Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby fighter » 13 Apr 2025, 20:14

Bojdo wrote:
fighter wrote:Musliman je etnicka,a musliman vjerska odrednica.
I uporedis iznjasnjavanje u Sandzaku po godinama, na to sam mislio i primjetices da broj Muslimana drasticno opada iz godine u godinu.

Jupol, pratis politiku vise nego ja i znas sam stavove Ugljanina i SDA. Sandzakpress je glavni medij te stranke u Srbiji,a navijacka grupa ekstremi ono sto su Vucicu brigadiri.

Sto se tiče Sandzaklija i Bosjaka iz BIH, postoji razlika u mentalitetu. Sandzaklije važe za tvrdokorne Bosnje, dok se ovi smatraju malo "mekšim". Bilo je pravilo u ratu da ako kojim slučajem budeš zarobljen,da molis Boga da ne dopadnes Sandzaklijama u ruke, naravno najgora opcija je bila da te zarobe Mudzahedini :biggrin:

Ja sam bio mali kad je rat bio pa ne znam to. Osim za mudzahedine. Vise Pazaraca danas zivi u Sarahevu nego u Pazaru. Sve tri najvece bosnjacke tribine su pod direktnom kontrolom SDA.Ekstremi,Manijaci,Horde zla.

Rijesiti se postojeceg zla u Srbiji,a onda i odnos prema ekstremima kakav zasluzuju.
fighter

Postby ИлићКапитен22 » 13 Apr 2025, 20:15

А иначе ће бушење теме на форуму Авангарда да избуши протесте.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Fratelo » 13 Apr 2025, 20:15

PERA wrote:
Fratelo wrote:Perica protiv Vucica, a podrzava ove stvari koje su uradili juce kao da ih je Vucic posavetovao :D

Koje stvari, pevanje Vostani Serbije?

Nece ni to potrajati, kada skapiraju da je Dositej bio crkveno lice ( izmedju ostalog) i da pesma aludira na mnogo vece teritorije, na srpsko carstvo.

Nisam mislio na to, nego znas ti vrlo dobro, da su pristali da se ne intornira himna na skupu, da se ne bi zamerili Pazarcima ( iako se himna intonirala na svakom skupu do sada, u Srbiji).

Sprovode politiku Ace Siptara, ni on ne bi intonirao himnu tamo. Sledimo politiku naseg izdajnika, uraa :D
Fratelo

Postby PERA » 13 Apr 2025, 20:19

fighter wrote:Pero ja ti se onda izvinjavam ovako javno.
Shvatio sam kao da mene tako nazva.
Prosto zelim mu sve najgore i zelim mu da se vise nikad ne dogodi nasem narodu nesto slicno.
Vec prosto imam izrazito negativan stav prema Ugljaninu i to je to. Jer oni su personifikacija srbofobije.
A svugdje ima dobrih i losih ljudi i to nije fraza i nemma nikakv problem ni sa pokrivenim zenama ni ezanima ni kuranom.

Nema problema, svi pišemo, jedan poat stiže drugi i onda dođe do nesporazuma. Ja ne želim nikoga da uvredim, ponekad napišem nešto oštrije, ali je to sve u žaru rasprave. Osim kad me neko lično uvredi pa onda reterniram
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Domingoo » 13 Apr 2025, 20:22

Dr Arslanagic wrote:
То смо већ констатовали - да ће медији од овог фијаска направити пола милиона људи.
Али то је све последњи трзај.
Лабудова песма.
Сами себе храбре кроз те наручене текстове и очигледне лажи.
Као кад дебела особа каже - јел да да нисам дебела/о.
Зна да јесте, али ако јој неко каже, ма ниси, мирна је.
Тако и ови живе у тој бајци да кола нису кренула низбрдо.
Знају да јесу али се међусобно лажу и храбре.

Тај мехур од сапунице, који су годинама дували лажима спиновима и обмана, је пред пуцањем.
Није више питање када ће да падне, већ је питање над питањима да нам не побегне од суђења.
И он и сви који су учествовали и подржавали издајничку власт у разваљивању Србије.

Стање у којем је издајнички режим, сигурно ће довести до појачане употребе хилигана, писао сам данас о томе.

Mislim da svaka dalja radikalizacija sa njegove strane ubrzava njegov pad ,mada sta god da uradi on ide dole samo je pitanje brzine ..
Sta god da je pokusao namestilo se da bude raskrinkran cak i ovo za decije pismo .. Saplice ga Gospod na svakom koraku cak i najmanjem.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Fred Perry » 13 Apr 2025, 20:27

Nema šta da se priča oko Pazara, svako bira svoju stranu, sa jedne strane SNS radikalska retorika koju je Srbiju već uspela da smanji i da u tom Pazaru vitlaju turskim zastavama, sa druge strane mladunci koji su učinili da Pazar bude ceo u srpskim zastavama i da se pevaju srpske pesme .

Paradoksalno je što ljudi koji zapravo imaju takva negativna osećanja prema ljudima dole zapravo upravo čine to da se i dole širi takva ideologija i da i dole zavlada separatizam, a klinci sa ovakvim stvarima upravo čuvaju Srbiju. Naravno nije samo ovo dovoljno ali tek su počeli i već su napravili više od bilo kog matorog kenjatora.

Deca srbuju na najbolji mogući način. Pokazali su nam svima da smo glupi ko kurac, ne samo kad je u pitanju Pazar nego i sve te priče o radikalizaciji protesta i slično, da su slušali nas bukvalno bi protesti bili ugašeni posle mesec dana.

Samo ih pustiti neka gaze pametniji su od nas brda.
Fred Perry

Postby Ron Swanson » 13 Apr 2025, 20:30

fighter wrote:Sve tri najvece bosnjacke tribine su pod direktnom kontrolom SDA.Ekstremi,Manijaci,Horde zla.

Nijednu tribinu bilo kog kluba u regionu niko ne treba da smatra skupom normalnih ljudi koji treba da budu konsultovani oko bilo kog društvenog pitanja.
Ron Swanson

Postby Zoran_Partizan » 13 Apr 2025, 20:40

Мени је изузетно драго што је протест одржан баш у Новом Пазару и што је прошао како је прошао. Они су схватили да су прихваћени у својој држави, ми смо схватили да смо сви само људи и да је све лепо када је нормално...

А са ненормалнима и са једне и са друге стране треба свака страна да се избори.

Ови млади људи уједињују све што дотакну... :okk:
Zoran_Partizan

Postby Niko123 » 13 Apr 2025, 20:45

A ti krimosi koji ga "čuvaju" očigledno nisu svesni, da će završiti kao što je ekipa iz 90tih. Kada je služba čistila sve saradnike. Vučić će se izvući živ, bilo u zatvoru, bilo u ludnici, ali ovaj otpad neće
Niko123

Postby Domingoo » 13 Apr 2025, 20:45

Fred Perry wrote:Nema šta da se priča oko Pazara, svako bira svoju stranu, sa jedne strane SNS radikalska retorika koju je Srbiju već uspela da smanji i da u tom Pazaru vitlaju turskim zastavama, sa druge strane mladunci koji su učinili da Pazar bude ceo u srpskim zastavama i da se pevaju srpske pesme .

Paradoksalno je što ljudi koji zapravo imaju takva negativna osećanja prema ljudima dole zapravo upravo čine to da se i dole širi takva ideologija i da i dole zavlada separatizam, a klinci sa ovakvim stvarima upravo čuvaju Srbiju. Naravno nije samo ovo dovoljno ali tek su počeli i već su napravili više od bilo kog matorog kenjatora.

Deca srbuju na najbolji mogući način. Pokazali su nam svima da smo glupi ko kurac, ne samo kad je u pitanju Pazar nego i sve te priče o radikalizaciji protesta i slično, da su slušali nas bukvalno bi protesti bili ugašeni posle mesec dana.

Samo ih pustiti neka gaze pametniji su od nas brda.

Upravo tako .. Ovde se prica o lojalnosti Madjara a niko ne prica o tome sto su Madjari prihvaceni kao nacionalna manjina i verski i nacionalno i da je to mozds njihova zahvalnost ..
Madjarima niko ne osporava da su Madjari niti se od njih ocekuje da se nacionalno izjasne kao katolici niti im se gleda u porodicno stablo i da li im je deda ucestvovao u napadu na Srbiju niti se neko krivicno delo preispituje na nacionalnom nivou .
Domingoo

Postby Woodoo » 13 Apr 2025, 21:05

Woodoo

Postby rabesandratana » 13 Apr 2025, 21:23

Dodjoh malopre iz Pazara, sa glavom na ramenima.
Srpskih zastava ubedljivo najvise, bukvalno gde god se okrenes, posle njih po brojnosti zastave palestine, i tek poneka zastava sa ljijlanim ili slicnim simbolima.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Hendrix » 13 Apr 2025, 21:27

Krenula nova mantra Sluzbe. Pat pozicija, nista se ne postize, ovo odgovara aci siptaru itd. Izgleda da jedini nacin da sjebe ovo je apatija. Ovako jedino on gubi. Iako kontrolise sve, drzava ja nefunkcionalna. Izbora se ocigledno boji bez obzira sto biracki spisak nije prociscen i ima skoro sve medije pod kontrolom. Izbacio je ovog nesrecnog Macuta da kupi vreme i proba da smiri ova. Represiju kao i Turskoj ne ocekujem, jer nema velika muda za to.
Hendrix

Postby Domingoo » 13 Apr 2025, 21:38

Meni je najaci utisak od svega sto posle ovih protesta i ogoljava je ove sekte do tancina , ona ubistva u duboni i Ribnikaru uopste ne deluju slucajno i kao umobolni prebacaju pojedinaca vec i kao proces demonizacije i unistavanja drustva iznutra koji je dosao na naplatu ..
Cak vise nemam ni sumnju ds je onaj djavo ubio Jelenu Krsmanovic i da se nekim vezama zataskavanjima izvlaci ..

Misli mda do pre mesec dana cak ni mi najveci kriticari ovog rezima nismo bili svesni u kakvom mulju od drzave zivimo i koliko je sve devlastiramo po dubini od vrha do dna ..
Domingoo

Postby Milutinov Tata » 13 Apr 2025, 23:28

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi