by Domingoo » 14 Apr 2025, 11:22
Meni je prihvatljivije da je neko Bosnjak Islamske veroispovesti nego musliman neodredjene nacionalnosti ..
Uvek sam vise u zivotu zazirao i najebao od tih neutralnih koji nece ni levo ni desno ali kad se ukaze prilika uvek zabiju noz u ledja od ljudi koji jasno zauzmu stav pa i suprotan mom na kraju uvek nadjemo neki nacin za saradnju i znamo na cemu smo , mnogo postovaniji odnos ..
Zato bih uveo obavezno ako vec nije da se svako izjasni sta je po nacionalnosti i da u tu svrhu ne moze da upisuje versku pripadnost .. Ako si Srbin Islamske veroispovesti pruzici ti ruku i recicu drago mi je ja sma Srbin pravoslavne veroispovesti ako su Bosnjak Muslimanske veroispovesti uradicu isto , ali necu da te ubedjujem da si Srbin i da ugrozavam osecaj nacionalne pripadnosti ,ali ako si ljiga koja nece da se opredeli iz ko zna kog razloga lako cu upasti u zamku da ti pomazes da saznas ko si a ti ces tako dvolican i neodredjen da me slusas i da i ga zabijes cim se okrenem i na kraju ces mi reci "pa ja ti nikada nisam rekao da sam Srbin".
Toliko od mene na tu temu ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.