by soniko » 25 Apr 2025, 06:25
Pretpostavljao sam sta je u pitanju ali opet teško mi je za povjerovati da postoje odrasli ljudi koji bez trunke blama mogu iznijeti jedan egzaktan podatak, vrlo lako provjerljiv. Sad vise taj fenomen ne posmatram sa nekog opšteg stanovišt već ličnog, kad završiš posao dođeš kućii, trebaš se pogledati u ogledalo, reći sebi "danas sam se baš umorio od .... kopanja, oranja, laganja(u njenom slučaju), djeca npr pitaju svašta, kad pitaju da objasni nešto od toga, od te situacije, treba da ih valjda laže, šta im govori, istinu ili laž koju ponavlja u kameru milionima idiota koji vjeruju, kad legne, da li kaže sebi "bravo, sutra još bolje da lažeš", interesuje me taj osjećaj.
Čuj "opozicija blokirala"?
Ima li neko da je pita šta je opozicija blokirala zadnjih desetak godinia i kako, kojim mehanizmom, da malo razradi temu i da nam pojasni, kako je to opozicija izvela.
Inače, nepomenik je sinoć iznio još jedan dokazao koliko je opterećen sopstvenim samohvalisanjem i veličinom, pričao je o tome kako ce od knjige koju izda pomoći djecu na KiM i crkvu, pa je onda natuknuo kako mu to nije prvi put i kako ima običaj da svoj novac daje kao neki vid pomoći crkvama i džamijama. Ne ulazeći u to da li je istina ili ne trebao bi da zna onu starozavjetnu "da ne zna lijeva sta radi desna" i da se takvim stvarima ne hvali već se o tome ne priča. Doduše, on to vjerovatno zna ali ne može njegov ego da izdrži da se takvim stvarima ne pohvali.