Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska i kadetska Liga

Re: Juniorska i kadetska Liga

Postby Hezonja » 28 Apr 2013, 21:54

Inace za Partizan je igrao Milutinov.U suprotnom bi domacini otisli u finale.
Hezonja

Postby Max Manus » 29 Apr 2013, 19:41

Tuča u Čačku Klipa povukao ekipu ,Partizan osvojio trofej :laugh:
Max Manus

Postby Tegi » 29 Apr 2013, 19:48

Dovla wrote:Tuča u Čačku Klipa povukao ekipu ,Partizan osvojio trofej :laugh:

Tako je najsladje. :biggrin:

Salu na stranu, nije im trebalo da se poseru na ovakvu manifestaciju, sto tucom sto napustanjem parketa.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby VrhovniKomandant » 29 Apr 2013, 19:50

Tuzno je dokle je dosla nasa kosarka..
VrhovniKomandant

Postby sho.bgpp » 29 Apr 2013, 20:07

Sta ocekivati od seniora, kad ni juniori ne mogu bez klanja. Otislo sve u tri lepe.
sho.bgpp

Postby ИлићКапитен22 » 29 Apr 2013, 20:36

Dovla wrote:Tuča u Čačku Klipa povukao ekipu ,Partizan osvojio trofej :laugh:

сад је 1:1 у победама после прекида :biggrin:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Re: KK Partizan 2012/13 - Déjà vu

Postby manes » 29 Apr 2013, 22:27

Зоран Стевановић: Морали су да се консултују са председником

Зоран Стевановић, директор млађих селекција Партизана МТС, изразио је велико жаљење због немилих сцена:
– Жао ми је што се ово десило. Кренули су од првог минута са агресивном одбраном, посебно према Милутинову. Ово на крају је било према правилима, јер је цела клупа ушла на терен. Желели смо да изађемо у сусрет и да играју са петорицом играча – рекао је Стевановић, који је потом наставио:
– Али, не! Они су морали да се консултују у телефонском разговору са председником, да ли да играју или не. Честитам момцима на победи. Хвала публици и Борцу на организацији турнира.

Zurnal

Boldovano=urnebes (no namaz na pljesku)
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Tegi » 29 Apr 2013, 22:29

manes wrote:

Зоран Стевановић, директор млађих селекција Партизана МТС, изразио је велико жаљење због немилих сцена:
– Жао ми је што се ово десило. Кренули су од првог минута са агресивном одбраном, посебно према Милутинову. Ово на крају је било према правилима, јер је цела клупа ушла на терен. Желели смо да изађемо у сусрет и да играју са петорицом играча – рекао је Стевановић, који је потом наставио:
– Али, не! Они су морали да се консултују у телефонском разговору са председником, да ли да играју или не. Честитам момцима на победи. Хвала публици и Борцу на организацији турнира.

Zurnal

Zar je iko pomislio da ovaj nije umesao svoje prste?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby manes » 29 Apr 2013, 22:30

Tegi wrote:
manes wrote:

Zurnal

Zar je iko pomislio da ovaj nije umesao svoje prste?

Ma jes' logicno, ali ne mogu da verujem dokle sve to ide. Stvarno ne vidim kako ce se ovo sve zavrsiti.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby majkidumdum » 29 Apr 2013, 22:46

Tegi wrote:– Али, не! Они су морали да се консултују у телефонском разговору са председником, да ли да играју или не.

Zar je iko pomislio da ovaj nije umesao svoje prste?[/quote]

štaaa?u dvorani nije bilo protivpožarnih aparata?pazi kad nemogu da verujem.
majkidumdum

Postby Hezonja » 29 Apr 2013, 22:50

Klipa: Kako sa četvoricom 27 min?

Trener juniora Zvezde Slobodan Klipa u izjavi za B92 demantuje da je povukao ekipu sa terena i kaže da mu je traženo da završi meč sa četvoricom igrača.

Klipa je rekao da je tražio da se kazne odrede na osnovu pogledanog snimka, hteo je da nastavi meč i sa samo petoricom kada mu je to ponuđeno, ali na kraju je, prema Klipinim rečima, rečeno da je vreme za nastavak isteklo i da pobeda ide Partizanu.

U finalu juniorske košarkaške lige Srbije došlo je do tuče između košarkaša Partizana i Crvene zvezde.

“Očigledno je da u košarkaškoj organizaciji imamo nekih problema. Desio se nesportski faul koji je izazvao varnice na parketu, igrači su se malo pogurali ili šta već. Na kraju su isključena možda i dva najtalentovanija igrača – Milutinov i Tejić. Posle minut rečeno mi je da je isključena cela klupa Zvezde i da treba da nastavimo sa četvoricom igrača. U pitanju je 13. minut”, počeo je Klipa.

“Tražio sam da se pogleda snimak i da se vidi ko je ustao, a ne da se kaže ‘cela klupa’ jer to nije tačno. Postoje igrači koji uopšte nisu ustali, postoje oni koji su zaustavljali incident. Na kraju, posle su ušli i igrači Partizana koji su bili udaljeniji”, nastavlja uzbuđeno Klipa svoje izlaganje.

“Tražio sam da odlučimo po snimku, a ne neko selektivno da odlučuje i kaže: ‘Vi ste isključeni’, pošto nije viđeno ispravno. Posle nekih 15 minuta rečeno mi je da mogu da nastavim sa petoricom igrača i da će mi to dozvoliti. I to sam prihvatio, da sa pet košarkaša igram 27 minuta ako je to moguće, da to bude završnica juniorskog prvenstva. Međutim, kada sam izabrao igrača, rekli su mi: ‘Ne može taj, može taj jer je on razdvajao’, i utom su rekli da je gotovo, da je isteklo vreme i da ne možemo da nastavimo”, rekao je trener juniora Zvezde u jednom dahu i vidno uzbuđeno, a onda je nastavio nešto sporije:

“Poštujem i prihvatam bilo kakav poraz. Kroz celu ligu je bio prvi, mislim da je iskusniji tim, ali moji igrači su do prekida igrali odlično i žao mi je što nisu imali priliku da pokažu da su napredovali i što nisu imali šansu da se na terenu suprotstave Partizanu”, kaže Klipa i zaključuje da je ovo još jedan mračan dan za srpsku košarku:

“Ovo je definitivno poraz košarke, još jedan sunovrat, još jedan mračni dan za našu košarku. Neko ko nije u stanju da završi juniorsku utakmicu… Oni koji je trebalo da dovedu utakmicu do kraja nisu u tome uspeli. Ako je rešenje da se igra sa četvoricom 27 minuta… Ne mislim da smo mi krivci u tolikoj meri bili da budemo tako kažnjeni, niti smo to nameravali, niti smo to hteli. Čak nismo ni vinovnici incident, on je počeo posle nesportske Partizana”.
Hezonja

Postby Tegi » 29 Apr 2013, 22:53

Kako je nastala ta prica o pp aparatima?
Tegi

Postby Napredpartizan » 29 Apr 2013, 23:06

Kaze Tegeltija da je saopstenje Zvezde na sajtu prepuno neistina :biggrin:
Napredpartizan

Postby harper lee » 30 Apr 2013, 02:10

Partizan opet napravio tucu da bi uzeo titulu. What else is new?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Max Manus » 30 Apr 2013, 08:03

Ništa novo i uzeli smo titulu ,sve po starom :laugh:
Max Manus

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije