Tonze wrote:Slavisak, nadam se sa nemas nista licno protiv Simanica i Musica!!? Ti si se bas nameracio da ih ocrnis u poslednje vreme. Stim da su roditelji i jednog i drugog iz Sarajeva, pa se boljim da tvoja mrznja ne potice iz tog razloga. Ovaj prvi juniorski MVP za celu evropu, a drugi se super snalazi i u reprezentacciji a bogami i u Megi. Jucer protiv Francuza mu index oko 30. Naravno da momci ponekad odigraju i losu utakmicu, i ti si odmah tu sa svojim komentarima. A kad urade nesta dobro, nisam primetio da da dobiju pozitivan respons od tebe. Jesi li ti u kosarkaskim vodama?? Trener? Bivsi igrac? Pomozi im ako si u mogucnosti!!?
Jok covece, zasto bi mrzeo srbe iz BIH kada i sam poticem iz tih krajeva

Borisu cim sam video sa reprezentacijom na kadetskom prvenstvu pre dve,tri godine, rekao sam sebi ovaj mali je veliki potencijal. Ne svidja mi se kako ide njegov razvoj,to sto mu treneri dopustaju da se ispucava za tri poena , a zanemaruje prodor i igru u reketu, tamo ima uvek visoke procente suta a trojke su mu u glavnom u slabim procentima, takodje mnogo je supalj i mekan u odbrani, generalno entuzijazam mu nije jaca strana, na klupi voli da samuje, slabo komunicira sa saigracima , nece da pruzi ruku kada mu saigraci izvode sl bacanja itd. Ogroman je potencijal u njemu ali mislim da ga koci karakter.
Music mi se uopste ne svidja kao igrac, voli samo da solira, gubi lopte u serijama itd, kosarkaski iq mu nije jaca strana.