе, тврдио да је на самиту Русије и САД у Хелсинкију амерички председник пристао на наводно разматране предлоге о признању независности Косова од стране Београда, уколико северне територије у којима живе Срби припадну Србији.

„Са потпуном одговорношћу тврдимо да је то апсолутна дезинформација, као и друге претпоставке које су се у последњих неколико дана појављивале у штампи око неких ’посебних аранжмана‘, који су се наводно десили у Хелсинкију“, наводи се у коментару руског Министарства.

Како сам и мислио.
Руси му поново забијају нож у леђа.
Нема баш никога да увиди мудру политику председника нам.
Баш нико да разуме да нама одговара да предамо део своје свете територије.
Не разумеју га ни они којима је предаје. И они су га преварили и направили светском историјском будалом.
Као спас остаје му још да изазове сукобе како би се прогласио миротворцем и коначно издао.

Чека нас око септембра његов вишесатни монолог, наравно без могућности да му неко одговори, у којем ће нам доказивати да доле Срба нема, да нам се не исплати да задржавамо што није наше, да плаћамо кредите уместо сепаратистичке владе његовог коалиционог партнера харадинаја, да ће нам шиптари узети и Врање и Ниш јер не разумемо да треба сад да предамо све да би сутра сачували ишта ... због тога РТС и остали медији, као и садашњи чланови уставног суда и сви органи власти који су саучесници у овој издаји, челници војске, полиције и пре свега све три службе, и под обавезно странке које их подржавају, мораће да плате цену.

Апсолутно сам за то да се укину све странке које су давале подршку овој издаји, под било каквим смешним изговором.
Без пардона.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 27 Jul 2018, 16:21

Image
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 27 Jul 2018, 17:24

"Danas želim da jasno, otvoreno i direktno poručim da, dok god postoje pretnje ratom, sasvim je sigurno da ništa nećemo postići i nikakvo sveobuhvatno rešenje nije moguće dok se Srbijom preti ratom", istakao je Đurić.

Подсетићу да шиптари немају војску.
Мораће за ову панику коју шире да одговарају, кад тад.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 27 Jul 2018, 18:22

Вучић: Био сам оптимистичан, бранићемо Врање за 20 година!

Ја сам рекао ако не дође до разграничења са Албанцима, да ћемо за 40 година да бранимо Врање. Видим да су ме сви напали, а ја ћу сад да кажем, не би ли ме напали још више и још јаче – та изјава је била оптимистична. То ће бити за 20 година, а не за 40 година, казао је за РТС предсједник Србије Александар Вучић.

Он је најавио обраћање нацији у септембру, када ће, како је најавио „показати народу цитате појединих западних обавјештајних служби, који имају потпуно исту аргументацију, као сви ови који свакога дана нападају предсједника“.
„Неки су се уплашили поделе – нарочито после сусрета са Макроном, јер су схватили да подршка Србији расте… Када су видели сусрете са Путином, са америчким представницима, Ангелом Меркел, онда је кренула хистерија“, казао је Вучић.

Предсједник Србије овако је описао народ који представља и чије интересе наводно заступа:
„Плашим се да су се Срби уплашили да по први пут не изгубимо све, јер смо ми научили да губимо све и да кукамо над својом судбином.
И највише волимо, чини ми се, када изигравамо жртву и када увек кукамо над својом судбином. Ако би се догодило да не изгубимо све, већ да по нешто и добијемо, ‘шта ће то нама Србима, ми смо научили да будемо губитници, не можемо да будемо победници’.
Тај менталитет код себе морамо да променимо.“

https://www.in4s.net/vucic-bio-sam-optimistican-branicemo-vranje-za-20-godina/

Опасне психозе.
Болесник је потпуно обрнуо стање свести, самим тим и истину.
Он ће јавности да покаже да владике СПЦ имају исте аргументе као и стране службе. Па нормалан ли си ти издајниче?
Ми смо се уплашили да не изгубимо све?!
Да ли је нормално шта он прича?!
Ало доктори, полиција, војска, било ко?!
Везујте га док није касно.

Какав болесник. Сахраниће Србију, а нико не реагује.
Да ли ће у том обраћању иједном споменути, или да ли ће и једна назови опозициона странка да му каже да је управо он довео Србију у овако тешку позицију?
Он је предао полицију, судове, катастар, направио границу, дао позивни број, сад ће и војску. Не могу више да понављам шта је све предао и дао им државу.
Он хоће да нас спасе да не изгубимо све ....

За њега је најгоре да се ово заврши добро по нас.
Да шиптари попуше.

Он има животни интерес да ми предамо КиМ.
Јер ако ми добијемо, онда долазе на ред незгодна питања која сад нико не сме да постави - зашто си им све то дао?
Зашто си дозволио границу?
Шта си мислио?
Ко те је овластио да то урадиш?
Скупштина која је требала није.
Јеси ли се свесно оглушио о процене све три службе иако су те начелници свакодневно упозоравали да је то на штету Србије?
Јеси ли посмењивао начелнике да те више не опомињу, да смириш савест?
Ах, кад почне клупко да се одмотава.
И он и Дачић и Николић, и сви саучесници.
Dr Arslanagic

Postby Sezione » 27 Jul 2018, 19:56

Stric ovog zlikovca, retko fin covek, za ovog naseg kaze...
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Гроф Тинторето » 27 Jul 2018, 21:10

Ovaj ce ladno da potpise jbt. Koji manijak
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ćoba » 27 Jul 2018, 21:47

Ako je Amerika aminovala ovo je gotova stvar. Bojim se da nema kriticne mase da to sprijeci.
Ćoba

Postby Fratelo » 27 Jul 2018, 22:04

Doktore pametan si covek ,ko da reaguje na svo ovo ludilo ? Kadija te tuzi , kadija ti sudi.

U kojim novinama koje imaju makar neki tiraz mozes da procitas nesto o politici koju vodi predsedenik.

Narod je sistematski unisten, ljude vise zanima gde je i sta radi Cicolina iz Zrenjanina poznatija kao Kija nego pitanje Kosova.

Propali smo kao zeton, to je jedina istina.
Fratelo

Postby Fratelo » 27 Jul 2018, 22:14

Image

Pogledajte vest na vrhu.

Poseban krug pakla za ovu vrecu govana.
Fratelo

PreviousNext

Return to Beijing 2022