Board index Euro 2020.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020.

Ko osvaja prvenstvo?

Francuska
25
35%
Portugal
4
6%
Italija
16
22%
Engleska
5
7%
Nemačka
4
6%
Španija
1
1%
Belgija
12
17%
Neka druga ekipa
5
7%

Total votes : 72

Re: Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020.

Postby Baxter Stockman » 23 Jun 2021, 17:07

Pola sata stoji otključano
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 23 Jun 2021, 18:55

Hajzenberg wrote:Švajcarci prošli dalje i sad čekaju protivnika u nokaut fazi. Njihovim prolazom Belgija je sigurna da neće igrati u 1/8 finala sa trećeplasiranom iz F grupe ako iz te paklene grupe treći bude prošao a može se desiti i scenario da se upravo Belgijanci i Švajcarci međusobno sastanu. Sve smo bliži četvrtfinalu Belgija-Italija.

Napravio sam previd pre dva dana kada sam pisao ovaj post, ostala je samo jedna opcija da Belgiji ipak zapadne trećeplasirani iz grupe F a to je da u osminu finala prođu trećeplasirani iz grupa A, C, D, F. Pošto je sada gotovo jasno da Finska iz grupe B i Slovačka iz grupe E nisu prošli dalje stvar je jasna - Belgiju čeka paklen rival u 1/8 a pobednik tog meča ide na pobednika Italija-Austrija.

Šveđani osvajanjem grupe idu na Ukrajinu umesto na Hrvatsku a Špance čeka meč sa HRV.

Holanđani na Čehe, pa Dance ili Velšane, ''otvoren'' im put do polufinala, posle 7 godina igraju jedno veliko takmičenje i eto šanse za top 4 kao na SP u Brazilu.

Teška ludnica u grupi F - drugi ide na Vembli protiv Engleza, treći na Belgiju u Sevilji a prvak grupe ide na Švajcarce u Bukureštu.
Hajzenberg

Postby Lakerit » 23 Jun 2021, 19:08

Hrvatima se nije isplatilo da izlaze iz groba ili ti bolje da su bili treci.
Lakerit

Postby fontaneros » 23 Jun 2021, 19:11

Se kladimo da ce ih usrati hrvati?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Lakerit » 23 Jun 2021, 19:15

Svasta moze da bidne ali je spanija jedna od najjacih ekipa po imenima. Istina ne igraju bas najbolje osim protiv Slovaka ali ni ujkani nisu na nekom nivou.
Lakerit

Postby fontaneros » 23 Jun 2021, 19:18

Modric je vece ime od bilo kog spanca
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Lakerit » 23 Jun 2021, 19:28

Ali nema brata Subase Binsra koji im je doneo uspeh na sp. Da se pitao samo Modri polubinsr ispali bi od Danaca u osmini kada je u produzetku promasio jenaesterac.
Lakerit

Postby Lakerit » 23 Jun 2021, 22:00

Ispunila mi se zelja, govnari na Vembliju, veliki derbi.
Lakerit

Postby Hajzenberg » 23 Jun 2021, 22:05

Lakerit wrote:Ispunila mi se zelja, govnari na Vembliju, veliki derbi.

Jesu govnari i Englezi i Švabovani al' zato ko dobije ima finale na vidiku. Pobednik ide u Rim na Švede ili Ukrajince, u polufinalu na Holanđane u najgorem slučaju i ako to budu Englezi imaće 60 hiljada ljudi kada dođe to polufinale, tako da...

Gornji deo žreba horor, od 8 timova 5-6 može baš daleko da dogura, odnosno finala ili titule.

Hrvatska na Španiju, posle eventualno na Francusku pa onda na Belgiju/Portugal/Italiju, nema šanse ovaj put za finale :biggrin: teško i da prvu prepreku prođu.
Hajzenberg

Postby Angus Young » 23 Jun 2021, 22:21

Hajzenberg wrote:
Hajzenberg wrote:Švajcarci prošli dalje i sad čekaju protivnika u nokaut fazi. Njihovim prolazom Belgija je sigurna da neće igrati u 1/8 finala sa trećeplasiranom iz F grupe ako iz te paklene grupe treći bude prošao a može se desiti i scenario da se upravo Belgijanci i Švajcarci međusobno sastanu. Sve smo bliži četvrtfinalu Belgija-Italija.

Napravio sam previd pre dva dana kada sam pisao ovaj post, ostala je samo jedna opcija da Belgiji ipak zapadne trećeplasirani iz grupe F a to je da u osminu finala prođu trećeplasirani iz grupa A, C, D, F. Pošto je sada gotovo jasno da Finska iz grupe B i Slovačka iz grupe E nisu prošli dalje stvar je jasna - Belgiju čeka paklen rival u 1/8 a pobednik tog meča ide na pobednika Italija-Austrija.

Šveđani osvajanjem grupe idu na Ukrajinu umesto na Hrvatsku a Špance čeka meč sa HRV.

Holanđani na Čehe, pa Dance ili Velšane, ''otvoren'' im put do polufinala, posle 7 godina igraju jedno veliko takmičenje i eto šanse za top 4 kao na SP u Brazilu.

Teška ludnica u grupi F - drugi ide na Vembli protiv Engleza, treći na Belgiju u Sevilji a prvak grupe ide na Švajcarce u Bukureštu.

I ja sam imao isti kostur kao ti, iz nekog razloga je došlo do promene :beyond:

Čak sam na uefinom sajtu igrao predikciju, kapiram da su bar oni imali tačan kostur i Belgija je po tome trebala da igra protiv Španije i u 1/4 sa Italijom..

Ne znam kako se menja i šta utiče na plasman, iskomplikovali su ga do jaja.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Old school » 23 Jun 2021, 22:23

Ispunila mi se želja da Hrvati igraju se nekom ozbiljnom ekipom.
Dobili su jednu ispod prosečnu Škotsku i to je već dovoljno da padne hvalospevi simpatizera sa ovog foruma.
Nadam se da će im se Španci usrati u život ali na žalost teško. Ovih 5 komada protiv Slovaka nije merodavno.
Turci su najneprijatnije iznenađenje za mene zato što sam ipak nešto očekivao od njih.
Kao što sam predvideo na početku turnira Šveđani jedna uvek zajebana našpanovana turnirska ekipa, Poljaci standardno očajni, klasična domaćinska ekipa kroz grupe koja hvata na pun stadion kod kuće. Tako je već dugo vremena.
Vels smo zaboravili, pružaju uvek maksimum.
Rusi takođe katastrofa, njih sam zaboravio. Bruka živa.
Habzburzi su me prijatno iznenadili.
Holandija u naletu ali nešto mi tu fali.
Favoriti Belgija No1, Francuska, Italija iz senke...
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Bolkonski » 23 Jun 2021, 22:32

Portugal je jači i od Belgije i od Italije, ali ne koristi sve potencijale.
Santoš mnogo ziheraši, a ovo nije ekipa sa kojom igraš na nulu.
U prve dve utakmice izlazio sa dva destruktivca, Danilom i Karvaljom, sada je dozvolio ekipi da prodiše stavljajući Renata uz Danila, ali je zato povukao Bruna i ubacio defanzivnijeg Mutinja.
Mislim da bi uz Danila trebalo da igra Renato, čime bi dobili pas iz dubine i sposobnost igrača više u napadu, da Ronaldo igra levo, Bernardo desno, Bruno centralnog, a čak bih pokušao sa Silvom umesto Žote.
Mislim da bi korpulencijom i boljom igrom u 16 bolje otvarao prostor za Ronalda i Bernarda, pa i za Bruna.
Žota ne vezuje štopere jer nije klasičan golgeter, nije igrač 16-eterca, nego igrač drugog plana, što bi značilo da Ronaldo treba da igra klasičnog špica, a to nije njegova pozicija.

Svakako, mislim da mogu da izbace Belgiju i Italiju. Naročito bi mi bilo drago da Italijani ispadnu. Nikada nisu imali antipatičniju ekipu, od trenera, do napadača. Nemaju ništa od nekadašnjeg šmeka.
Bolkonski

Postby veljkos161 » 23 Jun 2021, 23:10

Vau, Belgija-Portugal i Engleska-Nemacka vec u 1/8.
Voleo bih da Svabe natamburaju vazda nadobudne Engleze.
Sa druge strane eto, pored 2 takva derbija, Vels ili Danska ce garantovano medju 8.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Puta Tapar » 23 Jun 2021, 23:21

Švedska - Ukrajina u Glazgovu. Krš fudbal za 5000 gledalaca.
Puta Tapar

Postby Hajzenberg » 23 Jun 2021, 23:30

Angus Young wrote:I ja sam imao isti kostur kao ti, iz nekog razloga je došlo do promene :beyond:

Čak sam na uefinom sajtu igrao predikciju, kapiram da su bar oni imali tačan kostur i Belgija je po tome trebala da igra protiv Španije i u 1/4 sa Italijom..

Ne znam kako se menja i šta utiče na plasman, iskomplikovali su ga do jaja.

Greške su sastavni deo života, ali ipak možda nismo bili ćoravi ni ti ni ja :beyond: ja sam gledao preko wiki i još jednog sajta, ubeđen sam da Belgiji nigde nije stajalo da može da ide na trećeg iz F, ali tako je kako je ispalo...

Videćemo od čega su satkani moji favoriti Belgijanci, stvarno im je katastrofa raspored, Portugal, pa Italija pa ako sve to prođu onda verovatno sa Francuzima repriza polufinala SP, mislim da ako stvarno sve to prođu onda i zaslužuju i finale i titulu, ali... pobediše Brazil na SP kojeg su jedino i oni mogli zaustaviti u tom trenutku ali posle protiv Gala nisu mogli, bronza bila solidna uteha. Biće opasnog fudbala u tih par mečeva u gornjoj polovini žreba.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Euro 2020.