Вучић: Био сам оптимистичан, бранићемо Врање за 20 година!
Ја сам рекао ако не дође до разграничења са Албанцима, да ћемо за 40 година да бранимо Врање. Видим да су ме сви напали, а ја ћу сад да кажем, не би ли ме напали још више и још јаче – та изјава је била оптимистична. То ће бити за 20 година, а не за 40 година, казао је за РТС предсједник Србије Александар Вучић.
Он је најавио обраћање нацији у септембру, када ће, како је најавио „показати народу цитате појединих западних обавјештајних служби, који имају потпуно исту аргументацију, као сви ови који свакога дана нападају предсједника“.
„Неки су се уплашили поделе – нарочито после сусрета са Макроном, јер су схватили да подршка Србији расте… Када су видели сусрете са Путином, са америчким представницима, Ангелом Меркел, онда је кренула хистерија“, казао је Вучић.
Предсједник Србије овако је описао народ који представља и чије интересе наводно заступа:
„Плашим се да су се Срби уплашили да по први пут не изгубимо све, јер смо ми научили да губимо све и да кукамо над својом судбином.
И највише волимо, чини ми се, када изигравамо жртву и када увек кукамо над својом судбином. Ако би се догодило да не изгубимо све, већ да по нешто и добијемо, ‘шта ће то нама Србима, ми смо научили да будемо губитници, не можемо да будемо победници’.
Тај менталитет код себе морамо да променимо.“
https://www.in4s.net/vucic-bio-sam-optimistican-branicemo-vranje-za-20-godina/ Опасне психозе.
Болесник је потпуно обрнуо стање свести, самим тим и истину.
Он ће јавности да покаже да владике СПЦ имају исте аргументе као и стране службе. Па нормалан ли си ти издајниче?
Ми смо се уплашили да не изгубимо све?!
Да ли је нормално шта он прича?!
Ало доктори, полиција, војска, било ко?!
Везујте га док није касно.
Какав болесник. Сахраниће Србију, а нико не реагује.
Да ли ће у том обраћању иједном споменути, или да ли ће и једна назови опозициона странка да му каже да је управо он довео Србију у овако тешку позицију?
Он је предао полицију, судове, катастар, направио границу, дао позивни број, сад ће и војску. Не могу више да понављам шта је све предао и дао им државу.
Он хоће да нас спасе да не изгубимо све ....
За њега је најгоре да се ово заврши добро по нас.
Да шиптари попуше.
Он има животни интерес да ми предамо КиМ.
Јер ако ми добијемо, онда долазе на ред незгодна питања која сад нико не сме да постави - зашто си им све то дао?
Зашто си дозволио границу?
Шта си мислио?
Ко те је овластио да то урадиш?
Скупштина која је требала није.
Јеси ли се свесно оглушио о процене све три службе иако су те начелници свакодневно упозоравали да је то на штету Србије?
Јеси ли посмењивао начелнике да те више не опомињу, да смириш савест?
Ах, кад почне клупко да се одмотава.
И он и Дачић и Николић, и сви саучесници.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.