Fratelo wrote:Sto se tice blokada, mislim da je rezim isao na to da se narod umori ( svakog cuda 3 dana dosta), da se narod izmedju sebe posvadja zbog blokiranja i da zbog toga nije primenjivanja ozbiljnija sila.
Sada kada je shvatio da se stvari otrzu kontroli, dovoljno je da policija odradi jednu noc kao u julu 2020. godine, sutradan ne bi nikome palo na pamet da izadje na ulice.
Sa time može samo da napali narod, ja sam bio tada, to je bilo smešno bili smo neorganizovana banda i bio je dan ozbiljne jurnjave i kraj. Jedno veče spontano onda sutra malo jače i na kraju ništa svi znamo posle one retarde i sedenje .
Ovi klinci ne jebu živu silu i organizovani su kao vojska,što mentol podiže represiju oni su sve luđi, za svakog drugara i drugaricu koji padnu oni se cimaju, još sad imaju sve veću podršku naroda koji se sve više pojavljuje i sve je više besan, par zborova isto da ih ne zaboravimo pomažu u svemu ovome.
Klinci neće da odustanu i to je to 8 meseci već pokušava na sve načine hapšenja zastrašivanja pretnje samo ih je ujedinio još više.
A žandari su na leto pod opremom ne mogu da izdrže ovakvu jurnjavu svaki dan, oni 3 dana ako imaju haos kao sinoć mogu samo na intenzivnu negu.A onda će i oni da krenu da mu se opiru .
Zato je bitno da to bude svuda i van Beograda, da ne može da ih rotira i da se izmore. On je mrtav čovek nema mu odavde spasa. Ako ne počini represiju grad je blokiran sve staje, a sa ovom represijom samo što kaže Air dodaje benzin u vatru .
Potpisao je sebi ovime sinoć kraj, mladunci mu ovo neće oprostiti što im je upao na fakultet i što im hapsi kolege.
I budite malo svi kao ova deca . Manji serite na forumu i izađite na ulicu i on je gotov.