Danas dobar dan nasih

.Novak i basketasi po planu,gaze ka medalji,plus vazna pobeda kosarkasica na startu OI.
Sutra je red da osvojimo trecu medalju

.Salim se malo,ali ocekujem da Milica dodje do medalje .
Ne treba se opterecivati rezultatima komsija,niti se takmiciti sa njima.Isto tako ne treba uopste obracati paznju na uspeh nasih sugradjana sa Kosmeta u dzudu.
Sto se kaze ko ih jebe.
Taj dzudo,tekvondo,kanu,strelicarstvo,jedrenje,dzudo ,pa to sad gledamo i narednih pet godina necemo ni znati da postoje ti sportovi(cast izuzecima koji sve prate)
Mi treba da gledamo nas i nase rezultate da ako mozemo dodjemo do rezultata iz Rija ,i ako mozemo da ga i premasimo.Medalja u tenisu,odbojci ,kosarci,vaterpolu,atletici,plivanju su mnogostruko vaznije.
Dakle jos jednom manje brinite o drugima,vec samo o nama i nasim sportistima.
A to dal ce to biti dovoljno da budemo najbolji u regionu videcemo.Cestitke Slovencima i Hrvatima na uspesnom danu.
Kad pogledam kako smo srecno uzeli prve dve medalje ,mi odlicno stojimo.Mogli smo opet biti na nuli,i da krene panika.
Nasi glavni aduti tek dolaze .Novak,basketasi,karate,vaterpolo,Ivana,odbojkasice.
Nesto mi govori da cura u boksu ima dobru sansu za medalju.
Dzudo i rvanje ne pratim dovoljno ali mislim da je realno da uzmemo i tu bar jednu medalju.
Milica,kosarkasice,veslaci,strelci ako neko jos iznenadi tim bolje.
Inace ne pamtim da je neki nas takmicar kao autsajder uzeo medalju(valjda Ivosev je to uradila)uglavnom favoriti to odrade.
Mozda je red da i sada dozivimo to neko veliko iznenadjenje.