Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska i kadetska Liga

Re: Juniorska i kadetska Liga

Postby Unexpected » 03 May 2013, 13:42

Raoul Duke wrote:Епилог да ми остајемо са само 4 играча је безобразан. Можда и планиран.

Ali je po pravilima.

Za tuču se slažem, kao i većina ovde (ne da je isplanirana).

Saopštenje je problem.
The End.
Unexpected

Postby Zlaja » 03 May 2013, 13:42

Raoul Duke wrote:Чекај, да нећете можда да ме уверите да су овај инцидент изазвали наши играчи?!

Da, ali nije bitno. Prvo je onaj visoki mlatio bilo kom igracu koji bi prisao, pa onaj sa klupe, pa ova dvojica ispod kosa najblizi kameri, sramno. Takodje i za nase. Realno su kriva po 2, 3 igraca, a iushod da se izbace po 1 je ok, bolje nego po 2 ili 3 jer bi ostali sa 2, 3 igraca. Klupa vam je opravdano iskljucena.

Raoul Duke wrote:Неспортски фаул, изузетно груб, од стране ваших играча. Играчи Звезде прилазе свом саиграчу, да га придигну са пода, провере је ли ок. Прилази и играч који га је фаулирао и онда креће лом.

Prljav faul koji je srecom prosao ok. Igraci suu lepo reagovali osim onog vaseg visokog koji se mlati i ku#ci. A igrac Partizana prilazi i to je pozitivno, naravno Milutinov je pre toga popricao sa njim, onda ga vas odguruje.

Raoul Duke wrote:Тачно је да је скочила наша клупа и нема сумње да је то за казну. Али са клупе је један играч био агресиван (момак у тренерци), и можда још неко, нисам сигуран. Велика већина је раздвајала.

Vasa 3 igraca su mlatila, ova dvojica jako ruzno, onog sa klupe treba jedinog drasticno kazniti.

Raoul Duke wrote:Јасно је да се су играчи Звезде начинили груби прекршај, али инцидент су изазвали играчи Партизана. Требало је да искључења добију сви који су се тукли и да се настави меч.

Потпуно је легитимна оцена да је ово унапред припремљен сценарио, али ваш. Наши су клинци испали само глупи у целој причи и насели су.

ZA incident su krivi igraci oba kluba, da zlim okrivio bih onog vaseg visokog sto prvi prilazi, ali necu , svi su krivi.
A za iskljucenja kao sto sam napisao po 3 vasa i nasa plus vasa klupa, ali je 1 - 1 ok.

Ali kakav zakljucak, faul nesporski, cela petorka gleda u pod, igrac koji je faulirao posle par sekundi mirno prilazi (logicno) i to je pripremljen scenario, svaka cast :blue:
Zlaja

Postby civor » 03 May 2013, 13:45

Raoul Duke wrote:Не причам ја ништа о саопштењу. Не волим саопштења иначе.

Saopstenje je dio problema isto kao i tuca ono jeste posledica te bruke ali je perfidno i lazno tako da yucu cini jos vecim sramotom
Baron je najveci kralj
civor

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:03

Епилог целе приче је следећи:

Ви сте освојили титулу без борбе, а ми смо испали искључиви кривци у очима јавности. Прво нам је искључено 8 играча, па смо још, срам нас било, одбили да наставимо са четворицом да играмо тричавих 25-30 минута.

А ваши клинци су хероји, награђени да играју у петорци наредни меч сениора. То је била лепа порука вашег тренера. То наравно није проблем, само саопштење јесте.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Unexpected » 03 May 2013, 14:07

Raoul Duke wrote:а ми смо испали искључиви кривци у очима јавности.

Sem na SOS-u, u javnosti je samo vaše saopštenje i izjava Stevanovića. Opet se uspešno ćuti. Čisto podsećanja radi, danas je dan slobode medija.
The End.
Unexpected

Postby civor » 03 May 2013, 14:09

Raoul Duke wrote:Епилог целе приче је следећи:

Ви сте освојили титулу без борбе, а ми смо испали искључиви кривци у очима јавности. Прво нам је искључено 8 играча, па смо још, срам нас било, одбили да наставимо са четворицом да играмо тричавих 25-30 минута.

А ваши клинци су хероји, награђени да играју у петорци наредни меч сениора. То је била лепа порука вашег тренера. То наравно није проблем, само саопштење јесте.

Izjava Vujosevica je cista glupost ali je dosla kao reakcija na saopstenje to je najveci problem u KKP ove sezone sto Dule mora da odgovori na svaku Covicevu glupost sa nekom svojom i niko ga ne zaustavlja jos od one izjava Covica da ce mo se hvatati za vratove oko titule Vujosevic nije dovoljno pametan da precuti ali da vas cijela javnost vidi kao krivce ja ne znam odakle ti to
Baron je najveci kralj
civor

Postby Zlaja » 03 May 2013, 14:09

Raoul Duke wrote:Епилог целе приче је следећи:

Kao prvo vasa sramna i zlonamerna saopstenja su prenesena na svakom portalu + novinama. Snimka nema jos nigde, osim kod Tegija.

U ocima javnosti smo mi krivci, tacnije Milutinov, Andric i Vujosevic, samo mi koji smo videli snimak znamo istinu.

Mi smo osvojili titulu zbog greske vase klupe.
Nista sramno, vasa je odluka da se ne igra.
Pravila su takva, u NBA, u EL, u Iranu, u Srbiji.

Andric i Djordjevic su vec nastupali i pre par utakmica, Milutinov na svakoj, a poruka DV je klinacka ali bolje ovako nego da je okrivio imenom i prezimenom vasu decu kako je to uradio ugledni sportski radnik Ristovic.
Zlaja

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:10

У јавности је Партизан освојио титулу јер смо ми одбили да наставимо меч са 4 играча. Остали су, је ли, искључени јер смо ми силеџије и табаџије које су хтеле да проспу зубе невиној деци из Партизана.

Или се епилог финала може другачије протумачити?
Raoul Duke

Postby Unexpected » 03 May 2013, 14:12

Raoul Duke wrote:У јавности је Партизан освојио титулу јер смо ми одбили да наставимо меч са 4 играча. Остали су, је ли, искључени јер смо ми силеџије и табаџије које су хтеле да проспу зубе невиној деци из Партизана.?

Ne, u javnosti ste vi moralni pobednici koji se suprostavljaju zloj imperiji, a igrači sa klupe su na pravdi boga isključeni, a samo su pokušavali da razdvoje.
The End.
Unexpected

Postby civor » 03 May 2013, 14:13

Raoul Duke wrote:У јавности је Партизан освојио титулу јер смо ми одбили да наставимо меч са 4 играча. Остали су, је ли, искључени јер смо ми силеџије и табаџије које су хтеле да проспу зубе невиној деци из Партизана.

Jeli po tebi nepravda sto je iskljuceno 8 igraca Zvezde je su pravila jasna za one koji sede na klupi ili je Partizan isplanirao da cela Zvezdina klupa udje da se bije da bi ih izbacio
Baron je najveci kralj
civor

Postby Zlaja » 03 May 2013, 14:13

Raoul Duke wrote:У јавности је Партизан освојио титулу јер смо ми одбили да наставимо меч са 4 играча. Остали су, је ли, искључени јер смо ми силеџије и табаџије које су хтеле да проспу зубе невиној деци из Партизана.

Ne, lepo je pisalo da su iskljuceni zbog ulaska sa klupe (7 igraca), a tabadzije su prvo bili samo Tejic i Milutinov, a posle vaseg saopstenja samo Milutinov, Andric i Djordjevic.
Zlaja

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:15

civor wrote:

Jeli po tebi nepravda sto je iskljuceno 8 igraca Zvezde je su pravila jasna za one koji sede na klupi ili je Partizan isplanirao da cela Zvezdina klupa udje da se bije da bi ih izbacio

Да, јер је минимум шесторица њих скочило да раздваја. Наравно да је неправда.
Raoul Duke

Postby Unexpected » 03 May 2013, 14:18

Raoul Duke wrote:
civor wrote:

A šta je po pravilima? Čak su pokušali i da zaobiđu ista zbog vas.
The End.
Unexpected

Postby civor » 03 May 2013, 14:20

Raoul Duke wrote:
civor wrote:

Sudije ne mogu da tumace ko je usao da razdvaja a ko nije pravila vezana za ovakve stvari su jasna ako nisi na terenu MORAS DA OSTANES NA KLUPI a oni to nisu ucinili
Baron je najveci kralj
civor

Postby Raoul Duke » 03 May 2013, 14:27

Да се правила увек примењују, ваш тренер би доживотно био удаљен из спорта. И то само за оне инциденте и прекршаје које направи у једној сезони.

На пример, по правилима, колико је требао да буде на хлађењу Вујошевић након инцидента у Солноку?
Raoul Duke

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije