Svaka cast, momci!
Na celom turniru smo jedino od Amerike izgubili. Peno pokazao da ce biti strasan plej. Samo da padne u ruke ozbiljnog trenera, koji ce iskanalisati njegovu mastovitost. Ne bih da gledam Vasu kao prvog pleja repke u narednih 10 godina.
Otkrovenja sampionata su Zvezdini igraci, Rakicevic i Popovic. Prvi je bio nas najkonstantniji igrac kroz celo prvenstvo, a drugi nam je drzao ce reket i sigurno je ima najbolju +/- statistiku. Uz to, prevodi loptu kao plej. Nadam se da u Zvezdi ozbiljno racunaju na njega i da ima tamo ko da radi sa njim.
Kenic je dosta suterski napredovao, nije ni igrao na svojoj poziciji, ali mislim da ga treba pratiti u buducnosti.
Vanja se otkacio na dva najvaznija meca, cetvrtfinale i za 3. mesto. Brine koliko malo koristi dribling, mora i selekciju suta da popravi, ali bih ga bacio u vatru da sam na Duletovom mestu. Vec sada je dobar suter i na seniorskom nivou. Ima veci domet od Bogdana. Sto rece moj drugar-ziceri sa 9 metara.

Aranitovica Gusa ne mirise puno, dao je priliku drugim igracima. Videcemo Sanija na kadetskom.
Nadam se da sledece godine Stojanovic nece imati ulogu vecu od prasinarske, a Miladinovica ne bih ni komentarisao.
Gusa, mrs u Kuvajt za sve svojim drugom Nikitom. Dva najgora selektora mladjih selekcija ikada. Za njih je i Dzoli stvaralac.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.