Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby Lester Bo » 29 Jul 2021, 14:46

veljkos161 wrote:Bez zaletanja.

Nije to nikakvo zaletanje vec samo pisem sta moze biti i za sta postoji sasvim realna mogucnost.

Ja bih naravno bio prezadovoljan i da se odatle recimo izvuce 2/3 od toga zlatna Novakova u singlu,no otom potom.
Lester Bo

Postby Foteljas » 29 Jul 2021, 14:50

Tako je i za basketase bila realna mogucnost da ce biti zlato, pa nije...
veljkos161 lepo kaze, bez zaletanja.

Nole definitivno junak dana.
Odbojkasice i vaterpolisti odradili posao bez previse napora.
Veslaci se trudili, ali sta da se radi.
Kosarkasice, sta reci, porazom je ispustena sansa za prvo mesto u grupi, videcemo kakav ce biti rasplet.
Kukolj je upotpunio totalno bledo izdanje dzudo tima.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Hajzenberg » 29 Jul 2021, 15:02

Image
Hajzenberg

Postby veljkos161 » 29 Jul 2021, 15:03

Novak 34 godine.
Jokic 26.
Takodje apropo umora.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dexi » 29 Jul 2021, 15:21

Jos jedan odlican dan na Oi :okk: .Novak rutinski do dva polufinala,Nina u 1/4,Zorana prva posle precizne paljbe sa velikom sansom da udje u finale.
Odbojkasice odradile laksi trening,vaterpolisti upisali laku i vaznu pobedu,veslaci ostvarili dobar rezultat.
Ovo za sada je iznad svih ocekivanja.Jako smo blizu da prestignemo rezultat iz Rija i stignemo do magicnih 10 medalja.
Nole pravi lider naseg olimpijskog tima.Sutra ima najtezi ispit na putu ka zlatu u singlu.
Verujem u Novaka i ubedjen sam da moze da nam donese to zlato koje mu nedostaje.
Kosarkacije jesu izgubile,ali od objektivno bolje ekipe.Ipak ako dodju u 1/4 .i izbegnu Usa sve je moguce.
Pustite Jokica vise na miru sa tim prozivanjima.
To je gotova prica,uzivajte u nasim dobrim rezultatima.
Dexi

Postby Angus Young » 29 Jul 2021, 18:02

Ja sam mislio da je ona već tamo.

nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby СрбинПодгорица » 29 Jul 2021, 18:04

Angus Young wrote:Ja sam mislio da je ona već tamo.

Јуче су тек пошли атлетичари, наши ваљда форсирају ту неку причу да се два три прије такмичења да крену.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Koridor » 29 Jul 2021, 18:10

Dexi wrote:Jos jedan odlican dan na Oi :okk: .Novak rutinski do dva polufinala,Nina u 1/4,Zorana prva posle precizne paljbe sa velikom sansom da udje u finale.
Odbojkasice odradile laksi trening,vaterpolisti upisali laku i vaznu pobedu,veslaci ostvarili dobar rezultat.
Ovo za sada je iznad svih ocekivanja.Jako smo blizu da prestignemo rezultat iz Rija i stignemo do magicnih 10 medalja.
Nole pravi lider naseg olimpijskog tima.Sutra ima najtezi ispit na putu ka zlatu u singlu.
Verujem u Novaka i ubedjen sam da moze da nam donese to zlato koje mu nedostaje.
Kosarkacije jesu izgubile,ali od objektivno bolje ekipe.Ipak ako dodju u 1/4 .i izbegnu Usa sve je moguce.

Dobar da, odlican nikako.
Koridor

Postby Olimp » 29 Jul 2021, 19:24

Dexi wrote:Jos jedan odlican dan na Oi :okk: .Novak rutinski do dva polufinala,Nina u 1/4,Zorana prva posle precizne paljbe sa velikom sansom da udje u finale.

Baš tako.
Jedino su basketaši podbacili ali sve ostalo i generalni utisak iznad očekivanja.
Ali svakako sumiramo na kraju sedmice kad završi tenis.
Sljedeće sedmice imamo kolektivne sportove, Jovanu i rvače. Opet svašta fino da se isprati.
Olimp

Postby Dexi » 29 Jul 2021, 19:42

Olimp wrote:

Baš tako.
Jedino su basketaši podbacili ali sve ostalo i generalni utisak iznad očekivanja.
Ali svakako sumiramo na kraju sedmice kad završi tenis.
Sljedeće sedmice imamo kolektivne sportove, Jovanu i rvače. Opet svašta fino da se isprati.

Osvojili bronzu,a podbacili sto dovoljno govori kakve rezultate postizemo.
Ne zaboravi i atletiku gde imamo Ivanu kao glavnog aduta, plus Sinancevic koji moze do finala sledece nedelje plus tri 1/4 u ekipnim sportovima
Jedino smo u dzudou mogli malo vise,u svim ostalim sportovima postizemo rezultate iznad ocekivanja i bolje nego u Riju..
Strelci ovu olimpijadu odlicni,veslaci dobar rezultat,u tekvondou smo bili zadovoljni sa jednom a dobili smo dve,slicno moze i u tenisu.Barna za mene najprijatnije iznenadjenje kao i Nina.
Ovo su mi posle Atlante 96' kad sam bio klinac,mozda i najbolje i najlepse OI.
Bukvalno svi sportovi u 15 dana na jednom mestu plus odlicni nasi rezultati.
Jedino je skandalozno ovo nosenje maski na dodeli medalja :krsti: .
Tuzno i ruzno.
Dexi

Postby Slavisak » 29 Jul 2021, 20:08

Ja ne mogu da se ljutim na nase sportiste kada izgube , svi oni zele uspeh i bore se koliko mogu , za razliku od najvrednijeg dzokeja, koji se slika sa Miskom u fabrici kosarke :roll:
Slavisak

Postby Zappa » 29 Jul 2021, 20:15

Slavisak wrote:Ja ne mogu da se ljutim na nase sportiste kada izgube , svi oni zele uspeh i bore se koliko mogu , za razliku od najvrednijeg dzokeja, koji se slika sa Miskom u fabrici kosarke :roll:

Koliko godina imaju najbolji u tim konjičkim sportovima...
Jokić je inteligentan sportista ,pa verujem da bi posle penzije košarkaške našao mesto i u tom sportu..

A sem dzudsta većina ostalih iznad očekivanja ..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Slavisak » 29 Jul 2021, 20:17

Nema njegove discipline ne Olimpijadi , osim ako ne nauci konja da preskace one grede preko brda i dolina :laugh:
Slavisak

Postby Olimp » 29 Jul 2021, 21:06

Džudisti su bili po mojim očekivanjima.
Svi osim Majdova su daleko od vrha u svojim kategorijama. Nije tu bila realna medalja osim njega, a on je dobio finalistu u prvom kolu, jbg.

Sutra ključan dan za naš tim na OI, prilika za osigiravanje još 2 medalje, a ujutro moralo bi i finale streljaštva, sad tamo je moguće sve. Od zlata do zadnjeg mjesta u finalu.
Olimp

Postby grobar_Zvornik » 30 Jul 2021, 08:26

За оне који су пропустили конференцију..

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Tokyo 2020