СрбинПодгорица wrote:Ја и даље мислим да имамо најбоље играче уз Амере на свијету, једноставно нисмо их посложили како треба. Да смо преокренули једну од ове двије утакмице, а можда смо и могли друга би се пјесма пјевала.
Dexi wrote:Ja to nisam rekao,samo sam rekao da je Bogdan bolji igrac od njega ili slican po kvalitetu.
drmisa wrote:СрбинПодгорица wrote:Ја и даље мислим да имамо најбоље играче уз Амере на свијету, једноставно нисмо их посложили како треба. Да смо преокренули једну од ове двије утакмице, а можда смо и могли друга би се пјесма пјевала.
Ti sa spoljnih pozicija imas samo bogdanove poene
Sa visokih jokic i eventualno bjelica
Ostali slucajni strelci
СрбинПодгорица wrote:Да би Европљанин играо главну улогу, поготово на бековске позиције мора милион ствари да се поклопи.
Bogun wrote:Starks ti očigledno nisi pratio opus Dexija.СрбинПодгорица wrote:Да би Европљанин играо главну улогу, поготово на бековске позиције мора милион ствари да се поклопи.
Furnije je glavni spolja u Orlandu.
drmisa wrote:Ti sa spoljnih pozicija imas samo bogdanove poene
Sa visokih jokic i eventualno bjelica
Ostali slucajni strelci
Bogun wrote:Starks ti očigledno nisi pratio opus Dexija.СрбинПодгорица wrote:Да би Европљанин играо главну улогу, поготово на бековске позиције мора милион ствари да се поклопи.
Bogun wrote:
Ali da, vrlo je retka pojava.
Mislim da su ih slomili.
Return to SP u košarci Kina 2019.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests