Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 16 Aug 2025, 08:11

Gledam ove snimke i snimke i stoti put shvatam koliko su obicni panduri gori od zandara, da Bog ih u kamenici prebacivali iz centra za obuku na institut.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby V.M. Varga » 16 Aug 2025, 09:14

Bogun wrote:
Buzz wrote:Da su bili u prvim redovima i popili pendrek, niko im rec ne bi rekao, do sada su gasili proteste sa sedi dole mantrom.

Srđan iz DS-a je redovno u prvim redovima.

Video sam da su prebili nekog narodnog poslanika mislim iz NPS-a. To jest, video sam da ima čalmu na glavi, nisam video snimak da ga prebijaju. :biggrin:

Opozicija, kakva god da je, je u poziciji da šta god uradi pola ljudi koji su protiv vlasti to neće videti kao nešto pozitivno.

Mene ako pitaš, dobro je što se drže po strani, ovo nisu njihovi protesti. Ono što mislim da treba da urade je da daju svoju infrastrukturu studentskoj listi kada dođu izbori i da ne smetaju kandidovanjem jer tu imaš potencijalno rasipanje glasova opoziciono nastrojenih glasača.

Eto u NS su redovno u masi Ješič, Pajtić, Bačulov. Oni su neka konstanta, ostale "bitnije" vidim po nekad.
V.M. Varga

Postby Karelia slims » 16 Aug 2025, 09:21

zasto bi opozicija pristala na prosledjivanje svoje infrastrukture i sklanjanje u stranu? oni su opozicija, njima je cilj da dodju na vlast, na stranu to sto bi stvarno bilo dobro da ostanu po strani i da bude samo studentska lista
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby V.M. Varga » 16 Aug 2025, 09:22

BlackOwl wrote:Samim tim su jos jadniji njihovi nastupi i izjave.
S obzirom da mnogo ljudi u srbiji voli rusiju vise od svoje porodice i te kako je bitno da se konacno razbije mit o tome kako su nam braca a da bilo kakva kritika rusije znaci da si za nato i zapad.
Kakva su to cepanja jbt kad branis podrsku vucicu time sto ga zapad jos vise podrzava jer nas drzi kao koloniju a u isto vreme rusija satire taj zapad i unistava ih, al eto nekako nemaju snagu i moc da nam pomognu.

S tim da na zapadu možeš čuti kritike naše diktature, izveštaje o prekomernoj upotrebi sile, državnoj mafiji, korupciji. Iz Rusije baš i ne možeš, sve pozitiva :biggrin:
V.M. Varga

Postby Sezione » 16 Aug 2025, 09:37

Od sad kad sretnem nekog Rusa bilo gde u gradu

Mars od mene, mars od stola

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Previous

Return to Tokyo 2020