Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cuburac » 12 Apr 2025, 15:39

Neki od vas ste u RS opterceni samim sobom, niste centar sveta, niti je svako misljenje koje vam se ne svidja upereno protiv vas generalno.
Ponašate se slično Vučiću, personilizovane kritike prema pojedincima ili nekim grupama dozivljavate kao opšti atak na sve vas, na RS u celini.
Sa te strane dolazi pregršt kritika prema beogradjanima, (na forumu koliko hoćeš) posebno maliciozno nazvanim krugodvojkasima. Ima toga i u Srbiji, prilično, ne moraju svi ljudi da dele bas iste vrednosti i da im prioriteti budu identicni,a čim nešto ne razumete, mislite da je upereno protiv vas.

Opustite se, ponoviću, zajedničko nam je da imamo velike probleme, mi pokušavamo da rešimo naše, a vi nekako više vremena posvećujete našim nego vašim, a mi tu malo možemo da vam pomognemo, ma koliko se neko busao u grudi zbog toga.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Fratelo » 12 Apr 2025, 15:41

Pazi, ovaj dovodi Siptare na skup, dovodi Moldavce, migrante, sve sto hoda na dve noge nebitno odakle je i sta predstavlja.

Ovi dole u Pazaru jasno stavili do znanja sta se sme a sta se ne sme, sme zastava Vojvodine , a ne sme NP,sad da nosim NP zastavu da me dole jure mudzahedini, neka hvala. :D

A postaje mi i malo vise neprijatno uvlacenje Pazarcima, dajte malo dostojanstva ( ne mislim na forum, nego generalno po internetu).

Gledam derbi, jbg nije neki izbor
Fratelo

Postby Zappa » 12 Apr 2025, 15:42

Akcija izaziva reakciju..
Odakle potreba da se kaci tviter poruka bota koji naziva Srbe iz RS Prekodrincima..

Nije Republika Srpska birala i ne drži Republika Srpska Vučića na vlasti.

Lester +10000
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby PERA » 12 Apr 2025, 15:48

Zappa wrote:Akcija izaziva reakciju..
Odakle potreba da se kaci tviter poruka bota koji naziva Srbe iz RS Prekodrincima..

Nije Republika Srpska birala i ne drži Republika Srpska Vučića na vlasti.

Lester +10000

Baš tako, akcija prekodrinaca izaziva reakciju. Jesu izglasali pedera jer su ih fovozili da glasaju za njega, jesu krivi jer svi koji su snimljeni kako gaze decu imaju bosanski naglasak i bosansko poreklo. Jrbe mi se ko je odakle, nikad to nisam gledao, ali mi se od prekodrinaca sere.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Niko123 » 12 Apr 2025, 15:50

Fratelo wrote:Pazi, ovaj dovodi Siptare na skup, dovodi Moldavce, migrante, sve sto hoda na dve noge nebitno odakle je i sta predstavlja.

Ovi dole u Pazaru jasno stavili do znanja sta se sme a sta se ne sme, sme zastava Vojvodine , a ne sme NP,sad da nosim NP zastavu da me dole jure mudzahedini, neka hvala. :D

A postaje mi i malo vise neprijatno uvlacenje Pazarcima, dajte malo dostojanstva ( ne mislim na forum, nego generalno po internetu).

Gledam derbi, jbg nije neki izbor

A dovodi i ove osobe :crybaby:

https://www.instagram.com/stories/usran ... VnYXpidnZy

Inače, počeo sam da brišem komentare na instagramu, da me botovi ne bi prijavljivali :laugh:
Last edited by Niko123 on 12 Apr 2025, 15:53, edited 1 time in total.
Niko123

Postby BlackOwl » 12 Apr 2025, 15:52

Fratelo i imaginarni alibaba.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Fratelo » 12 Apr 2025, 15:53

Opa, evo je jedna zastava u Pazaru, drzi je jedna devojka i jedan momak u zutom duksu, oko njih nikoga, kao da su sugavi :D

Doktore, jesi u organizaciji sa ratnim veteranima?
Fratelo

Postby Zappa » 12 Apr 2025, 15:54

Pero
I meni takodje od ološa iz Republike Srpske, od Dodikovih botova, plaćenika, od ratnih profitira, od Vlade Mandića, od Miloša Pavlovića i gomile neznanih koji koriste muku naroda da lece svoje komplekse, da se bogate.
Ali isto tako i od istih takvih rodjenih u Beogradu, Prizrenu, Subotici, Valjevu, Baru, Nikšiću, Kninu, Leskovcu..
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Dr Arslanagic » 12 Apr 2025, 16:01

Fratelo wrote:Doktore, jesi u organizaciji sa ratnim veteranima?

У три удружења.
Ветерани Кошара, ЈСО и треће које није за јавност :biggrin:

Овима на протесту помажем.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Fratelo » 12 Apr 2025, 16:03

Bravo Doktore, odobravam :D

Elem, morate da znate, kome nije jasno, da je Fratelo treca Srbija.

Nakon sto se obracunamo sa prvom Srbijom, sledi nista manje zestok obracun i sa drugom Srbijom.

Zivela Srbija :D
Fratelo

Postby Dexi » 12 Apr 2025, 16:03

Sta kazu informer ,pink koliko ima ljudi,jel ima pola miliona ljudi?
Dexi

Postby Niko123 » 12 Apr 2025, 16:05

Šta ćemo sa trećom? :laugh:

Rts: Ljudi sa Kosova došli peške :puke: :laugh: Mora se srušiti ta zgrada
Niko123

Postby SemperIdem » 12 Apr 2025, 16:09

Spremte se, spremte

Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Eddie Brock » 12 Apr 2025, 16:14

U 20 marke da ga hapse danas :laugh:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Fratelo » 12 Apr 2025, 16:16

Niko123 wrote:Šta ćemo sa trećom? :laugh:

Da ti dam definiciju: Treca Srbija mora da smeni Acu Siptara sa drugom Srbijom, iako nemamo nista zajednicko sa politikom druge Srbije. Kada padne Siptar, ulazi se u obracun sa drugom Srbijom sa nadom da cemo konacno dobiti patriotsku opciju na nasoj sceni.

U prevodu, ne glasam za Proglas/Djilasa/ Jovanovica, glasam protiv Vucica.
Fratelo

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi