Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby veljkos161 » 04 Aug 2021, 13:15

Stefanovic u kajaku moze da upadne u tu pricu.
Prekovicku si spomenuo,i 3 timska sporta.
To je to.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby grobar_Zvornik » 04 Aug 2021, 13:15

Nikola wrote:Pustite susede ljudi. Imamo sjajan dan za nama, imamo itekako jos cemu da se nadamo. Nismo zavrsili

Управо.
Лично ми је драго што су хрватски ватерполисти испали, искључиво због тога што мислим да је нама лакше (у евентуалном финалу) играти са Мађарима. Што се осталог тиче, заиста требамо гледати искључиво себе и наше резултате.

Искрено вјерујем да можемо до 8 медаља до краја. Све преко биће одлично.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Hajzenberg » 04 Aug 2021, 13:22

Stvarno je dubiozna tema to oko medalja i plasmana, dok je sveta i igara biće tako.

Dođu neke Jamajka i Kenija i uzmu desetak medalja u atletici od toga pola zlatnih i sad su oni bolja sportska nacija od nekoga ko uzme 15-20 medalja u bar desetak sportova a od toga samo nekoliko zlata ali dovoljno da bude manje zlatnih od pomenutih nacija ili slučaj da mi kao Srbija uzmemo 8-10 medalja u najmanje 5-6 sportova ili još drastičniji slučaj da neko kao recimo mi toliko muke i truda uloži u jednu a kamoli više medalja u ekipnim sportovima a na listi budeš čak i debelo iza pomenutih zemalja, one su uzete samo kao reper.

Ono što je najvažnije je da se gleda ipak samo ''u se i usvoje kljuse'', odnosno da se pre igara napravi neka realna projekcija stanja u svojoj olimpijskoj ekspediciji a na kraju detaljno analizira šta i kako, za nekoga će i 4-5 ostvareno mesto biti i više nego uspeh i preko norme a za nekoga će i bronza biti malo, da ne pričam ako neko nije uzeo medalju a bio ''projektovan'' za najsjajnije odličje.

Imali smo dobar start, crni petak i crnu subotu, ova sreda je za pamćenje kao i prošla, do kraja samo jako i medalje će doći.
Hajzenberg

Postby veljkos161 » 04 Aug 2021, 13:25

Lepo receno.
Za nekog je i 5. mesto za skinuti kapu, a za nekog je bronza razocarenje.
Taj deo Deksi ne razume pa dolazi do ovih nesuglasica.
Pali smo i na 42. mesto pa se iskreno nadam da cemo uspeti da dodjemo do nekih sjajnijih medalja jer ce biti bas bzvz citati traktate hvalospeva sa nekim 50. mestom na tabeli.
A ovo za Jamajku i Keniju, ne znam kako bih gledao na to, ipak je atletika kraljica sportova i tu se istaci je velika stvar.
veljkos161

Postby Golden Warrior » 04 Aug 2021, 13:46

Nego sto kazu brojaci krvnih zrnaca i ovi sto napljuvase Zuraba nakon sto je ispao?

Posto Sloveniju u kosarci ne mogu da smisle jer je Donicic izabrao da igra za njih :biggrin:
Golden Warrior

Postby Foteljas » 04 Aug 2021, 14:00

Napokon jedan skoro pa idealan dan za nase sportiste. Ogromna stvar je napravljena sa tri ekipna plasmana u polufinalne borbe. Zurab je bronzom ipak malo popravio opsti utisak rvaca, jer da su se vratili bez ikakve medalje i sa samo jednom pobedom, to bi definitivno bio zestok debakl, cak i zesci nego kod dzudista. Kajakasi korektno ispunili plan. Jedino je Micic podbacio, ali deluje da se nekako previse pravio hajp oko njega da je ne znam koliki favorit.

Ono sto me sada plasi su pa previse idealne partije u cetvrtfinalima odbojkasica i vaterpolista, nadam se da ce imati volje i snage da ovo ponove i u polufinalima. U svakom slucaju, na Noletovom primeru smo videli da se ne treba zaletati, jer smo za sada obezbedili samo nove drvene medalje, a trebaju nam definitivno zlata i(li) srebra da se malo podignemo na tabeli.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby octopus » 04 Aug 2021, 14:12

Mićić je bio totalna nepoznanica. Od njega se sve moglo očekivati pogotovo loše jer se dugo nije takmičio za reprezentaciju. Previše ishajpovan, kao i svi džudisti sem Majdova, koji jedini jeste razočarao.

veljkos161 wrote:Stefanovic u kajaku moze da upadne u tu pricu.
Prekovicku si spomenuo,i 3 timska sporta.
To je to.

Ne bih ja tako lako Sinančevića izbacio iz konkurencije. Taman posla da su mu velike šanse, ali što kaže jedan naš vrhunski sportista, ako bi mu se složile kockice, možda bi mogla da padne neka bronzica.

Generalno, samo jedno zlato nam treba. Sa skorom 2-1-4 igre bi mogle da dobiju prelaznu ocenu.
octopus

Postby veljkos161 » 04 Aug 2021, 14:14

A istina,nikad ne znas ko moze i koliko da podbaci.
Videsmo da su kod Ivane sve skakale ocajno u odnosu na ocekivano.
Videcemo.
veljkos161

Postby Dylam Dop » 04 Aug 2021, 16:37

Sutra bi valjalo probuditi se (makar na jedno oko) prije 4:40 (najidealniji trenutak za budjenje) i baciti pogled na finalnu utrku kanua od 200m - vidjeti da li je Strahinja usao tu. Istovremeno trajace jos bacanje kugle kod M - tu cemo znati da li je i Armin usao u najboljih 8 i da li ima dodatna 3 bacanja na raspolaganju.
Dylam Dop
Guest

Postby grobar_Zvornik » 04 Aug 2021, 16:42

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Radonjaa » 04 Aug 2021, 17:13

Strahinja bi trebalo da ima solidnu šansu. Prema viđenom, Britanac i Mađar su prebrzi, oni su bili u onoj najbržoj kvalifikacionoj grupi. Mađar je u toj trci oborio olimpijski rekord, pa je onda Britanac u četvrtfinalu taj novi rekord oborio za pola sekunde. I Šveđanin je imao odličan rezultat u kvalifikacijama. Ostali su bili slabiji od Strahinje, Francuz i Kanađanin djeluju kao konkurencija za četvrto mjesto.

Sjutra vesla i Milica, ali opet nije imala sreće, u grupi je sa Kerington i nekom Australijankom koja je u kvalifikacijama imala ukupno četvrto vrijeme, a u finale idu samo prve dvije. Samo da ne bude da bi sa svojim vremenom prošla iz nekog drugog polufinala, pošto iz ovog izvjesno neće.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dexi » 04 Aug 2021, 21:01

Jos jedan sjajan dan nasih olimpijaca :okk: .Kljucan dan na OI je prosao onako kako sam i ocekivao fenomenalno :okk: .
Veliki su to sampioni i sampionke i niti jednog momenta nisam imao sumnje u njih.U najvaznijem mecu a to je 1/4 svi su pokazali da su pravi sampioni.
Svasta se ovde pisalo ovih dana. :krsti: Pisalo se o bruci,katastrofi,apokalipsi,o crnim danima,kladionicama,u losoj buducnosti,krahu naseg tima,velicali su se tudji uspesi,ponizavani i unizavani nasi i takmicari pojedinih drzava.
No ne bih da opet budem banovan,a i ne zelim da kvarim ovaj dan koji nam je doneo sve same pobede.
Cestitke i Gruzinu na bronzi, :okk: nastavili smo kontinuitet i u tom sportu posto valjda prethodnih 20-30 nije ni postojao.
Polufinala kajakasa :okk: .Verujem da Stefanovic moze i do finala ,a tamo je sve moguce.
Imamo 3 1/2 u ekipnim sportovima,tu je i Prekovicka za koju nasi kladionicari kazu da je prvi fsvorit :biggrin: .
Nisu bez sanse ni Sinancevic i Stefanovic.
Od ekipnih ocekujem dva finala. :okk:
Jako smo blizu da prestignemo rezultat iz Rija po broju medalja,a ja se nadam i po broju zlatnih medalja.
Sto sam govorio za sve nase ekipne sportove,da verujem u njih da su pravi sampioni i da ce biti najbolji od 1/4 :okk: I kad se izgubi neki mec u grupi ,to nije znak njihove slabosti,ili lose forme,vec kalkulisanje sto se tice i forme i snage.

Verujem u vaterpoliste i odbojkasice,zaista mislim da su najbolji.
Finale pre finala je mec Spa-Srb i Srb -Usa u odbojci.
Verujem da mozemo oba da dobijemo.
Kosarkasice me sve vise podsecaju na musku ekipu iz 90'.
Nekako uvek znam da ce najvaznije meceve dobiti bez obzira kako igrale do tada.Prave ste kraljice :okk:
Marina :blue: .Nijednu neizvesnu zavrsnicu nisu izgubile za ovih 8 god.,ni jednu. :blue:
U top pet smo ekipnih ekipa po broju timova u 1/2.
Samo Francuzi sa 5,Spanija i Usa sa 4 imaju vise.Mi,Rusi i Brazilci sa po tri ekipe,ostali mnogo manje.
Hrvati na koje je 90% foruma svrsavalo i divilo se njihovim uspesima nemsju ni jedan kolekt.sport u 1/2 :biggrin:
I dok ce oni sada samo da gledaju OI,mi cemo uzivati u nastupu i borbi 3 nase ekipne ekipe :okk: plus Prekovicka,kajakasi i Sinancevic.
Sve cestitke nasim olimpijcima. :okk: Ponosan sam na vas,i bodricu vas i dalje,makar sve pogubili do kraja.
Strasno bih voleo i verujem da hoce ova nakbolja ekipa u istoriji vaterpola da se oprosti zlatom.
Zasluzili su. :okk:
Odbojkasice su zasluzile da objedine sve krune i da pokazu da su najbolje na svetu.
Kosarkasice ako iko uspe da prekine niz Usa ,onda to mogu nase cure,mada i bez toga su one za mene kraljice :okk:
Sutra opustanje i uzivanje u drugim takmicarima,i priprema za petak i veliki dan naseg olimpijskog tima.
Napred momci i devojke :okk: .Napred Srbijo :okk:
Nadam se da ste zadovoljni :biggrin:
Last edited by Dexi on 04 Aug 2021, 21:08, edited 1 time in total.
Dexi

Postby Hajzenberg » 04 Aug 2021, 21:06

IJAOOOO :okk:

Spoiler: pokaži
Dexi wrote:Jos jedan sjajan dan nasih olimpijaca :okk: .Kljucan dan na OI je prosao onako kako sam i ocekivao fenomenalno :okk: .
Veliki su to sampioni i sampionke i niti jednog momenta nisam imao sumnje u njih.U najvaznijem mecu a to je 1/4 svi su pokazali da su pravi sampioni.
Svasta se ovde pisalo ovih dana. :krsti: Pisalo se o bruci,katastrofi,apokalipsi,o crnim danima,kladionicama,u losoj buducnosti,krahu naseg tima,velicali su se tudji uspesi,ponizavani i unizavani nasi i takmicari pojedinih drzava.
No ne bih da opet budem banovan,a i ne zelim da kvarim ovaj dan koji nam je doneo sve same pobede.
Cestitke i Gruzinu na bronzi, :okk: nastavili smo kontinuitet i u tom sportu posto valjda prethodnih 20-30 nije ni postojao.
Polufinala kajakasa :okk: .Verujem da Stefanovic moze i do finala ,a tamo je sve moguce.
Imamo 3 1/2 u ekipnim sportovima,tu je i Prekovicka za koju nasi kladionicari kazu da je prvi fsvorit :biggrin: .
Nisu bez sanse ni Sinancevic i Stefanovic.
Od ekipnih ocekujem dva finala. :okk:
Jako smo blizu da prestignemo rezultat iz Rija po broju medalja,a ja se nadam i po broju zlatnih medalja.
Sto sam govorio za sve nase ekipne sportove,da verujem u njih da su pravi sampioni i da ce biti najbolji od 1/4 :okk: I kad se izgubi neki mec u grupi ,to nije znak njihove slabosti,ili lose forme,vec kalkulisanje sto se tice i forme i snage.

Verujem u vaterpoliste i odbojkasice,zaista mislim da su najbolji.
Finale pre finala je mec Spa-Srb i Srb -Usa u odbojci.
Verujem da mozemo oba da dobijemo.
Kosarkasice me sve vise podsecaju na musku ekipu iz 90'.
Nekako uvek znam da ce najvaznije meceve dobiti bez obzira kako igrale do tada.Prave ste kraljice :okk:
Marina :blue: .Nijednu neizvesnu zavrsnicu nisu izgubile za ovih 8 god.,ni jednu. :blue:
U top pet smo ekipnih ekipa po broju timova u 1/2.
Samo Francuzi sa 5,Spanija i Usa sa 4 imaju vise.Mi,Rusi i Brazilci sa po tri ekipe,ostali mnogo manje.
Hrvati na koje je 90% foruma svrsavalo i divilo se njihovim uspesima nemsju ni jedan kolekt.sport u 1/2 :biggrin:
I dok ce oni sada samo da gledaju OI,mi cemo uzivati u nastupu i borbi 3 nase ekipne ekipe :okk: plus Prekovicka,kajakasi i Sinancevic.
Sve cestitke nasim olimpijcima. :okk: Ponosan sam na vas,i bodricu vas i dalje,makar sve pogubili do kraja.
Strasno bih voleo i verujem da hoce ova nakbolja ekipa u istoriji vaterpola da se oprosti zlatom.
Zasluzili su. :okk:
Odbojkasice su zasluzile da objedine sve krune i da pokazu da su najbolje na svetu.
Kosarkasice ako iko uspe da prekine niz Usa ,onda to mogu nase cure,mada i bez toga su one za mene kraljice :okk:
Sutra opustanje i uzivanje u drugim takmicarima,i priprema za petak i veliki dan naseg olimpijskog tima.
Napred momci i devojke :okk: .Napred Srbijo :okk:

:blue: :blue: :truce: :truce:

Gde je i šta radi veljkos161 :biggrin:
Hajzenberg

Postby Tileoleo » 04 Aug 2021, 21:18

Само 13 :okk: смајлија.

Ја играо на више од 15.
Tileoleo

Postby veljkos161 » 04 Aug 2021, 22:20

Evo me :biggrin:
Statistika pre nego se bacimo na nastavak igara:
13 :okk:
3 :biggrin:
1 :krsti:
Ocekivao sam vise moram da priznam,makar dabl dabl ako ne i tripl dabl.
Jos nije vreme za slavlje,igre ce biti pristojne i spasene ako odbojkasice i vaterpolisti udju u finala a makar jedna a bilo bi lepo i obe ekipe uzmu zlato.
Trenutno smo 42. na tabeli pa ono,nemojmo da padamo u nesvest.
Cekamo finalne rasplete.
veljkos161

PreviousNext

Return to Tokyo 2020