Board index Košarka Mlađe kategorije

Mladje kategorije u16,u18,u19,u20

Re: Mladje kategorije u16,u18,u19,u20

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 01:05

Posle onog nabijanja u facu 35 godina mladjem detetu, a covek je nekakav sportski pedagog valjda, sve je opravdano sto mu je rekao pa i ako je bilo psovanja, verovatno obostranog. Decko ce na odmor ranije, kao i njegove seniorske kolege, cekajuci par godina da ode u NBA, a Lukic ce u ruske sume.
tremi08

Postby Slavisak » 10 Jul 2021, 01:11

Ako je bilo psovanje majke , onda razumem sto je odstranjen ali ako je samo bila rasprava oko situacije na terenu, igre , onda nije fer da ga ostrani zbog toga, ipak je decko proveo citave pipreme sa reprezentacijom, odvojio svoje vreme, deo leta.
Slavisak

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 01:12

Ne verujem da bi mali psovao treneru majku, ako ovaj prvi njemu nije opsovao isto, a verovatno da jeste jer po gestikulacji na YT i nacinu kako razgovara sa svojim igracima, deluje da je prilicno ostar i tezak na recima. Ne podrzavam psovke normalno, ali ako ga je trener psovao i treba da mu uzvrati a nakon sikaniranja sa minutazom.
tremi08

Postby Bogun » 10 Jul 2021, 01:18

A ako ga je mali prvi ispsovao?

Pošto talentovani klinci uopšte nisu usijane glave koje misle da se ceo svet vrti oko njih.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 01:25

Ma brate, mali koje god rangiranje da uzmes je broj 1 za 2004. u Srbiji, top 5 za 2000+ godista u zemlji, NBA prospect, bio u prvom timu ANGT EL za sezonu, izdominirao u srpskoj juniorskoj, imao minute u seniorskoj, uz Jovica (ne kazem ja, svi kazu) najtalentovaniji igrac u zemlji i ako on ne zasluzuje bar 25 minuta, ne 35 kao sto ima Jovic onda smo stvarno u problemu, a pritom mu je zamena 5x gori igrac. Ne hajpuje njega Misko za dzabe, statistika sve govori za njega.

Znaci bukvalno koji god da se parametar uzima, decko mora da ima ovde bar 25 minuta po mecu (kad ih je dobio, dao je 14 poena cini mi se, ili 17), a dolazi na turnir posle dominacije na ANGT EL, FIBA stavi akcenat na njega i Jovica i onda dodje neko i kaze e ne moze igraces po 20 minuta ili 6 minuta kao u drugom mecu, klupiracu te zbog neizvedenog auta, to nije pravedno i nije fer. Pritom, imas malog Jovica koji isto tako pravi razne greske (danas ih je bilo bar 2, pa nije smeo da ga izvede napolje), da Djurisic ima istu minutazu imao bi iste ili slicne brojke kao Jovic.

Dalje, gledajuci turnir, nije problem samo sa njim, gde mu je Radovanovic? Sta je sa Belicem koji je uz Jovica i Tristana najbolji iz 2003., koliko minuta dobija? Mnogo losih stvari smo videli od ovog trenera, zamalo je izgubilo dva meca (bila ona luda trojka Petrovica, i onda ovo sa Japanom). Ne kritikujem samo odnos prema Djurisicu, Belic je na proslom EP pokidao, igrao je bas dobro, gde je sad?

Gde je treneru hrabrost da klupira Jovica kad je napravio glupi faul za 3 slobodna, a pre toga izgubio loptu u napadu? Dakle, ako ima takve kriterijume posle svake greske i klupira igraca, onda mora i Jovic na klupu ne samo odabrani. Koji je razlog ovako male minutaze Belica, Belic sasvim sigurno ne deluje kao neko ko se svadja, deluje bas mirno. Ako hoce da izigrava strogocu, isti kriterijum za sve, pritom kao pedagog treba da zna da se sa uljuljkanima, uobrazenima, postupa malo pragmaticnije i trazi neki malo veci nivo razumevanja, klinci su u tim godinama kad se lako uzvezde.
tremi08

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 01:37

Ovo svakako nije ni bitno sta god da urade do kraja, da je kompletan sastav napadali bi zlato. Poenta po meni ovih takmicenja je da se izdvoje najkvalitetniji i da se oni forsiraju, da dobijemo nove zvezde. U svim ostalim timovima se zna hijerarhija i ko se pita na terenu, samo kod nas sve naopako. Poenta je da sa ovog SP (bar po meni) pokazemo kosarkaskom svetu dva svetska talenta i velika NBA potencijala, da od njih dobijemo i pravimo lidere koji bi vec sledece godine mogli da vode U20 reprezentaciju, da se nabiju dobre brojke i odradi dobar marketing.

U FRA forsiraju Strazela i onog krakatog 2,18 i od njih prave to sto njima treba, u SAD se sve pita onaj lik Holmgren kom predvidjaju vrhunsku karijeru itd., itd. Znaci vecina ekipa zna sta radi i kako treba, pa cak i Senegal koji sve igra na 2 visoka igraca (najboljih u timu), jedino se kod nas prave "zvezde" od Skobalja, Kovacevica onog drugog i slicnih koji nece da u seniorskoj igraju dalje od Rumunije, Ceske i sl.
tremi08

