soniko wrote:on se nije zavetovao Lazaru i Milosu nego Marksu Engelsu
Ostalo mi je negdje u maglovitom sjećanju da je za vrijeme Slobine vlasti neko predlozio zakon u Parlamentu o vracanju vjeronauke u skole i da je njegova vecina to naravno odbila ali ono sto je bilo zanimljivo je da su i radikali glasali protiv.
Mozda grijesim, mozda sam pogrijesio, nadam se da ima forumasa koji se sjecaju.
jupol wrote:meni je ostalo u secanju da je Seselj 90ih pljuvao i po crkvi i po kralju, ali ne mogu da se setim detalja.
hevi_doze wrote:Ideološke odrednice SRSa su uvek bile modernističke, pogotovo kada je u pitanju državno uređenje, dok su čak jedni od prvih koji su usvojili neoliberalne ekonomske postavke "nove desnice", doduše preko Francuske i matorog Le Pena, a ne putem Britanije i USA. SRS se zapravo može posmatrati kao liberalna stranka, dok bi je nazvati fašističkom bilo umnogome pogrešno jer ekspanzivi nacionalizam nije krucijalno određenje fašizma.
Tegi wrote:Đinđić podržava SPS u poništavanju privatizacija izvršenih za vreme sankcija i hiperinflacije
Cvele wrote:Mislim da nije poenta u odnosu SPS - DS, nego u zaokretu kod Zorana nakon 5. oktobra![]()
Šešelj je tu konstanta, ljubitelj i ljubimac neoliberalnog kapitalizma.
Foteljas wrote:Tegi wrote:Đinđić podržava SPS u poništavanju privatizacija izvršenih za vreme sankcija i hiperinflacije
Koliko se secam, obrnuto je bilo, DS je kao opozicija predlozio zakon, a SPS ga je podrzao.
Doduse, DS je u tom paketu bio podneo jos neke predloge zakona (o ispitivanju imovine i privatizaciji putem masovne podele vaucera), ali ovima naravno nije padalo na pamet da to podrze.
Cvele wrote:Mislim da nije poenta u odnosu SPS - DS, nego u zaokretu kod Zorana nakon 5. oktobra![]()
Šešelj je tu konstanta, ljubitelj i ljubimac neoliberalnog kapitalizma.
Return to Ostali Olimpijski Sportovi
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 20 guests