Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska i kadetska Liga

Re: Juniorska i kadetska Liga

Postby oddity » 17 Nov 2011, 17:18

Tegi kaze da je Milutinov 217 u patikma prem da ne vjerujem da je toliki, ali se vidi na njemu da ce jos rasti, ima extra koordinaciju i dobro trci, trebalo bi da bude nesto od njega...
oddity

Postby bekrinjo » 18 Nov 2011, 13:57

U nedelju od 14h u hali Basket city igra se derbi kola JJLS,CZ docekuje Partizan...
bekrinjo

Postby popokatepetl » 18 Nov 2011, 22:34

Sto se tice Miljenovica iskreno decko je upropascen i nije ni do kolena ni Cvetkovicu ni Micicu ni kao igrac ni kao covek, protiv hemofarma jeste dao sta je dao ali pogledajte iz koliko pokusaja i nasta je licila ta utakmica.Milutinov je dobar tu nema sta da se kaze decko je potencijal ali je na pomenutoj utakmici davao sve lake poena nakon sto je Miskovic morao da izlazi na pomoc jer su spoljni igraci hemofarma za klasu bolji i brzi od Miljenovica , Radicevica i ostalih.Inace budite ubedjeni da se nebi bas naigrao pored Miskovica kad bi on bio posvecen samo njemu, ne zaboravite da je taj momak pre dve godine sa 15 godina igrao nasu prvu ligu i imao nekoliko dabl dabl ucinka i to protiv najboljih timova iz te lige i najboljih centara, metalca, tamisa i mege tako da nije Partizan lud sto ga je doveo ne treba da brinemo zato.Jeste imao dosta promasaja protiv hemofarma ali jednostavno nije uslo a nije mnogo ni imao loptu jer su se svi spoljni ispucavali a trener Partizana nije dovoljan autoritet da moze da stane na put tome jer boze moj Miljenovic je bogom dan iako jos nije odigrao ni jednu pravu utakmicu u zivotu a kako styojer stvari i tesko da ce osim ako mu Tegi nesto ne sredi posto je zaljubljen u njega iako je momak iz dana u dan u sve vecem cabru.Ako Bucan ne obuzda svoje nabedjene zvezde i ne pocnu da igraju kolektivno a ne za statistiku i zvezda ce ih dobiti u nedelju pogotovo ako bude igrao Cvetkovic a prica se da hoce.
popokatepetl

Postby AirBall » 18 Nov 2011, 23:34

popokatepetl , dobrodosao na forum...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby popokatepetl » 19 Nov 2011, 14:33

bolje vas nasao, redovno citam sta se pise po forumima ali sam se tek sad odlucio da i ja nesto napisem.
popokatepetl

Postby Zarko » 20 Nov 2011, 15:43

E aj ti popokatepetl lepo reci ko si i sto si se tako navrzo na Miljenovica?
To sto si napisao je obicna budalastina.Miljenovic je jedno petaest puna talentovaniji od Cveleta,a i od Micica ,al ne vredi se ponavljati.Sad Miljenovic odjednom nije vise dobar ni kao covek,pa mislim stvarno.

Znas li ti kako je Vujanovic ocajno igrao u tim godinama.Miljenovic je i dalje jedan od najtalentovanijih momaka.Nije propao i ima vremena da ispravi sve nedostatke.Samo ne moze u Partizanu.On ima pokrete talenat,ulaz sve.Samo treba neko dobro da ga prostudira i nauci.Da li njemu neko ukazuje na greske ,ne znam. Ja mislim da on mora mukotrpno da radi na sebi i sam da otklanja nedostatke.Najbolji su individualni treninzi bez toga nema napretka,ali isto tako vazno je i da ima termin gde moze sa jacima od sebe da se nadogradjuje.Zato je neophodno da ima minute u prvom timu,al nema.U Partizanu se ceka GOTOV IGRAC,bez mana.Tako da se on zeznuo sto je otisao tamo.Trebao je da razmislja trezveno kada je napunio osamnaest godina.Evo Bogdana Bogdanovica nigde nema,a ladno covek moze da igra neke minute.Partizan je postao zeznut kolektiv gde lakse procu bezglave muve tipa Milosavljevic i Lucic ili Andjusic nego neki extra talenat koji zavredjuje posebnu paznju.Dobar je Andjus,ali to je suvi prosek i nista vise,ako i do tog proseka dodje...Bogdanovic i Nenad su mnogo talentovaniji...
Zarko

Postby Bodi Bond » 20 Nov 2011, 16:19

Kada sredi glavu Bogdan će da dobije šansu, a za Nenada ne brinite. To je jako dobar dečko koji vredno trenira.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby bekrinjo » 20 Nov 2011, 17:34

CZ dobila Partizan 84-77...
bekrinjo

Postby prtzn » 20 Nov 2011, 17:57

Bodi Bond wrote:Kada sredi glavu Bogdan će da dobije šansu, a za Nenada ne brinite. To je jako dobar dečko koji vredno trenira.

A šta ako ne "sredi glavu"? (Nije pasivno-agresivan ton pitanja)

Verovatno su i u FMP-u igrači koji sa njima nisu hteli da potpišu prvi seniorski ugovor dobijali dijagnozu "nesredjena glava".

Ne kazem da je ista situacija u Partizanu i bivsem FMP-u. Po mnooogo cemu se razlikuje.
Ali, upravo zato i pisem. Ne bih voleo da zapustamo talentovane igrace zbog "nesredjene glave".

Sa druge strane, davanje minuta kada igrac to ne zasluzuje odnosom prema igri moze takodje da usere razvoj velikog talenta.

Posto ne znam kakva je konkretno situacija sa Bogdanom (kakav je plan, da li postoji plan B, ko je preuzeo odgovornost na sebe da ce Bogdan da ostvari svoj talenat, i ko ce biti kaznjen i sta ce biti kazna, ako se ne ostvare planovi za Bogdana) mogu samo da baljezgam preko tastature...
prtzn

Postby AirBall » 20 Nov 2011, 18:21

prtzn wrote:A šta ako ne "sredi glavu"? (Nije pasivno-agresivan ton pitanja)

Nista... Pridruzice se velikim talentima kakvi su bili Vlada Vidacic i ini... Od njega samo zavisi kakvu ce karijeru imati...
AirBall

Postby Bodi Bond » 20 Nov 2011, 18:32

AirBall wrote:

Nista... Pridruzice se velikim talentima kakvi su bili Vlada Vidacic i ini... Od njega samo zavisi kakvu ce karijeru imati...
:+1:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Zarko » 20 Nov 2011, 19:06

Apsolutno netacna konstatacija.Kada bi sve bilo tako jednostavno,onda mi ne bi imali koloniju propalih igraca,vec bi bili kosarkaska velesila,a ne reprezentacija koja nije uspela da se plasira na olimpijadu i ne bi nam najveci talenti bili Lucic i Milosavljevic.
Pri tvrdnji sam da vise mi nemamo ljude koji prave igrace.Jednostavno nemamo trenere sa m.udima,izuzev Pesica koji su sposobni da posvete paznju nekom mladom igracu,da ga bruse.To znaci u bukvalnom smislu da ga guraju.Recimo struja iz Hemofarma je teska budaletina.Recimo tamo se gura Lambic,stavlja se na klupu, iako su Dangubic i Krstic mnogo veci talenti.Dangubic ima jedan od najboljih ulaza koji sam video ,ali fali mu sut.I to treba neko da mu kaze i da vezba sa njim,a ne da ga sutnu u juniorsku ligu.Slicna situacija je u Partizanu gde se guraju poluigraci tipa Andjusic koji ni sam ne zna sta igra,dal keca ili dvoju,a imaju jednu fenomenalnu dvojku kao sto neko rece sa onom dijagnozom .Mislim bas me zanima ko je taj koji je procenio da doticni ima nesredjenu glavudzu.Da nije mozda bezmudi impotentni Vladimir Jovanovic ,zvani Jovica Antonic.Neverovatno koliko ova dva coveka imaju slicnosti.Secam se situacije Jovice i Igora Rakocevica hahaha Ne moze brate,netalentovan trener za rad sa mladim igracima da procenjuje ko je kakav. Ne moze ni mlad igrac da se pojavi naucen,vec neko mora da ga nauci.

Uzmite hajde primer Pizona Petrovica.Covek procenio da Darko Lazovic nije dovoljno dobar za zvezdu.I onda dodje posle njega jos neka budala koja isto to konstatuje ,a onda tek iz treceg pokusaja dodje trener u ovom slucaju Prosinecki i koji proceni da mali ipak zna nesto.I ono gle cuda Darko je sada verovatno najbolji igrac.Dakle nije sve do igraca ponaosob...vec i do onoga koji procenjuje njihove kvalitete.
Zarko

Postby Withnail » 20 Nov 2011, 20:17

Bodi Bond wrote:
AirBall wrote:

:+1:

A neki nasi igraci koji su postali igraci u svetskim okvirima, osvajali medalje, igrali za najbolje klubove i sta sve ne svi do jednog su bili zdravi u glavi?
Ako Bogdan sa ludom glavom moze da isporucuje poene protivniku a da ne zabusava u odbrani ne vidim da je razlog da ne igra jer je vatao kurve za dupeta, kockao se, visio na fb ili sta vec.
Svestan sam ja sistema u KKP, mora se biti rudar i spreman da maksimalno riljes al ako zbog tog sistema minute dobija antitalenat Jaramaz a dva talenta i potencijalna vrh igraca koji srpskoj kosarci resavaju velike probleme ne, onda to i nije sasvim dobar sistem.
Pa ce posle da se cudimo zasto toliko Zvezdinih, Fmpeovih igraca u reprezentaciji a nisu nam do zglobova.

A valjda neko i treba da radi sa Bogdanom po pitanju te lude glave, a ne da se on prepusti sam sebi?
Withnail

Postby AirBall » 20 Nov 2011, 20:26

Withnail wrote:A neki nasi igraci koji su postali igraci u svetskim okvirima, osvajali medalje, igrali za najbolje klubove i sta sve ne svi do jednog su bili zdravi u glavi?

Veliki igrac uvek ispliva na povrsinu i za Bogdana ne treba brinuti, ukoliko realno vredi on ne treba da brine za svoju buducnost... Npr Nesterovic i Jahovic koji su bili u mladjim kategorijama Partizana bili prekobrojni su svoju srecu nasli na drugom mestu i napravili su velike karijere... S druge strane Vlada Vidacic koji je bio jedan od najvecih talenata u istoriji kluba je prsao kao lajsna... Sve je to do igraca... Jednostavno neke ptice nikad ne polete... Pogledaj Bodirogu kako je napravio karijeru, ili Danilovica koji je jednu citavu sezonu propustio samo da bi zaigrao za Partizan... Kroz sta je tek Djordjevic prosao koji je bio visak u Zvezdi je druga prica...

Withnail wrote:Ako Bogdan sa ludom glavom moze da isporucuje poene protivniku a da ne zabusava u odbrani ne vidim da je razlog da ne igra jer je vatao kurve za dupeta, kockao se, visio na fb ili sta vec.

Partizan je tim i dokle god Bogdan ne bude deo tima to jest ne podredi svoje igracke kvalitete kolektivu iskreno sumnjam da ce zaigrati...

Bio sam sad u hotelu s igracima nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Milanom i nijedan od njih nije smeo da stane da porazgovara sa nama, vec ih je Vlada odmah poslao u sobu da se pripreme za veceru... Kad Kec, Pekmen i Macvan mogu pognute glave da slusaju ono sto im se kaze morace i Bogdan...

Jebiga pravila igre su takva...

Brat do brata, brat za brata... :D
AirBall

Postby popokatepetl » 20 Nov 2011, 21:10

AirBall wrote:
Withnail wrote:A neki nasi igraci koji su postali igraci u svetskim okvirima, osvajali medalje, igrali za najbolje klubove i sta sve ne svi do jednog su bili zdravi u glavi?

Veliki igrac uvek ispliva na povrsinu i za Bogdana ne treba brinuti, ukoliko realno vredi on ne treba da brine za svoju buducnost... Npr Nesterovic i Jahovic koji su bili u mladjim kategorijama Partizana bili prekobrojni su svoju srecu nasli na drugom mestu i napravili su velike karijere... S druge strane Vlada Vidacic koji je bio jedan od najvecih talenata u istoriji kluba je prsao kao lajsna... Sve je to do igraca... Jednostavno neke ptice nikad ne polete... Pogledaj Bodirogu kako je napravio karijeru, ili Danilovica koji je jednu citavu sezonu propustio samo da bi zaigrao za Partizan... Kroz sta je tek Djordjevic prosao koji je bio visak u Zvezdi je druga prica...

Withnail wrote:Ako Bogdan sa ludom glavom moze da isporucuje poene protivniku a da ne zabusava u odbrani ne vidim da je razlog da ne igra jer je vatao kurve za dupeta, kockao se, visio na fb ili sta vec.

Partizan je tim i dokle god Bogdan ne bude deo tima to jest ne podredi svoje igracke kvalitete kolektivu iskreno sumnjam da ce zaigrati...

Bio sam sad u hotelu s igracima nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Milanom i nijedan od njih nije smeo da stane da porazgovara sa nama, vec ih je Vlada odmah poslao u sobu da se pripreme za veceru... Kad Kec, Pekmen i Macvan mogu pognute glave da slusaju ono sto im se kaze morace i Bogdan...

Jebiga pravila igre su takva...

Brat do brata, brat za brata... :D

Potpisao bih sve sto si napisao bez promila dileme uopste ne polemisuci da li se radi o Bogdanu ili nekom drugom, svi koji su tu tu su dobrovoljno to nije obavezno i kome se ne svidja moze da ide ukoliko ne zeli da postuje pravila.
popokatepetl

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije