Monogamija wrote:Koliko su sinoć španci želeli da unesu loptu u gol, deluje da ova ekipa nema igrača koji može da je opali sa 25 metara. Dupli odbrambeni blok Švedske je sinoć dominirao, pa smo imali situaciju da imamo u poslednjih 30 metara gotovo 17 - 18 igrača, što prostor za neku kombinaciju svodi na minimum. Ovakva Španija, u ovom trenutku nema lidera, nema nekog ko će da preuzme odgovornost ili da autoritetom utiče na igrače.
Ne znam kakve alternative imaju ali meni se Rodri ,Olmo i Morata uopste ne svidjaju ..
Krivo mi je sto jedan Dani Parejo ne igra veliki majstor fudbala..
Mali Feran Tores i Pedri mi se jako svidjaju ..
Mislim da je problem to sto polako prolazi era Mesija i Spanskog fudbala.. Ta tika taka polako postoje prevazidjena a primat preuzima fizicki jak fudbal i brza igra koju forsiraju psg i Celsi ..
Fudbal stalno evoluira sada ulazimo u jednu eru koja je meni barem mnogo zanimljivija ..
Tamo 2005-2008 sam obozavao da gledam Engleski fudbal zato sto je prstalo od duela bekova napadaca i stopera i prstalo od tempa u poslednjih 6-7 godina je poceo ogroman uticaj tog novog stils koji se rodio u Spanskim klubovima i bukvalno mi je premijer liga nezanimljiva mnogo utakmica sa malo golova uzasno slab tempo nema vise onih duela tempa..
Takav fudbal se zadrzao donekle u cempionsipu ali je premijer liga skros izgubils svoj stil
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.