rolerkoster wrote:Kao i na temi o RS i ovde se slazem sa Zappom.Napisacu ovih dana moje utiske i misljenje hladne glave.
Doco hteo sam bas tebe da pitam o zvucnim topovima,da objasnis o njima sta su i kako deluju.Gledam snimke i ono je jezivo onoliko ljudi u stampedu,a vidim mnogo zena i dece je tu bilo.Ocigledno je nesto bilo,a nama obicnim ljudima je nepoznato sta.
Lepo je juce bilo videti kolone ljudi iz svih delova grada,kaze mi drugar sa NBGD-a je islo par kolona od Opstine,drugi iz Blokova od Piramide,itd...
Не разумем се у тематику, не могу да ти помогнем.
Могу само да пренесем мишљење људи који знају а који мисле да је у питању нешто што користи ваздух, да се тако изразим.
Јер звучно оружје користи звук, као рецимо звук аларма који је толико јак да не можеш да издржиш, и нема помоћи, ни чепићи ништа.
Ово је нешто на принципу ваздуха, нешто што је у екстремној фреквенцији и очигледно изузетно опасно.
Ово питање мора да се тера до дана пада идајничког антинародног режима, а затим да епилог добије на суду као једна од тачака у колективно удруживању против сопственог народа и Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.