Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska i kadetska Liga

Re: Juniorska i kadetska Liga

Postby Baron » 25 Mar 2013, 14:49

I Dobric je imao 18 skokova, nisam upucen koju poziciju on igra itd itd ?
http://www.kss-live.com/jls/live.php?id=pol_crv
Baron

Postby Dr Haus » 25 Mar 2013, 15:11

Dobrić igra SG/SF, ali je izuzetno skočan. Zakucavanja (imaš ih na jutubu) su mu često za top 10 lige. Nedostatak visine kompenzuje skočnošću i brzinom, ima energije za dve uzastopne utakmice. Ovo nedostatak visine treba uzeti sa rezervom jer je visok oko 198cm a i to je dovoljno za poziciju koju igra.
Dr Haus

Postby Baron » 25 Mar 2013, 15:14

I ja koliko znam decko igra nisko krilo, a vidim 18 skokova, reko' da nije neko drugi...

Dok si ovde da iskoristim da te pitam, Cvele ili Rebic ?

Moj favorit je Reba..
Baron

Postby Hezonja » 25 Mar 2013, 15:14

Jokic je porastao 10-ak cm za jedno leto, a ima i meku ruku.Bas je dominantan decko.Nije presao u Partizan na leto, jer kao nema neke amibicije.
Hezonja

Postby Dr Haus » 25 Mar 2013, 15:22

Lawrence wrote:I ja koliko znam decko igra nisko krilo, a vidim 18 skokova, reko' da nije neko drugi...

Dok si ovde da iskoristim da te pitam, Cvele ili Rebic ?

Moj favorit je Reba..

Shvatanje košarke mi se više sviđa kod Rebe. Cenim ja borbenost, i požrtvovanje ali mozak caruje u košarci.
Dr Haus

Postby Baron » 25 Mar 2013, 17:48

I ja se slazem, mada neki koji su ga gledali vise u mladjim kategorijama (Cveleta), ja nazalost nisam, kazu da je to i bitna odlika njegove igre, al' je previse robotizovan i sematizovan od strane VV, svaka greska klupa...
Baron

Postby AirBall » 25 Mar 2013, 23:38

Meni se Jokic uopste ne dopada... Gledao sam ga na Padini i sem izuetno preciznog suta sa zemlje nema nijedan adut za seniorsku kosarku... Nije skocan, igra ledjima ne postoji, dosta je trom i nije uspevao da resi na niskom postu ni Ristica... Mozda te fore mogu da mu prolaze u juniorskoj konkurenciji, ali se u seniorskoj 'leba nece najesti... Ne moe novina da mu se podvuce pod noge kad skoci, ima manji odraz od Stimca, a bek suter je u telu centra...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 01 Apr 2013, 22:22

jokic nabio state protiv ovih da misko napise wonderkid ,a ovi konkurenti da idu ne znaju ,debeljan nesto izmedju 4-5 bez skoka i samo na silu ,doduse ume spolja ali mlatara nista od njega al aj da vidimo mozda neki kls kosarkas
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Cvele » 05 Apr 2013, 16:57

http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/ ... kategorija

Mozete ocekivati informacije iz prve ruke o Glisicu,Aranitovicu itd...
Cvele

Postby Hezonja » 05 Apr 2013, 17:38

nolinjo wrote:jokic nabio state protiv ovih da misko napise wonderkid ,a ovi konkurenti da idu ne znaju ,debeljan nesto izmedju 4-5 bez skoka i samo na silu ,doduse ume spolja ali mlatara nista od njega al aj da vidimo mozda neki kls kosarkas

To si u pravu totalno.Uz sve to 5 drugih najboljih igraca nije uslo u igru ni sekunde.
Hezonja

Postby Dr Haus » 18 Apr 2013, 23:23

http://www.serbiastream.tv/

Uživo iz hale sportova za one koji nisu u mogućnosti da dođu. Bravo za sajt. :bravo:
Dr Haus

Postby Henry » 28 Apr 2013, 20:23

Večiti za titulu

Na završnom turniru Juniorske HEBA lige danas su na programu bili polufinalni mečevi.

U prvom duelu danas Crvena zvezda Telekom je savladala Mega Vizuru rezultatom 72:69. U jako uzbudljivom i neizvesnom susretu više znanja i koncentracije imali su crveno-beli.

Zvezda je bolje ušla u meč i nakon uvodnih deset minuta imali su prednost - 23:16. Nakon toga su juniori Mega Vizure zaigrali su bolje i učinili meč interesantnim. Često su se ekipe smenjivale u vođstvu i viđena je prava borba na terenu. Marko Gudurić je prvo bio siguran sa linije penala u završnici, a zatim je i izblokirao Majića i tako približio svoj tim pobedi.

Urkos porazu njegove ekipe ponovo je blistao Nikola Jokić. On je ubacio 22 poena, uhvatio 16 lopti i zabeležio indeks korisnosti 42. Pored njega dvocifren je bio i Rade Zagorac sa 14 koševa. U pobedničkoj eip po 13 poena ubacili su Gudurić i Marko Tejić.

U drugom polufinalu lider regularnog dela sezone Partizan mt:s nadigrao je domaćina Borac Mozzart Sport rezultatom 79:70 .

Ključna je bila druga deonica u kojoj su crno-beli napravili dvocifrenu razliku. Dozvolili su domaćinu da postigne svega 12 poena. Prednost iz drugog kvartala sigurno su čuvali u nastavku meča i zasluženo stigli do trijumfa.

Nikola Milutinov nije imao previše vremena da slavi titulu osvojenu sa prvim timom u Laktašima. Talentovani centar već danas je igrao za juniorski tim ubacivši 16 poena i zabeleživši 8 skokova. Pratio ga je Mihailo Andrić sa 13 pogodaka. U poraženoj ekipi standardno je najefikasniji bio Stefan Mitrović sa 28 poena.

Finale je na programu u ponedeljak sa početkom u 19 časova i 15 minuta, dok se meč za treće mesto igrau 17 sati.
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

Postby Tegi » 28 Apr 2013, 20:30

Finale mora da se gleda.
Hause, bravo za stream!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 28 Apr 2013, 20:42

Tegi wrote:Finale mora da se gleda.
Hause, bravo za stream!

PA nema prenosa juniora...
Hezonja

Postby Tegi » 28 Apr 2013, 21:47

Aleksa9 wrote:
Tegi wrote:Finale mora da se gleda.
Hause, bravo za stream!

PA nema prenosa juniora...

Au, ovo je bilo za kadete.
Hvala na ispravci.
Bice snimak kod Tegija.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije