by ExEr » 30 Jul 2021, 16:24
Citam i smejem se...koliko neki ovo dozivljavaju stresno i mislim da su vise razočarani od samih takmicara...pa jos neki mere muda sa ovima pored, ko koliko i kuku lele kosova uzelo đedalju.
Kao prvo, JA KOSOVO SMATRAM DELOM SRBIJE I TU TVOREVINU NE PRIZNAJEM, pa je svejedno da uzmu 102 medalje, kao da nisu nijednu. Da se takmicim sa delom svoje zemlje?
Kao drugo, sta koji moj penjanje i pikado i taj hrkljus i koji moj. Sutra neki zmago izdominira brejk dens i ima zlato, a mi sibnemo vaterpolo i imamo isti broj. Pa jebo zmaga i brejk dens. Vazda sam selektirao sportove. Kosarka, odbojka , rukomet, vaterpolo, atletika, gimnastika, plivanje, vodeni sportovi, bor sportovi, itd su sportovi prve kategorije za OI
Fudbal, tenis, penjanja, densovanja itd sportovi druge kategorije. Iako mega popularni, nikad nisu zaziveli na se OI, i nikad se niko nije tangirao...place ronaldo i mesi sto nemaju OI, eno ih kuci sa maramicama i vicu pobeze nam zadnji voz
Kao trece, sta merite , sta komplekse nabijate , jel vam cilj i vana i onim majmunima preko da odete na portale popud indeksa i da se nadgornjavate , da ne kazem napusavate kurcem, cim neciji tata ima duzi za cm?
Olabavite malko
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan