Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby fontaneros » 05 Apr 2025, 19:07

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Ziks96 » 05 Apr 2025, 19:16

Sta rade studenti, kako ratuju pacifizmom i pucaju bez ispaljenog metka, kamen bi zaplakao!
PKAŠ
Ziks96

Postby kriticna_masa90 » 05 Apr 2025, 19:18

Realno ovo sto se desava na srpkom medijskom javnom prostoru je otvoreni fasizam. Ja ne znam da li postoji ovakvo medijsko izvestavanje bilo gde na svetu (izuzev nekih diktatorskih rezima u zemljama treceg sveta). Bukvalno neke televizije i mediji otvoreno i bez prikrivanja i uvijanja pljuju, vredjaju i omalovazavaju svakog coveka, koji je protiv vlasti, najblaze receno. Znaci vise nema ni kontrole, sta ide u etar, ama bas nista...samo rokaj...

Pa da li su oni jebeno normalni, gde ce oni crkavci kad dodje do promene vlasti?? Da li oni misle da ce Vucic vladati dozivotno ili da ce se izvuci nakon promene vlasti, nije mi uopste jasno. Za ovo sto oni rade, u najmanju ruku, mora da se robija, i to malo duze, drugog izlaza nema...
kriticna_masa90

Postby Buzz » 05 Apr 2025, 19:27

Uvek sam se pitao da li neko (Mitrovic, Maric, Krlo, Vucicevic itd) razmisljaju sta ce biti sa njima kada padne zvalavi, da li au oni totalno zaslepljeni svojom moci da udaraju na narod bez ikakvih konsekvenci i misle da ce tako moci doveka...
Buzz

Postby Niko123 » 05 Apr 2025, 19:42

Malopre na rts-u, u dnevniku bio prilog o Tompsonu :laugh: Majka mi rekla da reč nije bila o studentima koji su krenuli za Strazbur. Nešto malo pričali o Nišu i pet mostova koji su blokirali. Pre nego što završe u zatvoru, svi urednici, vlasnici i novinari, trebaju da prođu kroz ruke gradana. Kakav su to otpad ljudski :puke:
Niko123

Postby jsdp4101945 » 05 Apr 2025, 19:53

Gledajte emisiju Bunt na rts 2 i rts muzika ima i na yt, autorska emisija u kojoj se moze čuti da umetnici muzicari podrzavaju studente. Na kraju emisije ima nova numera grupe Dram i Marčela imaju gosti koji kazu da podrzavaju studente. Inace i van ovoga izuzetna podrska za Branku autorku i urednicu emisije koja prezentuje drugaciju muziku od glavnotokovske u Srbiji a i sire.
jsdp4101945

Postby Produzenisamlekom » 05 Apr 2025, 19:56

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Domingoo » 05 Apr 2025, 20:50

fontaneros wrote:

Svako ko u ovoj deci ne prepoznaje dobrotu ,lepotu i cestitost koja treba da nosi Srbiju nego to isto prepoznaje od Vucica ,Djuke ,Vesica ,Jovane Jeremic ,Vulina takav covek nije nista drugo nego telo u koje se necastivi odomacio .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Ziks96 » 05 Apr 2025, 20:56

Produzenisamlekom wrote:

Ovime se vec otvara Pandorina kutija. Zagrizli jako studenti za ovaj ultramaraton a ne sprint.
PKAŠ
Ziks96

Postby Woodoo » 05 Apr 2025, 21:41

Ovo je prava stvar, da se internacionalizuje poduhvat. Prvo podrska gradonacelnika Budimpeste, sada ovo...

Woodoo

Postby Deran991 » 05 Apr 2025, 21:54

Slučaj Vladimira Cvijana je jeziv od početka do kraja. Tu ima masa odgovornih ljudi i za njegovu smrt direktno i saučesnika i onih koji su sve znali od A do Š, ali su odlučili da ćute.
Čak i Vučić koji inače ima potrebu da se u sve meša i da se u vezi svega oglašava je prećutao ceo taj slučaj, jer se očigledno plaši da pokrene tu temu ili da mu nešto ne izleti. Za mene je to prećutno priznanje.
Čudi me da opozicija nije više koristila taj slučaj kako bi nanela štetu i SNS-u i Vučiću, da ga bukvalno nateraju na defanzivu i da se oglasi.
Deran991

Postby Niksicanin » 05 Apr 2025, 22:19

Је ли Психо требало данас да објави име мандатара
Niksicanin

Postby Dr Arslanagic » 05 Apr 2025, 22:30

Produzenisamlekom wrote:

Ууууу браво децо :srce: :srce: :srce:
Јасно је да више нема назад.
Само што ћемо морати сви да повучемо, а не да најебу само професори и наставници.

Ово мора да се заврши суђењем, лустрацијом и робијом, са разоткривањем свих зала против свог народа.
Сви да иду на суђење, од мурата до лајгера.
Па ком обојци ком опанци.
Ко је учествовао и подржавао зло и издајнички режим да робија.
За наук следећим генерацијама.
Од Слобе на овамо нико није одговарао, време је да се прекине са тим да нам се поново не деси нови мурат.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby ExEr » 05 Apr 2025, 23:00

Dr Arslanagic wrote:Сви да иду на суђење, од мурата до лајгера.

:blue:
PKAŠ

Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby ExEr » 05 Apr 2025, 23:06

Baxter Stockman wrote:Solidno promašen skup u Nišu, po 200 čoveka na svakom mostu.

Masimo mi fudbal...debelo ..skupovi ne mase
Lepo vreme, subota... mnogima neradni dan ..al lepo ljudima, uzivaju u zivotu, jebes zemlju, jebes stanje, jebes male plate, jebes izivljavanja...ajd u deltu, ajd u soping, duznem parizer, koj ce se maje po mostovi ..

Boli me krivak, dok god mrdam ja i moja dva deteta cemo biti tu...ko sto su jos pre par godina kad nas je bilo po 30 do 50 entuzijasta u centru sa jos desetak pandura u civilima, a medju tih 30 i dva deteta od 3.5 godine
Pa dokle moze...
PKAŠ

Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi