Baxter Stockman wrote:Znam da je nezahvalno prognozirati rezultate u plivanju, ali da li ovde možemo očekivati neko finale (možda i neku medalju iz prikrajka

) uz ove ili nešto bolje rezultate na OI?
Da

. Videcemo na SP kakva je situacija, Caba na 100m ima rezultat koji garantuje polufinale, ali to je realno maksimum. Racunaj da je Piti nedostizan, da uvek imaju 2 brza Amera, da se Japanci sigurno ekstra spremaju za Tokio, da ima Evropljana koji su blizu 59s, dakle finale bi bio ogroman uspeh i verovatno bi morao da pliva brze od ovoga. Na 100m delfin je nedefinisana situacija, ono sto je dobra vest je da je MIlak svetski vicesampion, a Sabo ga je ubedljivo dobio sad za vikend. Skuling, olimpijski sampion iz Rija, je u Budimpesti bio sporiji, Amerikanac Drezl je na SP eksplodirao, videcemo moze li opet to da ponovi. Sabo je sigurno sa ovim u polufinalu i mnogo izvesniji u finalu od Cabe recimo (ali na samom takmicenju mogu da se okrenu stvari). I po meni ako napreduje (ispod 51s) ima cak sanse i za medalju, ali trenutno to zavise vise od forme drugih nego njega samog.
Caba je u plivanju dosta dugo i tesko je od njega ocekivati neka cuda tokom sezone, tj. da nastavi neki progresivni napredak, nece on plivati mnogo brze od ovog rezultata kasnje tokom godine. Sto se Saba tice on je velika nepoznanica i teze je prognozirati gde su mu limiti, zato su i nade vece.
octopus wrote:Šteta što nemamo leđaša. Da imamo, mogli bismo da imamo moćnu miks štafetu.
Fali nam poodavno. Sa Cavicem, Lendjerom i Siladjijem, pa onda i Veljom smo pokriveni vec desetak godina u ove tri discipline, ali uvek fali neko za ledjno. Beretic je valjda poslednji nas "kvalitetan" izdanak, na zalost Rus nije mogao da nastupa.
I u slobodnom smo dobri, Barna je solidan, Velja, verovatno Sabo, steta ako Lendjer vise ne pliva. Uros Nikolic je tu. Finale EP ne bi smelo da nam izmakne, ali na SP nemamo sta da trazimo.
Edit: Nisam iskomentarisao discipline na 50m posto nisu olimpjske, ali u njima obojica mogu u finale SP. Naravno tu odlucuju sitni detalji, losiji start i to je kraj, opet odlican start moze i medalju da donese.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!