Board index Košarka Mlađe kategorije

Mladje kategorije u16,u18,u19,u20

Re: Mladje kategorije u16,u18,u19,u20

Postby bezvezarije » 07 Jul 2021, 11:59

Mrkva wrote:
bezvezarije wrote:Jović jedini tu šta ozbiljan igrač. Vidi se odmah po tijelu kakvo ima.

Da ali me brine smusenost u igri i jako niska koncentracija u nekim momentima. Morace da nauci da igra ka košu a ne da se zadovoljava šutevima. Zasad mu prolazi ali ako popravi dzabe mu fizikalije propašće kao svi ostali.

To sam i ja očekivao da više ide na koš protiv ovih japančića, ali ulazili su mu šutevi.
bezvezarije

Postby Desetka » 07 Jul 2021, 11:59

Ok, ako ti mislis da je resenje da ga roditelji vrate kuci, kada naleti na prvu budalu koja ce ga voditi jos cetiri dana, onda samo napred. To je sigurno pravo resenje za profesionalnog sportistu.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby ИлићКапитен22 » 07 Jul 2021, 12:01

Desetka wrote:Ok, ako ti mislis da je resenje da ga roditelji vrate kuci, kada naleti na prvu budalu koja ce ga voditi jos cetiri dana, onda samo napred. To je sigurno pravo resenje za profesionalnog sportistu.

Само титрање муда од малих ногу и правити дебиле од деце. Прави пут.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby tremi08 » 07 Jul 2021, 12:02

Neko mora to da prekine sa time da se treneri prave pametni i rade nesto sto ne treba da rade, da se stane na put vec jednom trenerskim neznalicama.

Jokica je u reprezentaciji unistio Sale, jos tad je trebalo da Jokic reaguje i stane na put tome jer ima krediblitet. Ako 99% strucnjaka predvidja Djurisicu da ce biti vrhunski igrac, ako on u juniorskoj ligi biva najbolji sa starijima od sebe, onda ne moze da bude da je problem do njega i nekakve "taktike", vec do ovog pijanog trenera.
tremi08

Postby bezvezarije » 07 Jul 2021, 12:03

veljkos161 wrote:
bezvezarije wrote:Jović jedini tu šta ozbiljan igrač. Vidi se odmah po tijelu kakvo ima.

Ajd telo, da je do tela i Dragan Bender bi bio igracina a ne jedna od vecih draft ispala u skorije vreme.
Ume decko sve,i da sutne i da doda i da prevede loptu...
A i da preuzme odgovornost reklo bi se.
Pravi dragulj.

Ja sam ga prvi put sad gledao na yutube live. Ne znam ni kako ko izgleda od igrača ni koji broj ima. Vidi se da iskače od drugih.
bezvezarije

Postby tremi08 » 07 Jul 2021, 12:05

Da je moje dete takav talenat kakav Djurisic jeste, da iza sebe ima takvu sezonu kakvu Djurisic ima, i onda da gledam na yt kako ga neznalica maltretira i ponizava sa 0 ili 6 minuta, naravno da bih ga vratio kuci. Nema nikom titranja pogotovo neznalicama koji jedva dobijaju Japan (koji pritom gubi 2 meca po 30 razlike), neka dodje kuci i trenira individualno. Tu mora neko da napravi radikalan rez sa tim neznalicama u KSS, ili cemo gledati godinama ovo sto gledamo (neodlasci na EP, 3/6 u B diviziji...)

Djurisic je imao izuzetnu sezonu, u juniorskoj EL je imao preko 12 poena po mecu, u nasoj juniorskoj ligi je pokidao skoro svaki mec i sad treba da trpi da ga neka budala koja je sad trener i pitanje je da li ce ikad vise biti u KSS, maltretira i ponizava. Pritom, da je ovde samo problem sa Djurisicem, problem je i sa Belicem koji je isto tako extra potencijal.
tremi08

Postby Slavisak » 07 Jul 2021, 12:20

Slepac, nabedjeni trener.
Slavisak

Postby Mrkva » 07 Jul 2021, 12:25

tremi08 wrote:Neko mora to da prekine sa time da se treneri prave pametni i rade nesto sto ne treba da rade, da se stane na put vec jednom trenerskim neznalicama.

Jokica je u reprezentaciji unistio Sale, jos tad je trebalo da Jokic reaguje i stane na put tome jer ima krediblitet. Ako 99% strucnjaka predvidja Djurisicu da ce biti vrhunski igrac, ako on u juniorskoj ligi biva najbolji sa starijima od sebe, onda ne moze da bude da je problem do njega i nekakve "taktike", vec do ovog pijanog trenera.

Ovim si se zakopao i to uveliko.
Evo ti par razloga zasto.
1. Jokic nista nije osvojio kao clan neke ekipe nit moze da ima kredibilitet, pogotovu tad u odnosu na Djordjevica.
2. Postoje indicije da kao igrac nece osvojiti nista jer prvo u Denveru nece dobiti adekvatnu pomoc niti ce mu trenutni sastav to omoguciti a jos je na zapadu gde je konkurencija ogromna.
3. U reprezentacije u Kini uvalio kobasicu timu kada je dobio iskljucujucu gresku protiv Spanaca, ostavio ekipu na cedilu.
A da ne pominjem da se nije ni video protiv Argentine.
4. Vec drugo veliko takmicenje odbija a imao je priliku da na EP 2017 odvede on nacionalni tim do trona a ne Doncic.
5. MVP nagrada koju je dobio ce vrlo verovatno biti oznacena kao najgori MVP u poslednjih 20 godina i ako CP3 osvoji NBA prsten diskreditovace mu to naredne sezone samo tako.

Ali da ne dubim o Jokicu, nije tema.

Slazem se da Djurisic kao glavni igrac sa Jovicem mora imati vecu minutazu. Djurisic je bolji od Kovacevica i svakako mora imati prednost.
Slazem se da je ekipa lose vodjena da je velika krivica do samog trenera.
Nema discipline u ekipi i nema autoriteta zato se i mucimo a dobijamo samo na individualni kvalitet.

Ali posto poznajem mentalitet nasih mladih igraca i da svi se ponasaju razmazena derista kad vide da su vazni. Dzabe mu kvalitet , dzabe mu talenat i predikcije . Igrac mora imati disciplinu jer samo tako moze da se stvori igrac a ne da mu se daje sve na volju.
Mrkva

Postby veljkos161 » 07 Jul 2021, 12:34

Mrkva wrote:5. MVP nagrada koju je dobio ce vrlo verovatno biti oznacena kao najgori MVP u poslednjih 20 godina i ako CP3 osvoji NBA prsten diskreditovace mu to naredne sezone samo tako.

:lollol:
Ovo je argument za koju picku materinu :question:
Ako je za kredibilitet onda bi to znacilo da moras bit "najbolji MVP Nba" da bi stekao kredibilitet ili kako :laugh:
Covek je izdominirao sezonu i zasluzeno uzeo nagradu.
Nek osporava ko sta hoce a to rade dva tri cirkuzanta a ne americka kosarkaska javnost.
Pol ce biti MVP finala ako Finiks osvoji, zasluzeno, ali u regularnoj sezoni ni blizu debelom nije bio.
Mada je glupo da se o tome ovde pise.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby tremi08 » 07 Jul 2021, 12:40

Nikola Jokic je Nikola Jokic, on je jos kod Saleta imao kredibilitet da sebe stavi na poziciju pet, jer tamo moze da najvise pruzi, a ne da igra nesto sto mu prirodno ne stoji, a da na petici igra neko ko je milion puta losiji od njega.

Sada kao MVP NBA Jokic moze sta hoce i kako hoce jer mu se moze, i da se odazove i da se ne odazove (sto smatram da nije nimalo ok), i da uzme 50 suteva u timu jer ih uzima i Doncic, i da odredi sebi koju god poziciju zeli da igra jer je 50.000km ispred sledeceg naseg najboljeg igraca.

Sto se tice Djurisica, ne smemo suvise olako da se odricemo vrhunskih talenata jer ih imamo malo, i pravimo neke nove Jokic price. Dete u tim godinama ce tesko moci da podnese da on koji je dominirao u juniorskoj ligi, pa i juniorskoj EL sedi na klupi sa 0 minuta, a ispred njega igra neko ko nema veze sa vezom.
tremi08

Postby Mrkva » 07 Jul 2021, 12:41

Kredibilitet se dobija time sto osvajas trofeje, ne individualne nagrade.
Dzabe statistika brojke , epitet najboljeg igraca itd.
Sampionski igrac ima kredibilitet, kao što su imali Danilovic i Djordjevic, Bodiroga i ostali.

Ovo nije nikakvo diskreditovanje Jokica niti malog Djurisica ili Jovica. Svaka njima cast na dosad postignutim rezultatima ali da bi imali kredibilitet moraju osvajati trofeje. Bez toga nema nista, barem ja tako shvatam. Sad kako drugi shvati, to je što je.

Izvinjavam se sto sam otisao u off ali hteo sam da napravim paralelu sa Jokicem kao igracem i kako se mora postupati sa igracima koji tek nadolaze.

