Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska i kadetska Liga

Re: Juniorska i kadetska Liga

Postby Baron » 03 May 2013, 14:28

Cinjenica je da se zbrka desila ispred KKCZT klupe i da su treneri KKP imali vremena da zadrze svoje igrace na klupi.

Takodje, propust je napravljen, nebitno je da li su se nasi nasli da smire strasti ili da prebiju nekoga, morali su biti suspendovani, svi koji su uleteli sa klupe. Ovakvo selektivno primenjivanje pravila je smejurija.

Mislim da je zesca paranoja optuziti bilo koga da je namerno planirao ovaj dogadjaj, jer su u pitanju deca, al' isto tako tenzije sa seniorskog nivoa su prenesene i na njih..

Ti klinci ce nadam se posle meca da odu sa drugarima na pivo, igrace zajedno za reprezentaciju, oni su uglavnom drugari, pa me to raduje..
Baron

Postby Unexpected » 03 May 2013, 14:29

Raoul Duke wrote:На пример, по правилима, колико је требао да буде на хлађењу Вујошевић након инцидента у Солноку?

Ne pričamo o tome, a tu i nisu u pitanju pravila, već propozicije, možda grešim.
The End.
Unexpected

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:31

Океј, тачно је и то.

Поена је ипак следећа. Казни оне који су заслужили казну. Немој да кажњаваш оне који су кренули да спрече инцидент. Глупо је. Ма шта писало на неком папиру.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby civor » 03 May 2013, 14:32

Raoul Duke wrote:Да се правила увек примењују, ваш тренер би доживотно био удаљен из спорта. И то само за оне инциденте и прекршаје које направи у једној сезони.

На пример, по правилима, колико је требао да буде на хлађењу Вујошевић након инцидента у Солноку?

Ovo pravilo je jedno od rijetkih nedvosmislenih u kosarci danas a igraci Zvezde su ga prekrsili sto nisu igraci partizana napustili klupu.Sto se tice Vujosevica on sa ovim slucajem nema veze a kaznu zbog Solnoka nije dobio jer ima odredjeno ime i veze u profesiji kojom se bavi iz istog razloga predsednik vaseg kluba nije u zatvoru
Baron je najveci kralj
civor

Postby Zlaja » 03 May 2013, 14:34

Raoul Duke wrote:Океј, тачно је и то.

Поена је ипак следећа. Казни оне који су заслужили казну. Немој да кажњаваш оне који су кренули да спрече инцидент. Глупо је. Ма шта писало на неком папиру.

Ovo pravilo koliko znam vazi godinama i nece ga sigurno menjati zbog juniora Zvezde. Kao sto rekoh NBA, EL, EC, ACB, ... naravno da su se i gubile utakmice zbog ovakvih situacija, tj primene pravila....

Po tebi, uz asistenciju pravilnika, sta je sudija trebao da uradi?
Zlaja

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:35

civor wrote:
Raoul Duke wrote:Да се правила увек примењују, ваш тренер би доживотно био удаљен из спорта. И то само за оне инциденте и прекршаје које направи у једној сезони.

На пример, по правилима, колико је требао да буде на хлађењу Вујошевић након инцидента у Солноку?

Ovo pravilo je jedno od rijetkih nedvosmislenih u kosarci danas a igraci Zvezde su ga prekrsili sto nisu igraci partizana napustili klupu.Sto se tice Vujosevica on sa ovim slucajem nema veze a kaznu zbog Solnoka nije dobio jer ima odredjeno ime i veze u profesiji kojom se bavi iz istog razloga predsednik vaseg kluba nije u zatvoru

Прочитај своју прву реченицу, па прочитај другу.

Па пробај да повежеш. Причамо о истом спорту, о истим клубовима.

И где ископа сад овде Човића и затвор?
Raoul Duke

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:36

Zlaja wrote:

Ovo pravilo koliko znam vazi godinama i nece ga sigurno menjati zbog juniora Zvezde. Kao sto rekoh NBA, EL, EC, ACB, ... naravno da su se i gubile utakmice zbog ovakvih situacija, tj primene pravila....

Па кажем, да искључи ратоборне, па да настави меч. Не би било ни први ни последњи пут. Побогу, у питању су јуниори.
Raoul Duke

Postby civor » 03 May 2013, 14:38

Raoul Duke wrote:
Zlaja wrote:

Па кажем, да искључи ратоборне, па да настави меч. Не би било ни први ни последњи пут. Побогу, у питању су јуниори.

Bas zbog toga sto su juniori neka nauce tu lekciju sada a ne kasnije prema njima treba biti stroziji nego prema seniorima po pitanju tuca i ovkvih incidenata
Baron je najveci kralj
civor

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:39

Ма опет, кажњаваш неког ко је кренуо да раздваја? Коју поруку шаљеш?

Правила, правила ...
Raoul Duke

Postby Unexpected » 03 May 2013, 14:39

Nemoj ti sada ko drug Tito sa onim čuvenim, Pa nećemo se valjda držati pravila k'o pijan plota. :biggrin:

Prvi uslov da nam krene na bolje, je da taj papir počne da se poštuje, ma ko bio u pitanju.
Sudije su dužne da reaguju po pravilima, najveća greška tu je licitiranje, ajde odaberite jednog da vas bude 5.

Raoul Duke wrote:Побогу, у питању су јуниори.

Ne znam kakva je sada praksa, ali u vreme dok sam igrao rukomet, pravila su se daleko drastičnije primenjivala u mlađim kategorijama. Mišljenja sam da tako i treba da bude.

Što se tiče razdvajanja, tu su sudije i stručni štabovi obe ekipe, sasvim dovoljno.
The End.
Unexpected

Postby civor » 03 May 2013, 14:42

Raoul Duke wrote:Ма опет, кажњаваш неког ко је кренуо да раздваја? Коју поруку шаљеш?

Правила, правила ...

Saljem poruku da drzi zadnjicu na klupi da ne bi bio iskljucen pogotovo kada bude igrao za pare kao profesionalac jer ce ga onda opaliti po dzepu
Baron je najveci kralj
civor

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:42

Unexpected wrote:

Nemoj ti sada ko drug Tito sa onim čuvenim, Pa nećemo se valjda držati pravila k'o pijan plota. :biggrin:

Prvi uslov da nam krene na bolje, je da taj papir počne da se poštuje, ma ko bio u pitanju.
Sudije su dužne da reaguju po pravilima, najveća greška tu je licitiranje, ajde odaberite jednog da vas bude 5.

Raoul Duke wrote:Побогу, у питању су јуниори.

Ne znam kakva je sada praksa, ali u vreme dok sam igrao rukomet, pravila su se daleko drastičnije primenjivala u mlađim kategorijama. Mišljenja sam da tako i treba da bude.

Što se tiče razdvajanja, tu su sudije i stručni štabovi obe ekipe, sasvim dovoljno.

Добро, ја не могу да оспорим ништа што си ти написао.

Али, да ли би исто реаговао да су замењене улоге? Да је Партизановим клинцима онемогућено да се боре за трофеј јер су раздвајали неколико ратоборних другара?
Raoul Duke

Postby Zlaja » 03 May 2013, 14:44

Raoul Duke wrote:Па кажем, да искључи ратоборне, па да настави меч. Не би било ни први ни последњи пут. Побогу, у питању су јуниори.

:thumbup:

Naravno, sad smo dosli od naseg unapred pripremljenog scenarija, preko naseg igraca koji pravi lom do greske sudije sto nije pustio decu da ih strefi rezervni scenario.

Inace se slazem da su trebali po 1 da iskljuce, ali ne Milutinova. Ili po snimku 4 vasa + civil i 3 nasa, ali opet vise je sevalo sa vase strane i jako je tesko iskljuciti onog sto bezi i mlati rukama.
Zlaja

Postby Unexpected » 03 May 2013, 14:45

Raoul Duke wrote:Али, да ли би исто реаговао да су замењене улоге? Да је Партизановим клинцима онемогућено да се боре за трофеј јер су раздвајали неколико ратоборних другара?

Verovatno ne bih isto reagovao, ali bih isto mislio i pisao. Ovo možeš da mi veruješ ili ne.
Zamisli da je ušla i druga klupa, ko bi to smirio? Prošao sam i sam nekoliko sličnih situacija. Uvek su veći problem igrači sa klupe od onih na terenu.

Moj stav je i dalje, da titulu nije trebalo dodeliti, isto sam mislio i za Kup.

EDIT: U rukometu se kažnjava i ako se braniš. Jedini način da ne budeš isklučen je da pustiš da te mlate ili da bežiš.
The End.
Unexpected

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:46

Zlaja wrote:
Raoul Duke wrote:Па кажем, да искључи ратоборне, па да настави меч. Не би било ни први ни последњи пут. Побогу, у питању су јуниори.

:thumbup:

Naravno, sad smo dosli od naseg unapred pripremljenog scenarija, preko naseg igraca koji pravi lom do greske sudije sto nije pustio decu da ih strefi rezervni scenario.

Inace se slazem da su trebali po 1 da iskljuce, ali ne Milutinova. Ili po snimku 4 vasa + civil i 3 nasa, ali opet vise je sevalo sa vase strane i jako je tesko iskljuciti onog sto bezi i mlati rukama.

Прву реченицу не разумем, а за остало се, видиш, слажемо.
Raoul Duke

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije