Ja većeg optimistu odavno nisam video, ne samo na forumu nego uopšte od kolege nam Deksija, sasvim kontra Srbina Pi-Dži koji mrači i kada treba i kada ne treba, a nažalost u zadnje vreme je ispao taj pesimizam i sasvim opravdan, primer glupi košarkaši, Novak, basketaši...
Treba naći neku umerenu sredinu
Dexi, super je biti pozitivan i optimističan al' tebi buraz sve odlično, super, lagano smo ugazili sinoć DAC, a nismo, i tako redom i to sve sačinjeno sa nezaobilaznim smajlijima

Imaš dobre živce izgleda i to je za pohvalu, ali daleko smo mi sad od nekog bauka u bilo kom sportu da možemo unapred da se nadamo i da recimo posle poraza od Španije u prvom kolu vaterpola ti odmah zlato kaparišeš

Ne znam, videćemo do kraja igara šta i kako, SrbinPG veli da nećemo stići rezultat iz Rija, 8 medalja je svakako dostižno ako se uzme ta jedna bronza sutra u tenisu, ima tu još materijala, a dostižna je i ta druga zlatna koliko smo osvojili i pre pet godina iako su neki aduti otpali iz te borbe za zlato što smo ih očekivali da to pokupe.
Milica uopšte da gotovo nije bila ''projektovana'' za zlato, basketaši i Novak svakako jesu, ali opet smo u minusu, dve bronze u tenisu bi bile super, pogotovo ta u miksu gde bi nadomestili nešto ali gubimo lagano od australijskog para a ako Novak ni bronzu ne uzme onda već možemo pričati o velikom padu.
Uopšte, ali uopšte nisam optimista za ekipne sportove, čak mislim da će vaterpolisti lakše osvojiti medalju nego odbojkašice recimo, a za košarkašice prognoziram Ameriku odmah u startu i kraj priče (duh SrbinaPG lebdi u svima nama

).
Da vidimo sutra ovaj nesretni tenis pa da onda opet kalkulišemo