Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 13 Apr 2025, 10:10

Fratelo wrote:Usracu se od ove romantizacije Pazara.

Useri se slobodno. :okk:
Woodoo

Postby fighter » 13 Apr 2025, 10:10

Stefane u nekim stvarima se slazemo.
Fakt je da puno vise ljudi u Srbiji podrzava Vucica nego Meta ovamo. To govore rezultati. Mile kao predsjednik RS mora biti uz predsjednika Srbije. Tako je uvijek bilo. Podrzavao je i Tadica. Tada je pljuvao Radikale. Sada je obrnuto. Ni tada ni sada nije vodio puno racuna o rjecniku.

O patriotizmu nema potrebe pricati. Samo mi je zao sto je fobar dio ljudi nasjeo na tu pricu o zlim Srbima iz Republike Srpske koju su plasirali centri moci. Preuvelicava se uloga ljudi s ove strane Drine,a ja sam ubijedjen da je puno vise ljudi iz Republike Srpske bilo 15 marta nego juce.
fighter

Postby ИлићКапитен22 » 13 Apr 2025, 10:13

Јел постоји неки политичар који се усрао овом народу у живот у Србији, у последњих 40-ак година а да му корени нису из Република Српске, Хрватске, Црне горе или са Космета?

Стварно питам. Не провоцирам.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Ćoba » 13 Apr 2025, 10:15

ИлићКапитен22 wrote:Јел постоји неки политичар који се усрао овом народу у живот у Србији, у последњих 40-ак година а да му корени нису из Република Српске, Хрватске, Црне горе или са Космета?

Odakle je Sloba?
Ćoba

Postby Antipop Antonije » 13 Apr 2025, 10:18

Iz Crne Gore
...mogla je ovo biti ta sezona
Antipop Antonije

Postby Niko123 » 13 Apr 2025, 10:18

Ćoba wrote:Evo kaže psiho da je ovo značajno veći skup od 15. marta.

Kaze na Instagramu da je"pobedio" :laugh: Pobedio nevidljivog neprijatelja :laugh:
Niko123

Postby AirBall » 13 Apr 2025, 10:19

fighter wrote:Preuvelicava se uloga ljudi s ove strane Drine,a ja sam ubijedjen da je puno vise ljudi iz Republike Srpske bilo 15 marta nego juce.

Nemamo mi problem sa ljudima vec sa sistemom...

Pojedinaca ima ovakvih i onakvih, ali je Mile resio da brani sistem u Srbiji dovodeci ovde sendvicare da bi posle psihopeder predstavljao skup kao referendumsku podrsku vaskolikog srpskog naroda...

Na skupovima studenata i gradjana postoje samo srpske zastave, eventualno Ferrari zastava i zastava Isusa Hrista, na skupovima psihopedera se mogu videti zastave iz Doboja i ostalih gradova RS sto je samo so na ranu...

Ukoliko Mile ne brani mene, necu ni ja braniti njega, takva su pravila igre...

Znam da mu mozda nije bitno, ali deo srpskog naroda pocinje da boli uvo sta ce biti sa njim, a ako nas bude kriticna masa, verujem da ce ga i zvanicno Sarajevo lakse resiti...

Na kraju balade, time sto pogorsava nama, pogorsava i sebi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ИлићКапитен22 » 13 Apr 2025, 10:19

Ćoba wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Јел постоји неки политичар који се усрао овом народу у живот у Србији, у последњих 40-ак година а да му корени нису из Република Српске, Хрватске, Црне горе или са Космета?

Odakle je Sloba?

Колико знам Црногорац.
ИлићКапитен22

Postby Inzaghi » 13 Apr 2025, 10:21

15og su bile i zastave RS. Moji drugari iz RS poneli, isli smo zajedno.

Samo sto isprani zli mozgovi ne mogu da shvate poentu.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Ćoba » 13 Apr 2025, 10:24

Što se tiče ovih juče što su bili iz Republike Srpske ja ih ne smatram svojim sugarđanima i ne djelim sa njima ništa zajedničko.

Ne zato što nekog prezirem nego zato što su to članovi kriminalne organizacije koja pljačka moju zemlju. Od njih tamo što su otišli petina je prespavala u Beogradu na vodi gdje su uložili pokradene pare iz Srpske.
Ćoba

Postby Stefanm992 » 13 Apr 2025, 10:24

onaj koji hoce da nasedne hoce onaj koji nece tesko ce nasesti , Srbiji je ubedljivo najveci protivnik sadasnja vlast na svim nivoima , neprijateljski narodi su ili nezainteresovani ( bugari madjari hrvati ) ili ih malo ima poput bosnjaka i siptara da nam nesto naude

dodik vezivanjem za vucica cuva sebe pre svega , a ovaj iskompleksirani koji je dao dinar da udje u kolo sad mora da daje sve zivo da u kolu ostane ako me razumes i to je mnoooooggoooooo veca opasnost za RS od bilo kog balije ili nemca ili sta ja znam koga

i dodika boli kurac , ako se on spasi RS moze da izgori , jebe mu se - politicki kameleon koji je pokazao da nema kicmu isto kao i av

U sustini kad se neposteni ljudi bace u zapecak da truju u svoja 4 zida , svi medjusrpski problemi ce nestati posto ce normalni ljudi to da vode i da to bude posteno , pa i sa neprijateljskim narodima da se zivi i radi a ko hoce da ih jos i voli ok ( npr nesto kao nemci i francuzi )
Stefanm992

Postby Inzaghi » 13 Apr 2025, 10:25

Ćoba wrote:Što se tiče ovih juče što su bili iz Republike Srpske ja ih ne smatram svojim sugarđanima i ne djelim sa njima ništa zajedničko.

Pa o tome ti pricam. Kad se vredja o takvima pricamo. I nije ni bitno odakle je.

Kao sto ljudi vredjaju Beogradjane krug dvojke ili Vracar historikal. Meni ne smeta. Znam tacno na koga se misli. I ne volim ih isto toliko.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Niko123 » 13 Apr 2025, 10:27

Mogu ti kažem da i Hrvati imaju svojih problema, i oni su u kurcu. Vućić igra to da se narodi mrze, ne samo Hrvati, svi u okruženju
Niko123

Postby Fratelo » 13 Apr 2025, 10:28

Woodoo wrote:
Fratelo wrote:Usracu se od ove romantizacije Pazara.

Useri se slobodno. :okk:

Odgovori jesi uzivao juce u Pazaru dok suspendujes drzavu zbog agresivne manjine?

Pojeli ljudi malo kvalitetnih cevapa i bureka, odmah bi dali Srbiju do Beograda.

Da se nisi vratio za Beograd zabrazdjen? :D
Fratelo

Postby ИлићКапитен22 » 13 Apr 2025, 10:32

Фраки претерујеш.
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi