Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Lajger » 13 Apr 2025, 19:59

fighter wrote:
Domingoo wrote:Musliman je verska ,a ne etnicka kategorija .. Kada se radi popis stanovnistva ne mozes nacionalno da se izjasnih kao musliman ili pravoslavac .

Musliman je etnicka,a musliman vjerska odrednica.
I uporedis iznjasnjavanje u Sandzaku po godinama, na to sam mislio i primjetices da broj Muslimana drasticno opada iz godine u godinu.

Jupol, pratis politiku vise nego ja i znas sam stavove Ugljanina i SDA. Sandzakpress je glavni medij te stranke u Srbiji,a navijacka grupa ekstremi ono sto su Vucicu brigadiri.

Nije nego SPP-a.
Ekstremi su više za SDP tj Ljajića.
A Torcida Sandžak za SDA
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby PERA » 13 Apr 2025, 19:59

fighter wrote:
PERA wrote:U Novom Pazaru su pevali Vostani Serbije davno si zaspala, ali čuvarima vučićrve srbije sa foruma ni to nije dovoljno.
Nemojte više molim vas.

Jesi ti to mene nazvao cuvarom izdajnika ili mi se ucinilo da smrdi na fasizam?

Zašto si se prepoznao ako nisi čuvar izdajnika?
Ovo se odnosilo na čuvare vučićeve srbije, jesi li i ti jedan od njih?
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby fighter » 13 Apr 2025, 20:00

balkanski spijun wrote:Veliko slovo odredjuje etnicku,a malo versku pripadnost. :krsti:

Au,pa ovo je revijalno.

Edukuj se.
fighter

Postby PERA » 13 Apr 2025, 20:01

POLITIKA
VUČIĆ DOBIO NAJVAŽNIJU BITKU Sipali barut po svima nama,a on od kog su očekivali da upali varnicu ostao miran! Stotine hiljada ljudi jasno reklo-NE DAMO SRBIJU!
Stigli smo do stotina hiljada :lollol:
PERA

Postby Ćoba » 13 Apr 2025, 20:02

ИлићКапитен22 wrote:Верско раздвајање међу људима је нешто најдебилније што постоји на свету.

Vidi to je isto kao da kažeš smrt, bolest ili rat je najdebilnija stvar. To što je debilno ne znači da nije u genetskom kodu ljudi. Naravno da mi kao pojedinci, ako smo normalni, gledamo da te razlike zanemarimo i ljude ne gledamo tako. Ali kolektivne vjerske grupe će uvijek biti u sukobu. Pa mi Srbi smo najveće žrtve toga na ovim prostorima.
Ćoba

Postby fighter » 13 Apr 2025, 20:02

Pero nakon mog posta si napisao ovo cuvari vuciceve Srbije pa pomislih da je meni upuceno.Pa sam zbog toga reagovao.
Prije bih sebi prste odrezao nego podrzao tog izdajnika i doknsam ziv tako ce boti.

To ne znaci da necu dok sam ziv imat i negativan stav i o SDA radikalima.
fighter

Postby Гроф Тинторето » 13 Apr 2025, 20:03

Bilo bi lepo videti postove kad Adem Ljajic nije hteo da peva himnu pod pokojnim Mihom :)
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Fratelo » 13 Apr 2025, 20:04

Perica protiv Vucica, a podrzava ove stvari koje su uradili juce kao da ih je Vucic posavetovao :D
Fratelo

Postby PERA » 13 Apr 2025, 20:06

fighter wrote:Pero nakon mog posta si napisao ovo cuvari vuciceve Srbije pa pomislih da je meni upuceno.Pa sam zbog toga reagovao.
Prije bih sebi prste odrezao nego podrzao tog izdajnika i doknsam ziv tako ce boti.

To ne znaci da necu dok sam ziv imat i negativan stav i o SDA radikalima.

Nisam na tebe mislio, a nisam ni video tvoj post dok sam pisao, na telefonu nije baš sve pregledno dok kucam. Sve ok
Najmanke što hoću je da nekoga ubeđujem da ne treba da mrzi ili ne voli one koji su mu zlo naneli.
Last edited by PERA on 13 Apr 2025, 20:07, edited 1 time in total.
PERA

Postby Bojdo » 13 Apr 2025, 20:07

fighter wrote:Musliman je etnicka,a musliman vjerska odrednica.
I uporedis iznjasnjavanje u Sandzaku po godinama, na to sam mislio i primjetices da broj Muslimana drasticno opada iz godine u godinu.

Jupol, pratis politiku vise nego ja i znas sam stavove Ugljanina i SDA. Sandzakpress je glavni medij te stranke u Srbiji,a navijacka grupa ekstremi ono sto su Vucicu brigadiri.

Sto se tiče Sandzaklija i Bosjaka iz BIH, postoji razlika u mentalitetu. Sandzaklije važe za tvrdokorne Bosnje, dok se ovi smatraju malo "mekšim". Bilo je pravilo u ratu da ako kojim slučajem budeš zarobljen,da molis Boga da ne dopadnes Sandzaklijama u ruke, naravno najgora opcija je bila da te zarobe Mudzahedini :biggrin:
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Milutinov Tata » 13 Apr 2025, 20:08

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby PERA » 13 Apr 2025, 20:09

Fratelo wrote:Perica protiv Vucica, a podrzava ove stvari koje su uradili juce kao da ih je Vucic posavetovao :D

Koje stvari, pevanje Vostani Serbije?
PERA

Postby Dr Arslanagic » 13 Apr 2025, 20:10

PERA wrote:POLITIKA
VUČIĆ DOBIO NAJVAŽNIJU BITKU Sipali barut po svima nama,a on od kog su očekivali da upali varnicu ostao miran! Stotine hiljada ljudi jasno reklo-NE DAMO SRBIJU!
Stigli smo do stotina hiljada :lollol:

То смо већ констатовали - да ће медији од овог фијаска направити пола милиона људи.
Али то је све последњи трзај.
Лабудова песма.
Сами себе храбре кроз те наручене текстове и очигледне лажи.
Као кад дебела особа каже - јел да да нисам дебела/о.
Зна да јесте, али ако јој неко каже, ма ниси, мирна је.
Тако и ови живе у тој бајци да кола нису кренула низбрдо.
Знају да јесу али се међусобно лажу и храбре.

Тај мехур од сапунице, који су годинама дували лажима спиновима и обмана, је пред пуцањем.
Није више питање када ће да падне, већ је питање над питањима да нам не побегне од суђења.
И он и сви који су учествовали и подржавали издајничку власт у разваљивању Србије.

Стање у којем је издајнички режим, сигурно ће довести до појачане употребе хилигана, писао сам данас о томе.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby fighter » 13 Apr 2025, 20:11

Pero ja ti se onda izvinjavam ovako javno.
Shvatio sam kao da mene tako nazva.
Prosto zelim mu sve najgore i zelim mu da se vise nikad ne dogodi nasem narodu nesto slicno.
Vec prosto imam izrazito negativan stav prema Ugljaninu i to je to. Jer oni su personifikacija srbofobije.
A svugdje ima dobrih i losih ljudi i to nije fraza i nemma nikakv problem ni sa pokrivenim zenama ni ezanima ni kuranom.
fighter

Postby Old school » 13 Apr 2025, 20:13

Po hiljaditi put od kad sam član ovog foruma tema se buši i pretvara u polemiku oko teme koja nije tema.
Dakle, po hiljaditi put. Nisu primarni međuetnički odnosi Srba u RS, niti je primarno pitanje integracije 150k Muslimana iz Sandžaka u okviru države Srbije u ovom trenutku.
Primarno je pitanje 700k parazita, Teleabisa, oportunista, kriminalaca koji su satrli ovu zemlju, izdali sve njene interese i počeli da je rasprodaju metar po metar, hektar po hektar.
Valjda je bitnija činjenica da Dodik podguzna muva zdušno podržava onog koji će sutra obrisati RS ako mu od toga bude zavisio opstanak na vlasti. On koji se kune u RS a već par godina izbegava da dođe na dan državnosti.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi