V.M. Varga wrote:Old school wrote:
Ne pada mi na pamet da se cimam za ovakve gluposti.
Juče je prebijen momak od strane bilmeza koji navodno pešače sa KiM. To je valjda bio bitniji povod za okupljanje? Ili napad nožem na profesorku u Nišu, ili nove pretnje Kaligule koje upućuje iz Francuske?
Izvini, ovo što pišeš je čist bezobrazluk. Zašto ovo, a ne ono, itd?
Šta si ti učinio povodom toga? Je l si organizovao zbor u ulazu, ulici, kvartu povodom toga? Je l si animirao komšije i okruženje da se nešto pokrene i uradi povodom toga? Pa da se zajedno pozabavite tim temama ili čekaš i mudruješ da neko drugi umesto tebe odradi posao kako misliš i za koji misliš da treba biti urađen baš onako po tvojim zamislima i idejama. Pogotovo onima koji nešto zaista i pokušavaju i koji su zarad toga žrtvovali godinu dana života, a neki potencijalno i karijere.
Izvini ali bezobrazluk je kada ne pročitaš dva posta iznad šta sam napisao a napisao sam da sam se upravo vratio sa protesta zbora naselja Bež.Kosa (jedva nas 100ak na 30k-35k ljudi MZ) i da je malo falilo da se sukobimo sa Šapićevim batinašima (bilo ih je barem 50) koji su nam napravili sačekušu i da sam u tome od samog početka.
Ne nije bezobrazluk to što sam napisao jer deo studenata počinje da se ponaša da je narod poput Jo-Joa i da se može da se cima po potrebi za prioritete koji su samo njima u interesnoj sferi.
Lepo je i prelepo to što su uradili za ovih 5 meseci, svakodnevno dobijaju maksimalnu podršku i ubiraju ogromno poverenje i čestitke ali upravo to što si napisao i jeste smisao mog posta, selektivan odabir momentuma.
Da se odmah razumemo, niti bi se ovaj kilavi naroda ovako razdrmao i pokrenuo da nije bilo studenata niti bi studenti išta uradili da nije bilo ogromne podrše tog istog naroda. To mora svima da bude jasno pa i studentima.
Može moj post da se skapira kao neka jeres ali baš me briga, nisam retko bio usamljen u svojim stavovima i zato sam uvek bio samo svoj.
Bezrezervna podrška svakome ko je spreman na akciju i dobronameran, idolopoklonisanje nečijih stavova i ideja nikada.