Danas jedan los i pomalo nesrecan dan nasih sportista.Ako je cena za uspeh sutrasnji u kolektivnim sportovima ovakav danasnji dan onda je ok.
Ivana nazalost nije bila na svom najboljem nivou i opet je malo falilo za medalju.Niko ili bas jako malo ljudi je verovalo da ona moze uopste da se ukljuci u borbu za medalju.
Ja sam verovao da moze i do zlata ali sta da se radi.Opet je zavladala depresija medju forumasima i razocarenje usled nekih nerealnih ocekivanja o 10+ medalja.
Sto je najgore da je Ivana uspela mi bismo bili jako blizu tom cilju.
Pominju se drvene medalje,ali se zaboravlja da su tri medalje uzete i vise nego srecno.
I dalje stojim pri tvrdnji da su igre trenutno jako dobre,i da je jedino razocarenje Novak.
To sto su nas ovde pojedinci nalozili da mi mozemo nesto u dzudou i rvanju je druga stvar

.
Ovde 99%ljudi nikad to nije pratilo ,al eto tvrdili su da imamo jake kandidate,kad ono ispade da su svi daleko i od borbe za medalju.
Treba biti realan,a bojim se da smo mi kso i uvek imali nerealna ocekivanja.
U odnosu na region vidim da nam samo Hrvati beze dve medalje(Madjare ne racunam) ,i da uz malo srece mozemo da ih stignemo do kraja po broju medalja.
U odnosu do period do Rija ovo je odlican rezultat,videcemo dal cemo dostici rezultat iz Rija do kraja.
Ako cemo posteno u Riju su stvar izvukli ekipni sportovi.Bilo je realno da se tada uzme jedna ili dve medalje u ekipnim,a mi smo uzeli sve cetiri i imali vrhunske igre

.
Nadsm se iskreno da sada mozemo do dve medalje u ekipnim sportovima,i nadam se da je bar Prekovicka zaista realan favorit,a ne fals favorit kao ostali u borilackim sportovima.Ko zna mozda jos neko iznenadi,ne znam sta kazu kladionice.
Neverovatno je da vam je kladionica glavni adut prilikom procenjivsnja sansi nekoga
Time se dolazi do nekih 7-8medslja sto je po meni uspeh.
Jedino ako ne uzmemo medalju u ekipnim sportovima moze da se kaze da igre nisu ispunile moja ocekivanja.
Ono sto jeste problem sto mi nemamo konstantu.Tj.nema kontinuiteta takmicara u pojedinacnoj konkurenciji na igrama.
Gde je Stefanek,zasto se dvoja u kajaku raspao?,sve su to dobra pitanja.
Mada je rano i usled opste depresije vlada zabrinutost za sledece igre ja ne vidim uopste nikakav razlog za to.
Vec sada vidim desetak kandidata za medalje ako se bude radilo kako treba.
Kosarkasi,odbojkasi,odbojkasice,vaterpolo,Djokovic,Tijana,dvojac u veslanju,ovaj Zdelar u kajaku,vidim da imamo par svetskih talenata u atletici,mozda i Ivana bude ucestvovala.
Streljastvo i tekvondo su sada vec tradicionalno nasi najbolji olimpijski sportovi.Ko zna mozda zaista u Parizu i dobijemo medaljubu dzudou i rvanju.
Ono sto je dobro da sada imamo puno vise kandidata nego do 2012.Bolje se radi i to mnogo.
Nazalost to jos uvek ne zadovoljava apetite ljudi,ali sta da im radim

.
Sutra je za mene kljucni dan na igrama.Podrska nasima i da ako mogu dobiju sve

.Srecno nasi