Postby Corba do groba! » 10 Jul 2021, 01:48

Za pocetak kad nekog ovoliko pljujete trebalo bi i da znate sta se sigurno dogodilo. Niko ne zna sta je bilo, a znate da je mali ispravan, a trener ne valja. Kad su deca u pitanju, svasta covek moze da procita. Pristojno bi bilo da ste se bar potrudili da saznate sta se stvarno dogodilo, pa onda polivajte govnima koga treba. I kakav je to ocajan tretman imao Jokic u mladjim kategorijama i od strane koga, pa sad zbog toga ne igra? Ja sam gledo Djurisica cele sezobe u Okk, zelim mu ko i svim nasima da bude sto bolji, i da se oduzi seniorskom drzavnom timu. Bas je strasno kako ste ostrasceni kad su deca u pitanju, gora pljuvacina( a da niko ne zna sa sigurnoscu, sta se desilo) nego po Vucicevim tabloidima kad se s ciljem neko blati. 'Oladite malo, ukapirali smo. Mozda je bilo ovo, mozda je bilo ono a zakljucak je da je mali novi Jordan i da treba svi da mu titraju jajca kad se slucajno ne bi uvredio i ne bi igrao kasnije za A tim. Zrelo razmisljanje, u pm. Ako je on patriota i oseca odgovornost i pripadnost, igrace taj svakako sta god da je bilo. Ne branim ovde ni trenera ni igraca, nego mi smeta tolika pljuvacina a nagadjate sta se desilo.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Bogun » 10 Jul 2021, 01:56

Čorba je sve lepo napisao!

Oladite sa vređanjem trenera, a da zapravo nemate pojma šta se desilo.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Radonjaa » 10 Jul 2021, 01:57

Opravdano je ako je psovao treneru majku, ipak će on u enbea. Pa još paralela sa Jokićem. Jokićem, koji je bio toliko šikaniran da se 2012 - 2013 pojavio niotkuda, a Džoli ga na račun talenta odmah vodio u Češku sa godinu starijom generacijom i dao mu ozbiljnu ulogu, iako je bio nespreman, povrijedio se na prvom treningu. Ali se makar isplatilo, imao je milion tripl dablova za Denver.

Sad treba sa Đurišićem i Jovićem postupati kao da su u najmanju ruku Đorđević i Bodiroga, ipak su oni NBA prospekti i ANGT veterani, opstanak srpske košarke je u njihovim rukama. Ako se procijeni da će pomoći, postaviti Miška za predsjednika saveza, a njihove roditelje u stručni štab. A kad za koju godinu i oni odluče da će da odmaraju ili da se ,,posvete individualnom radu preko ljeta'' umjesto da se smucaju po nekakvim prvenstvima, reći ćemo da je kriv Lukić jer je onomad klupirao Đurišića.

Tek reprezentaciji predstoje crni dani i novi Jokići. I to su najmanje krivi ti momci od 17-18 godina, nisu sami sebi to usadili u glavu.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Slavisak » 10 Jul 2021, 02:20

Pa ocigledno je bilo da mu je Djurisic bio trn na oku, nikoga nije napusavao u ekipi kao sto je njega za najmanju gresku i odmah bi ga vadio iz igre , dok na primer Kovacevic,Petrovic i Stefanovic imaju kredit da brljaju koliko god to zele . Problem je sto mi uvek forsiramo igrace koji talentom i kosarkaskim umecem to ne zasluzuju, pa tako dobijamo gomilu polovnih igraca za seniorsku kosarku, kakvu korist je seniorski tim Srbije imao od Stojacica,Jeremica,Cupkovica itd. i njihove zlatne medalje sa U19 SP :nisamja: . Eto i vi odmah skacete na igraca, mozda je Lukic njemu prvi opsovao majku , ja na primer nikada nisam dopustao da mi neko vredja porodicu , bez obzira koliko ta osoba bila starija od mene , mozda je tako bilo i sa Djurisicem , mi ne znamo tacno, zato bi bilo dobro kada bi i igrac i trener rekli svoju verziju dogadjaja ali eto ovo je takmicenja mladjih selekcija, napravio se nekakav uspeh pa ce sve ovo otici pod tepih.
Slavisak

Postby ИлићКапитен22 » 10 Jul 2021, 05:39

Само титрање муда балавим пубертетлијама. То се тражи!
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 12:24

Niko ko je ustao protiv Djurisica u poslednjih par dana, rec kritike nije rekao o Lukicu.

Jel vama izgleda ovo dobro? Jel ste gledali Japan? Jel vidite kako se ponasa na terenu, kako razgovara sa igracima? Kako igrace posle jedne greske salje na klupu sem par zasticenih?

Mi smo dva meca protiv Letonije i Japana dobili na cistu srecu, prvi trojkom, drugi jedva iako Japan gubi od svih po 30 razlike. Lukic sutra moze da uzme medalju, ovakav nacin rada i sva ova desavanja govore da on ne moze da vodi juniore vise ikada.

Ovaj rezultat iz PF do kog smo dosli je zahvaljujuci 2,3 igraca a pre svega Jovicu koji vuce ovaj tim, a najmanje je trenerova zasluga.
tremi08

Postby Desetka » 10 Jul 2021, 12:36

Meni je nejasno zasto Belic igra toliko malo. Ipak decko ima vec dve godine ozbiljne minute u seniorskoj kosarci.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 13:53

Apsolutno, Belic je igrao prvi deo sezone bas bas dobro, u drugom nesto slabije u KLS, ali je bio dosta dosta dobar za te godine. Mnogo nekih cudnih stvari, ovo sa Radovanovicem se isto ne zna sta je, Pritom je i Lazar Joksimovic imao dobru minutazu u KLS u Zlatiboru, ovde isto vrlo malo igra, igraju neki za koje sam prvi put cuo skoro.
tremi08

Postby tremi08 » 10 Jul 2021, 17:16

Kanadjani se odlicno drze protiv Amera, imali do malo pre -3, sad su opet malo pali.
tremi08

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije