Sto ti nesto ne volis favorite
Furkadu se desavaju neverovatne stvari 3 promsaja iz lezeceg u sprintu, danas ovo kada mu je i 1 promasaj donosio zlato on promasi poslednja dva. Ali bar ima zlato iz Potere za utehu, ako ga nastave ovi maleri. Fak odgovorio na prozivke @octopusa i odmah doneo Slovencima medalju. Drago mi je kada u bijatlonu uzimaju medalje oni bez promasaja, i Fak i Landertinger su je zasluzili. Malo mi krivo sto Boe sa 2 promasaj uze zlato, ali brz je nema sta. Nemci danas podbacili, Pajfer cak 3 promasaja iz lezeceg na trecem gadjanju i tu je izgubio medalju.
Kuzmina ekstra brza, ali je kostao promasaj iz lezeceg na trecem gadjanju. Vrlo cudni startni brojevi kod zena, Kuzmina maltene zavrsila trku, Dalmajer tek startuje, kada je promasila iz lezeceg odmah je bilo jasno da ce tesko do zlata, ipak izdrzala pritisak do kraja i sve ostalo pogodila za bronzu. Druga Nemica Preus bez promasaja, ali tek cetvrta. Svedjanka bas hladnokrvna, kada je Kuzmina prosla cetvrto gadnjana bez promasaja, bilo je jasno da svaki promasaj odnosi zlato. Kako se radovao njen trer kada je pogdila sve mete u psolednjem gadjanju
.
Haga fenomenalna, razbila ih je u drugom delu, neverovatno kako je dobro skijala. Kala udarila jos jednu recku, sigurna druga, ovo jo je 3 uzastopna emdlaj u ovoj disciplini. Amerikanka zamalo do medalje, prijatno iznenadjenje za mene. Bjergen bas hoce, jos jedna medalja i sada se izjednacila sa Delijem po ukupnom broju medalja, ako osvoji jos jednu stize i Bjerndalena. Zanimljivo da je plasman slican onom u skijatlonu, samo je Haga potisnula osvajacice medalja za po jedno mesto.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!