Iskreno menjao bih 5 medalja pojedinacnih iz tekvondoa,rvanja,kajaka za medalju kosarkasa,odbojkasa itd.
Naravno tu po redu i znacaju dolaze i medalje iz tenisa,plivanja i atletike.Ovo streljastvo ,kajak i ostalo to prati mozda nas 1% zanesenjaka i ljubitelja sporta i niko vise

.
I zato onih 4 medalja u ekipnim sportovima 2016 po znacaju vrede skoro kao i sve medalje recimo Hrvata te 2016.
Inace od 92' mi imamo 13 ekipnih medalja,Hrvati imaju ja mislim 7 ,Crnogorci jednu,a Slovenci niti jednu.

(i to sa jednom olimpijadom manje).
Inace i ovde je pisano o toj nekoj losoj sreci generalno i brdo ispustenih medalja ,a da su nasi takmicari bili favoriti.Sa druge strane jako je malo primera da je neki nas takmicar otisao kao anonimus i da je ostvario vrhunski rezultat i medalju.Valjda ovaj put i neki nas autsajder iznenadi.
Od tih prijatnih iznenadjenja pamtim dve medalje Ivosev 96' ,zatim odlicnu trku N.Janic 2000' i cetvrto mesto(i onda ode kod Madjara i uzme nekoliko medalja 2004

).Odlican nastup O.Jevtic 2004' u maratonu i to je to otprilike.
Medalje su uglavnom uzimali nasi fsvoriti.Zato razocarenja na pretek.Od vaterpolista 96', preko kosarkasa 2000' i 2004' ,zatim dvojac u veslanju 2004,Novak vise puta,Sekaricka,Topic,Peric u atletici,itd.itd.
Ne znam imamo li takvog nekog autsajdera koji moze da iznenadi,(poput recimo Sare Kolak kod Hrvata)Mislim da bi neki teniser,a da nije Djokovic ili neki dubl mogli da iskoce ovaj put.

Inace u tenisu koliko smo bolji od Hrvata ,a imamo samo jednu,jedinu medalju,dok oni imaju cak 4.
Mislim da bi recimo ili Angelina ili Vilagos mogle da prijatno iznenade sve i donesu nam medalju .
Verujem da cemo ovog puta lakse doci do 4 zlata,nego li do 10 medalja koji jeste jedan veliki cilj.
Basketasi,Vuleta,Nole,odbojkasice ,dvojac u streljastvu su legitimni kandidati za zlatnu medalju i rekao bih favoriti.
Kosarkasi ,borci kandidati za medalje.Ne znam kakva je situacija u kajaku i ima li tu sanse da se ponovi 2016'.
Za ove koji prate bas detaljno,pitanje ima li dvojac u veslanju(koji js bio solidan prethodnih godina)jos neku sansu da izboru OI?