Milutinov Tata wrote:Bice Viktor pod velikim pritiskom, sad mi izgleda da ce biti teze na kvlifikacijama nego u Tokiju.
Mate iz senke do velikih rezultata, sjajan rezultat bez obzira na konkurenciju. Samopouzdanje jos vise raste
Ako iz 3 pokušaja ne uspeš, niko ne treba da se nervira, nisi zaslužio i kraj.
Slažem se da evropska medalja u olimpijskoj godini za sportiste u naletu mnogo znači.
Bilo bi dobro da što više rvača ode, da budu podrška i zdrava konkurencija jedni drugima, a u slučaju da neko prvi osvoji medalju, da svi eksplodiraju i donesu bar 3 medalje. Sa 3 takmičara, jedna medalja je realno uspeh, ne za nas nego za svakoga.
Onaj Cabolov je izgleda neki teški bolid. Samo se slikava pored besnih auta i dan nakon ispadanja sa EP sa ponosom se slika u opremi ruske reprezentacije. Ono u fazonu, jbg morao sam da probam da se obezbedim. Ovom momku odmah nakon ovogodišnjih nastupa treba dati šut kartu.
Olimp wrote:Uh samo da oni prođu obojica plus Hodabahši i košarkaši i što se mene tiče ne mora niko više.
To je to što se tiče ozbiljnih kandidata. Da ne računamo ove što idu preko rang listi i samo oficijelno nisu još na OI.
Mada, ne bilo loše da uzmemo još jednu kvotu u streljaštvu.