@tremi08
Nemoj da me shvatis pogresno, mali treba da igra kao prva opcija i ne treba neko da silji "patku" .
Realno ono sto sam video mali moze biti izuzetan igrac ali opet treba biti pazljiv sa njim u ovim godinama da mu se ne da previse i da se donekle dozira . Svakako veliki je problem sto ne igra jer ekipa ne igra na nivou kojem treba da igra ekipa koje je projektovana kao drugi favorit turnira.
Last edited by Mrkva on 07 Jul 2021, 12:47, edited 1 time in total.
Mrkva

Postby veljkos161 » 07 Jul 2021, 12:44

Tako je, niko ne zna kako ce se ovo na njega odraziti.
Svestan je on da je bolji igrac od ovih koji igraju.
I niko ne govori o nekom titranju bilo koga, samo o tome da bi trebalo da se postuje svaciji kvalitet.
Ako se ponasao lose, onda ok, ali rece Slavisak koji je ispratio da je posledica svega neuspesno izveden aut i pokusaj da se celavcu normalnim tonom objasni zasto nije uspeo da ga izvede.
Ako je to za ovakvo kaznjavanje ne znam evo,neka ga kaznjava onda.
A dakle Mrkva dodje kao Deksi broj 2 ili Deksijev drugi profil.
U redu :biggrin:
Ali je zato celavac stekao kredibilitet da radi sta hoce zato jer ga je neko iz saveza tu postavio, on ne mora da bude najbolji trener Nba lige u poslednjih 20 godina ili svetski prvak.
On mora da bude postavljen i to je to.
Last edited by veljkos161 on 07 Jul 2021, 12:48, edited 2 times in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby tremi08 » 07 Jul 2021, 12:45

Da bi neko klupirao Djurisica i ponizavao sa ovih 0 minuta, mora da ima kredibilitet i rezultate, a ovaj Lukic ih nema (zapravo je jedva dobio Japan, koji je pritom izgubio 2 meca po 30 razlike, a i u prva 3 meca se nije proslavio nikako, dobili smo zahvaljujuci Jovicu i ona 3pts na kraju proslog meca), pa samim tim ni Djurisic ne treba njega da postuje jer je dosta tih laznih autoriteta.

Samo da se setimo sta je Nikitovic radio Pecarskom, Petrusevu I Koprivici pre par godina, lazni strucnjaci u KSS, o tome govore i rezultati da su nam 3 od 6 selekcija u B divizijama sa Albanijama, Makedonijama i sl. zemljama. I o ovom treba stalno pricati bas zbog tog "slucaja Jokic" kako bi se predupredilo ovo sto nam se desilo.
tremi08

Postby Corba do groba! » 07 Jul 2021, 12:48

Mrkva wrote:
Ali posto poznajem mentalitet nasih mladih igraca i da svi se ponasaju razmazena derista kad vide da su vazni. Dzabe mu kvalitet , dzabe mu talenat i predikcije . Igrac mora imati disciplinu jer samo tako moze da se stvori igrac a ne da mu se daje sve na volju.

Mora nekad i nepravda da se istrpi, jedino tako cemo da stvaramo sampione. Znam sta znaci sikaniranje, na primeru rodjenog brata koji je sikaniran 6 meseci od strane jednog poznatog trenera iz samo njemu znanih razloga. Pa sta, nije mu posle nista falilo, sa igracke strane, bar je imao priliku da radi i uci od starijih i boljih, samo jedno iskustvo vise. Mora covek sve u zivotu da prodje. Mi smo odbijali, boga mi, i neke na papiru bolje ponude, samo iz razloga sto se mislilo da je za njega bolji neki drugi put. Nazalost, povreda ledja, 2 godine borbe, alu ne moze. Ne bih spominjao, ali je bitno za temu o kojoj pricamo. Znaci ne prosipam demagogiju, i neke floskule. Vrlo dobro znam sta pricam.

Nego, hocete li vi ovde nove Bogdanovice ili nove Jokice? Legitimno je i jedno i drugo razmisljanje, meni iskreno puca kurac za svakog igraca koji namerno 'ladi reprezentaciju. Da je srece da se sad Zocu da Petrusev, ili Jovic, da napravi covek od njih igracine, koji ce da se oduze svojoj zemlji, a ne samo da napune sebi i Misku dzepove.

Ponavljam, pricam generalno, nisam ispratio sta se desilo, ko je kriv, a i ne zanima me preterano. Samo kad su mladje kategorije u pitanju i upisi na tim temama. Objektivnost je mnogostruka manja, nego kad se pise o vec formiranim igracima. Nije to samo ovde na forumu , nego generalno u nasem drustvu.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Radonjaa » 07 Jul 2021, 12:50

Jokić ima kredibilitet da reaguje i stane na put Saši Đorđeviću :blue: :blue:
Dabogda još 20 godina ništa ne osvojili
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije