Niko123 wrote:Druže, ne pljuje je se po normalnim građanima, nego po Dodikovim ološima.
Pljuje se po Republici Srpskoj a to rade stranacki botovi i omladinci stranaka za koje je Republika Srpska genocidna tvorevina. Isto to su mislili i prije 20 godina. Ustvari njihov prezir ka Republici Srpskoj puno je duzi od Dodika i ostalih. Oni ce mrziti Republiku Srpsku dok su zivi. Takvih imamo i na forumu. Imaju dnevnu kvotu.
A kome nije jasno ko su ti i koje su to stranke, to su sve one stranke koje su slavile izrucenje vojnog i politickog vrha Republike Srpske i zaradjivale na Srebrenici,Racku i ostalim dogadjajima i zaradjuju i danas da pljuju po vlastitom narodu.
Samim time apsolutno ne treba da cudi da Dodik poziva da se podrzi Vucic. Jer ovi koji su mu alternativa imaju prezir prema Republici Srpskoj. Uz par izuzetaka tipa Jovanovic i Obradovic.
E tu se krije i odgovor zasto je dobrom dijelu ljudi ovamo ipak blizi Vucic od Marinike i te ekipe Srbi su krivi za sve.
Ja sam na strani da izdajnika treba otjerati na smetljiste, ali ne mogu da ne skontam zbog cega dosta mojih sunarodnika ima drugaciji stav od mog.
Dakle rijesiti se ovog zla, a onda vidjet kako se rijesiti i ovih koji mrze Republiku Srpsku a na tviterima se kriju iza laznih nikova.
U svemu tome treba naci balans. Nekoga ko stvarno zeli dobro Srbiji.