aleks delarz wrote:Baxter Stockman wrote:Ima li negde vojnih analitičara?
Zvučni top definitivno?
https://nova.rs/magazin/prica-se/snimak-policije-koja-bezi-sa-ulice-pred-udar-zvucnog-topa/U pitanju je zvučno oružje, tj. zvučni top koji poseduje bezbednosni sistem Srbije, rekao je Aleksandar Radić, vojni analitičar.
@cuburac
Slažem se što se tiče nove opozicije. Pretpostavljam da je tako nešto u planu.
Everton804 wrote:Dobar deo ljudi nazalost razocaran, ne verujem da ova brojka moze da se ponovi u narednih par godina
Eddie Brock wrote:Mogao bi Sarovic da okupi pametne ljude oko sebe
Veliku popularnost uziva zbog ovoga sada sto radi.
Bar za promenu onog psihopate
Ziks96 wrote:N1 je takav kakav je, u najmanju ruku daleko od idealnog, ali da nema njih druga strana se bukvalno ne bi cula. Prioritet je da se skine zvalavi psihopata pa cemo dalje.
Svaki dan treba da se spominje da je upotrijebio zabranjeno oruzje u toku 15 minuta cutnje za mrtve ljude. Koliko bolesniji od toga moras da budes? Bojeva municija je sledeci korak za njega.
GoodfellasG wrote:A da nije malo do mentaliteta u Srba? Sve bismo da zavrismo od jednom i ad hoc nakon sto se 13 godina zestoko ignorisalo psihopatsko delovanje kretena sa vlasti. Zapitajte se koji ste znacajan poduhvat u vasim zivotima zavrsili za jedan dan ili jedno poslepodne? Ja se kladim nijedan.
Velike stvari iziskuju velike licne i kolektivne zrtve, kao i veliko strpljenje. Setite se gde je bila svest ovoga naroda pre par meseci i gde je sada. Osetili ste i sami energiju u ljudima, probudilo se ono ljudsko u celoj Srbiji. I sad ce neko reci i sta sa tim, sta se ima od toga, i ostala banalizacija...Eskalacija i radikalizacija ovoga svega je neminovna, covek nema vecinu u zemlji, i on to sam zna.
Samo odrzati jedinstvo i jasan fokus, da se ovaj tonus nervoze i gradjanskog otpora zadrzi na duze staze. Pa padalo je i Sveto Rimsko Carstvo, Egipat, Vizantija, itd. Pasce i wannabe huligan kojeg majka nije dovoljno volela kad je bio mali.
Najkonkretnija mera bi bila generalni strajk takav da svaka profesija ispostuje i da se apsolutno nista ne radi, izuzev esencijalnih zanimanja poput lekara i slicno.
Ima neceg uzvisenog ne samo u krajnjem cilju kojeg svi prizeljkujemo, vec i u putu do istog. Nekada je I sam put do onoga sto zelimo vec sam po sebi nagrada i moralna, dusevna pobeda, koliko god taj put i proces bili teski.
Trust the process
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests