Jos jedan sjajan dan nasih olimpijaca

.Kljucan dan na OI je prosao onako kako sam i ocekivao fenomenalno

.
Veliki su to sampioni i sampionke i niti jednog momenta nisam imao sumnje u njih.U najvaznijem mecu a to je 1/4 svi su pokazali da su pravi sampioni.
Svasta se ovde pisalo ovih dana.

Pisalo se o bruci,katastrofi,apokalipsi,o crnim danima,kladionicama,u losoj buducnosti,krahu naseg tima,velicali su se tudji uspesi,ponizavani i unizavani nasi i takmicari pojedinih drzava.
No ne bih da opet budem banovan,a i ne zelim da kvarim ovaj dan koji nam je doneo sve same pobede.
Cestitke i Gruzinu na bronzi,

nastavili smo kontinuitet i u tom sportu posto valjda prethodnih 20-30 nije ni postojao.
Polufinala kajakasa

.Verujem da Stefanovic moze i do finala ,a tamo je sve moguce.
Imamo 3 1/2 u ekipnim sportovima,tu je i Prekovicka za koju nasi kladionicari kazu da je prvi fsvorit

.
Nisu bez sanse ni Sinancevic i Stefanovic.
Od ekipnih ocekujem dva finala.
Jako smo blizu da prestignemo rezultat iz Rija po broju medalja,a ja se nadam i po broju zlatnih medalja.
Sto sam govorio za sve nase ekipne sportove,da verujem u njih da su pravi sampioni i da ce biti najbolji od 1/4

I kad se izgubi neki mec u grupi ,to nije znak njihove slabosti,ili lose forme,vec kalkulisanje sto se tice i forme i snage.
Verujem u vaterpoliste i odbojkasice,zaista mislim da su najbolji.
Finale pre finala je mec Spa-Srb i Srb -Usa u odbojci.
Verujem da mozemo oba da dobijemo.
Kosarkasice me sve vise podsecaju na musku ekipu iz 90'.
Nekako uvek znam da ce najvaznije meceve dobiti bez obzira kako igrale do tada.Prave ste kraljice
Marina

.Nijednu neizvesnu zavrsnicu nisu izgubile za ovih 8 god.,ni jednu.
U top pet smo ekipnih ekipa po broju timova u 1/2.
Samo Francuzi sa 5,Spanija i Usa sa 4 imaju vise.Mi,Rusi i Brazilci sa po tri ekipe,ostali mnogo manje.
Hrvati na koje je 90% foruma svrsavalo i divilo se njihovim uspesima nemsju ni jedan kolekt.sport u 1/2
I dok ce oni sada samo da gledaju OI,mi cemo uzivati u nastupu i borbi 3 nase ekipne ekipe

plus Prekovicka,kajakasi i Sinancevic.
Sve cestitke nasim olimpijcima.

Ponosan sam na vas,i bodricu vas i dalje,makar sve pogubili do kraja.
Strasno bih voleo i verujem da hoce ova nakbolja ekipa u istoriji vaterpola da se oprosti zlatom.
Zasluzili su.
Odbojkasice su zasluzile da objedine sve krune i da pokazu da su najbolje na svetu.
Kosarkasice ako iko uspe da prekine niz Usa ,onda to mogu nase cure,mada i bez toga su one za mene kraljice
Sutra opustanje i uzivanje u drugim takmicarima,i priprema za petak i veliki dan naseg olimpijskog tima.
Napred momci i devojke

.Napred Srbijo

Nadam se da ste zadovoljni