Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ziks96 » 03 Jul 2025, 09:37

Ali kako su ekspresno skinuli beton i stavili asfalt, posle kazu ne mogu brzo da se zavrse radovi :lollol:
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Buzz » 03 Jul 2025, 09:40

Fraki, ne bih da pretvaram ovu temu u nasu privatnu diskusiju, rekao si da ako policija isprendreci narodm, vise se ljudi nece okupljati na ulici, ja tvrdim suprotno i tjt, ne secam se da si nesto mnogo dobra predvidjanja imao oko cele ove price :okk:

Sto se tice raspisivanja izbora, znam ja sve razloge zbog cega on nece raspisati, ali mislim da dolazimo do tacke da ni raspisivanje izbora ne garantuje mir u drzavi...
Buzz

Postby Ziks96 » 03 Jul 2025, 09:48

Da li bi se sve manje vise "unormalilo" ako bi danas raspisao izbore za 2 godine i da li bi vecini to bilo prihvatljivo?
Ziks96

Postby Old school » 03 Jul 2025, 09:49

"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby medjutim » 03 Jul 2025, 09:50

Ziks96 wrote:Da li bi se sve manje vise "unormalilo" ako bi danas raspisao izbore za 2 godine i da li bi vecini to bilo prihvatljivo?

koja je bitna razlika između raspisivanja izbora u leto 2027. i redovnih krajem 2027. ako ih ne raspiše ranije?
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Fratelo » 03 Jul 2025, 09:56

Woodo, kakve pridike, ne pridikujem nista ljudima koji izlaze niti me zanima da izadjem na ulicu niti ih pljujem sto su blokirane ulice, samo konstatujem da se previse kuka, a policija ne sprovodi represiju organizovano, vec se dese pojedinacni slucajevi da pojedini ljudi izvuku deblji kraj.

Ovo nije ni 5% represije koju su sproveli u julu 2020.
Fratelo

Postby Ziks96 » 03 Jul 2025, 10:05

Fratelo wrote:Woodo, kakve pridike, ne pridikujem nista ljudima koji izlaze niti me zanima da izadjem na ulicu niti ih pljujem sto su blokirane ulice, samo konstatujem da se previse kuka, a policija ne sprovodi represiju organizovano, vec se dese pojedinacni slucajevi da pojedini ljudi izvuku deblji kraj.

Ovo nije ni 5% represije koju su sproveli u julu 2020.

Stvarno si unikatan lik priznajem, nista te ne zanima nista ti ne smeta sve moze, tvoj doprinos ce da bude glas na izborima. :biggrin:
Izadji makar malo brate neces se razocarat.
Ziks96

Postby Sezione » 03 Jul 2025, 10:06

Od pendrecenja ovih 5% si se uplasio? :biggrin:

Image
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Niko123 » 03 Jul 2025, 10:10

Ova prva je Milica Glušica, fajterka. Ne bih se zajebavao sa njom :laugh:
Last edited by Niko123 on 03 Jul 2025, 10:21, edited 1 time in total.
Niko123

Postby Woodoo » 03 Jul 2025, 10:10

Woodoo

Postby Fred Perry » 03 Jul 2025, 10:14

Fratelo wrote:Sto se tice blokada, mislim da je rezim isao na to da se narod umori ( svakog cuda 3 dana dosta), da se narod izmedju sebe posvadja zbog blokiranja i da zbog toga nije primenjivanja ozbiljnija sila.

Sada kada je shvatio da se stvari otrzu kontroli, dovoljno je da policija odradi jednu noc kao u julu 2020. godine, sutradan ne bi nikome palo na pamet da izadje na ulice.

Sa time može samo da napali narod, ja sam bio tada, to je bilo smešno bili smo neorganizovana banda i bio je dan ozbiljne jurnjave i kraj. Jedno veče spontano onda sutra malo jače i na kraju ništa svi znamo posle one retarde i sedenje .

Ovi klinci ne jebu živu silu i organizovani su kao vojska,što mentol podiže represiju oni su sve luđi, za svakog drugara i drugaricu koji padnu oni se cimaju, još sad imaju sve veću podršku naroda koji se sve više pojavljuje i sve je više besan, par zborova isto da ih ne zaboravimo pomažu u svemu ovome.

Klinci neće da odustanu i to je to 8 meseci već pokušava na sve načine hapšenja zastrašivanja pretnje samo ih je ujedinio još više.

A žandari su na leto pod opremom ne mogu da izdrže ovakvu jurnjavu svaki dan, oni 3 dana ako imaju haos kao sinoć mogu samo na intenzivnu negu.A onda će i oni da krenu da mu se opiru .

Zato je bitno da to bude svuda i van Beograda, da ne može da ih rotira i da se izmore. On je mrtav čovek nema mu odavde spasa. Ako ne počini represiju grad je blokiran sve staje, a sa ovom represijom samo što kaže Air dodaje benzin u vatru .

Potpisao je sebi ovime sinoć kraj, mladunci mu ovo neće oprostiti što im je upao na fakultet i što im hapsi kolege.

I budite malo svi kao ova deca . Manji serite na forumu i izađite na ulicu i on je gotov.
Last edited by Fred Perry on 03 Jul 2025, 10:25, edited 1 time in total.
Fred Perry

Postby Niksicanin » 03 Jul 2025, 10:19

Niko123 wrote:Ova prva je Milica Glušica, fajterka. Ne bih se zajebao sa njom :laugh:

Po prezimenu Nikšićanka.
I nemoj onda :)
Niksicanin

Postby Iluzionista » 03 Jul 2025, 10:20

medjutim wrote:koja je bitna razlika između raspisivanja izbora u leto 2027. i redovnih krajem 2027. ako ih ne raspiše ranije?

Ti u leto mogu poremititi Expo koji je nasa najveca razvojna sansa.

Ali vidim da je plan Ace Srbina da izbori budu pocetkom godine
https://www.blic.rs/vesti/politika/vuci ... ik/prssy2j
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa
Iluzionista

Postby AirBall » 03 Jul 2025, 10:25

Iluzionista wrote:Ali vidim da je plan Ace Srbina

Ne znam nijednog Srbina sa tim nadimkom, znam samo jednog šiptara...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 03 Jul 2025, 10:25

Студенти имају оно што је у овом народу одавно изгубљено - идеал.
Имају зашта да се боре, имају циљ, а Срби су, тако да имају и инат.
Зато ће на крају мурат да им попуши свима, а и нама са њима.
Проћи ће као и сваки окупатор мајчице Србије.

Надам се да ће незаконито батинање студената и полицијаска примена силе у циљу очувања режима пробудити народ који није отишао на море.
Не мора до повратка тих са мора ништа капитално да се ради, у смислу затварања ауто пута, пруга, међуградских саобраћајница ... али може ваљда свако вече да се окупи одређен број да блокира и нервира стоку издајничку напредну.
Не смемо да оставимо студенте на цедилу.
Шта смо све усрали од педесетих на овамо, још и ово па пишаће нам по гробовима наши потомци.

И да додам, од свих политичара и свих слугу власти, највиђе бих волео да народ извуче на улицу и добро разбије удбашко штене шешеља. Да му све кости поломе.
Највеће говно на политичкој сцени.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi