Board index Olimpijske Igre PyeongChang 2018

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Inzaghi » 16 Mar 2025, 17:38

Image
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Lajger » 16 Mar 2025, 17:40

Domingoo wrote:Ljudi ajde da se ugledamo na studente i da budemo pametniji od botova ..

U to ime pozvam vas sve na generalno ignorisanje forumasa lajgera a to znaci .

1.Ne otvaranje vesti i linkova koje kaci .
2.ne citanje njegovih objava nego samo skrolovanje .
3.ne citiranje njegovih objava.
4. Ne pominjanje njegovog imena u svojim objavama.
5.Ne ulazenje u klnikakvu raspravu sa njim .

Totalno ignorisanje , ajde mi na ovom nasem mikro planu da uradimo sta mozemo u ovoj borbi ..

Rasprava i razmenja misljenaj sa neistomisljenicima je uvek dobro dosla on je ovde ocigledno po neko mzadaktu i diktatu i zato smatram da trebamo da pristupimo ovim merama ..

Moj post je samo predlog pa ko hoce nek ga ispostije ja od ovog trenutka pocinjem .

Ma bravo .
Samo učauren u vašem svetu .
Koliko državu koštaju ove blokade .
Eto uskoro neće imati plate da ispalti .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby ИлићКапитен22 » 16 Mar 2025, 17:45

Имаће тебе да исплате тих 14е колико вредиш. Опуштено.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby S73F4N » 16 Mar 2025, 17:48

A imaju da placaju izlete po Srbiji i regionu.
Sto ovako nesto ne napisa,posle Beograda,jagodine,sm,prnjavora..
Budu li botici isplaceni za taj radni dan sto su proveli na tockovima?
Ko placa to?
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby Ziks96 » 16 Mar 2025, 17:49

Lajger wrote:
Domingoo wrote:Ljudi ajde da se ugledamo na studente i da budemo pametniji od botova ..

U to ime pozvam vas sve na generalno ignorisanje forumasa lajgera a to znaci .

1.Ne otvaranje vesti i linkova koje kaci .
2.ne citanje njegovih objava nego samo skrolovanje .
3.ne citiranje njegovih objava.
4. Ne pominjanje njegovog imena u svojim objavama.
5.Ne ulazenje u klnikakvu raspravu sa njim .

Totalno ignorisanje , ajde mi na ovom nasem mikro planu da uradimo sta mozemo u ovoj borbi ..

Rasprava i razmenja misljenaj sa neistomisljenicima je uvek dobro dosla on je ovde ocigledno po neko mzadaktu i diktatu i zato smatram da trebamo da pristupimo ovim merama ..

Moj post je samo predlog pa ko hoce nek ga ispostije ja od ovog trenutka pocinjem .

Ma bravo .
Samo učauren u vašem svetu .

Da da zbog blokada nece imat plate da isplati ljagercino jedna obicna, pridruzujem se Domingezu :okk:
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Inzaghi » 16 Mar 2025, 17:52

Boli nas patka koliko kostaju

Batalite ovog vucicevica sa teme
Inzaghi

Postby jsdp4101945 » 16 Mar 2025, 17:53

Lajger wrote: .

Koštaju manje nego svi unesreceni Ljudi tokom vladivane SNS i AV i parioneta poput vas koji ste protiv LJudi.

Jel se blokada korisnika radi putem prijatelja u opcijama foruma?

Klinci za Nis tek kod Svilajnca.

Hvala svim koji su bili juce u Beogradu pogotovu mladim LJudima zbog njih sam jos odlicniji.
Last edited by jsdp4101945 on 16 Mar 2025, 17:58, edited 1 time in total.
jsdp4101945

Postby rolerkoster » 16 Mar 2025, 17:53

Kao i na temi o RS i ovde se slazem sa Zappom.Napisacu ovih dana moje utiske i misljenje hladne glave.
Doco hteo sam bas tebe da pitam o zvucnim topovima,da objasnis o njima sta su i kako deluju.Gledam snimke i ono je jezivo onoliko ljudi u stampedu,a vidim mnogo zena i dece je tu bilo.Ocigledno je nesto bilo,a nama obicnim ljudima je nepoznato sta.
Lepo je juce bilo videti kolone ljudi iz svih delova grada,kaze mi drugar sa NBGD-a je islo par kolona od Opstine,drugi iz Blokova od Piramide,itd...
rolerkoster

Postby murinjo80 » 16 Mar 2025, 17:55

Braco ,samo jako .DINSTAJ DINSTAJ DINSTAJ
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Dr Arslanagic » 16 Mar 2025, 17:58

rolerkoster wrote:Kao i na temi o RS i ovde se slazem sa Zappom.Napisacu ovih dana moje utiske i misljenje hladne glave.
Doco hteo sam bas tebe da pitam o zvucnim topovima,da objasnis o njima sta su i kako deluju.Gledam snimke i ono je jezivo onoliko ljudi u stampedu,a vidim mnogo zena i dece je tu bilo.Ocigledno je nesto bilo,a nama obicnim ljudima je nepoznato sta.
Lepo je juce bilo videti kolone ljudi iz svih delova grada,kaze mi drugar sa NBGD-a je islo par kolona od Opstine,drugi iz Blokova od Piramide,itd...

Не разумем се у тематику, не могу да ти помогнем.
Могу само да пренесем мишљење људи који знају а који мисле да је у питању нешто што користи ваздух, да се тако изразим.
Јер звучно оружје користи звук, као рецимо звук аларма који је толико јак да не можеш да издржиш, и нема помоћи, ни чепићи ништа.
Ово је нешто на принципу ваздуха, нешто што је у екстремној фреквенцији и очигледно изузетно опасно.

Ово питање мора да се тера до дана пада идајничког антинародног режима, а затим да епилог добије на суду као једна од тачака у колективно удруживању против сопственог народа и Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby rolerkoster » 16 Mar 2025, 18:00

Riknuo mi forum pa nisam mogao EDIT da uradim...
Avangarda vazan forum,cim imaju zvanicnog bota na njemu......Da vidimo koliko jos ima na forumu,posto u zivotu samo iskacu,a prvi put mi je zao sto nemam mreze FB i Insta posto kod nekih prijatelja sam gledao....95% otrpilike onih nisam za AV,ALI!Primetili smo kako su izasli iz ormara za ovih 4 meseca.
Hvala Doco,kaci sto vise misljenja ljudi koji su upoznati.Ocigledno su nesto uradili,jeziv zlocin nad svojim narodom,mada ja ocekujem i mnogo gore od njega....Ova moderna oruzja ne znam nista o njima,verujem da su u to upoznati neki visi cinovi u Vojsci i muriji.....Ne verujem da ranije penzionisani iz Vojske znaju posto su jelte modernija oruzja,vidim i u USA se koristi poslednjih 20-ak godina.Napisalo je vec par vas,treba sada samo to gurati po slobodnim net portalima i valjda ce N1 da gura pricu,ide im u prilog posto su podrzali proteste,a ne kao 2020.sto su bili slicni informeru u izvestavanju.
Last edited by rolerkoster on 16 Mar 2025, 18:05, edited 1 time in total.
rolerkoster

Postby jupol » 16 Mar 2025, 18:00

hahaha bas simpaticna posalica
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Inzaghi » 16 Mar 2025, 18:01

Kakvi degenerici.
Inzaghi

Postby Velja » 16 Mar 2025, 18:01

BlackOwl wrote:Daco ovo gore kao da citam putinofile koji objasnjavaju zadto je ulazak ukrajinaca u kursk zapravo genijalan putinov potez.

Zasto studenti ne objave ovo ako su to njihova saznanja i ako su delovali sa tim na umu? Bukvalno nema nijedan razlog da ne izadju u javnost sa ovim i jos vise dignu narod na noge.

Ovo je kao borba Ostoje i Željka kroz institucije. Bolje je da borbu nikad nisu ni započinjali.

Ne samo da ne ugrožavaju Vučićevu vlast nego je cementiraju i legitimizuju.

Posebno je genijalna priča o generalnom štrajku koji je organizovan u dva navrata. Generalni štrajk ima smisla samo ako imaš industriju koja će stati, a da bi se uopšte pokrenula priča o štrajku moraš imati jasne podatke da će uspeti.

Oba puta je bio čisti fijasko, čak su i kafići radili po Vračaru. Dakle duplo ništa.

Mesecima bauljaš, praviš hodočašća, konstatuješ da ti zahtevi nisu ispunjeni i nastavljaš borbu istim onim sredstvima koji evidentno nisu dali rezultate. :truce:
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby Produzenisamlekom » 16 Mar 2025, 18:02

Lajger wrote:Samo učauren u vašem svetu .

Da nisu krali ,imali bi... Ovako me zabole za lopovsku državu saučesniče u lopovluku.

A evo ga i Velja nevolja,sve ono najgore se okupilo.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

PreviousNext

Return to PyeongChang 2018