Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cuburac » 13 Apr 2025, 13:00

Volim samo svoju porodicu, a poštujem mnogo ljudi i ne očekujem ništa više od onoga što i sam nudim. I svima lepo.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Cuburac » 13 Apr 2025, 13:03

Nisam nikoga opsovao na forumu, nikoga nisam direktno uvredio, možda je bilo nekih insinuacija u tom smislu.
Ali šta reći čoveku i o njemu, koji više ne krade samo volju biračima u Srbiji ,vec je to počeo da radi i deci od desetak godina.
Cuburac

Postby Edge » 13 Apr 2025, 13:07

Edge

Postby Hajzenberg » 13 Apr 2025, 13:09

Ajde Fajterovac ne seri....ne mogu sad da kvotujem ono što si ti meni kvotovao pa da ti odgovorim ovako.

Ja nisam nigde eksplicitno naveo da ste se meni lično ogadili kako vas par forumskih primeraka (btw, ti ne spadaš u te) koji ste dobrano pokvarili generalnu reputaciju forumaša iz RS a to se reflektuje i u stvarnom životu. Nisu u pitanju samo autobusi, znaš li konkretno koliko ljudi iz RS je sa pravim profilima pre recimo 2 nedelje okupiralo FB stranu UE oglasna tabla kada je bila skoro ceo dan blokirana magistrala ispod nadvožnjaka u mom gradu i niko nije mogao ni na Zlatibor ni u CG iz tog pravca i kako su pljuvali, omalovažavali i kleli ljude odavde bez da su ikada možda i zakoračili u ovaj deo Srbije, od 2 hiljade komentara preko hiljadu otrovnih strelica je bilo upućeno iz tvoje republike i tako je na mali milion portala. I neka je to debela manjina iz RS ali opet smeta isto kao što smeta što neki zadrigli naprednjak iz bilo kog kraja Srbije jebe mater nekome što nije tog dana mogao da prođe tim putem ili još gore, sedi primera radi u Kuršumliji i nama jebe sve po spisku što radimo ono što radimo.

A sad apropo Perine priče.

Znaš li ti prikane Fajteru koliko ljudi je mobilisano iz zapadne i jugozapadne Srbije za rat koji nije bio u njihovoj državi, barem na početku rata? Da ne pričam o dobrovoljcima.

Znaš li koliko ljudi je vraćeno u kovčezima?

Znaš koliko ljudi odavde je osakaćeno i koliko je postalo invalidima?

Znaš li da je Užički korpus bio u Nevesinju mesecima i mesecima sa sve mojim bliskima a u najgorim trenucima po opstanak istočne Hercegovine?

Znaš li da sam kao srednjoškolac od svoje bedne užine za vreme hiperinflacije odvajao od usta da ranjenicima iz RS donesem neku paklu cigara ili neki sok ili čokoladu jer su mi bili bukvalno preko puta prozora, odnosno u severnom krilu bolnice koja je gledala odnosno bila maltene tik uz moju zgradu. I kakvih sam se priča naslušao i kakve sam se sve zlehude sudbe nagledao.

Znam ja dobro šta sve vi preživeli ne samo u WW2 nego i u onom prvom Velikom ratu i o čemu se malo zna u vezi tog prvog rata, pa i u ovom 90ih kakvih je stradanja bilo, krajem 80ih u zadnjem razredu osnovne škole smo bili u ekskurziji putevima AVNOJ-a pa smo bili i u Jasenovcu gde se mogla videti prava i originalna postavka muzeja i od tog momenta pa do maltene današnjih dana izučio sam taj genocid ne samo u tom logoru nego i širom NDH da je muka živa i pomisliti na to a kamoli živeti na prostorima gde se to dogodilo.

Nismo mi ni ludi ni blesavi nego nam smeta ono što dolazi povremeno iz RS ali izgleda da je srećom to manjina, kakva takva ali ipak manjina kako na forumu kao nekoj možda i nebitnoj stavci tako i generalno ali u momentu zapaljive retorike dovoljan je samo jedan pogrešan potez da da se ceo jedan korpus optuži za nazovi neprijateljsko delovanje.

Da li vama valja vaša vlast ili ne to vi najbolje znate, da li možete da je menjate ili ne to vi vidite a nemojte nas da osuđujete što želimo da promenimo najgoru vlast u istoriji Srbije.

Toliko od mene, da li će ko repicirati ili napasti me sasvim me zabole, nemam više ništa ni da dodam ni da oduzmem.
Hajzenberg

Postby Naka » 13 Apr 2025, 13:13

fighter wrote:Ja ne pratim toliko politiku ali evo pogledah podatke

Novi Pazar - 61,7% Vucic
Tutin - 63,8% Vucic
Sjenica - 74,2% Vucic
Prijepolje - 70,1% Vucic

Dakle sve mjesta gdje nema zlih prekodrinaca

Mislim da ovoliko nije dobio ni Loznici,Ljuboviji,Bajinoj Basti...

Jbg e to ti je kad uzmes i citas statistiku. A podatak jeste taj, da 60% stanovnistva ne zivi u tim krajevima i da realno izadje nekih 20/30%, a da se dosta toga ukrade (ni svestan nisi koliko kad se bira predsednik).
Takodje, istina je da tu ima rasimovih biraca koji izadju i glasaju za koalcijiju. Ima i muftijinih, jer te zadnje izbore nije bilo njihove liste. A svi srbi u tim sredinama su mahom za vucica.

Kada citas neke podatke, moras da znas i zasto je to tako.
Naka

Postby Cvele » 13 Apr 2025, 13:14

Nego, do kad je Rasim uz AV, zna li se što :biggrin:
Cvele

Postby Zigara » 13 Apr 2025, 13:16

Edge wrote:

Vucic barata cifrom koja je usla u Bg a ne onom koja je bila na skupu. Verujem da 30% ovih iz autobusa nije ni otislo na skup nego ko zna gde po gradu.
Zigara

Postby vladokv » 13 Apr 2025, 13:20

hvala ti sto si nam objasnio da bi mogli bolje da razumemo.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Niko123 » 13 Apr 2025, 13:21

Cvele wrote:Nego, do kad je Rasim uz AV, zna li se što :biggrin:

Dok mu daje pare za Partizan? :biggrin:
Niko123

Postby Cvele » 13 Apr 2025, 13:22

Niko123 wrote:
Cvele wrote:Nego, do kad je Rasim uz AV, zna li se što :biggrin:

Dok mu daje pare za Partizan? :biggrin:

Pa onda treba da podrži Miloša PFC ili onog što je pre 15 godina vršljao po FK :biggrin:
Cvele

Postby Cuburac » 13 Apr 2025, 13:23

Sa čime god da barata , on laže. Nema tu smisla analizirati šta je mislio i rekao.
Cuburac

Postby Inzaghi » 13 Apr 2025, 13:23

Cuburac wrote:
Ipak, sigurno nije očekivao da će predsednik Srbije promeniti reči njegovog pisma i da će po ko zna koji put besumučno lagati narod Srbije.

„Dobar dan, da se predstavim. Ja sam Pavle Jović imam osam godina i imam mlađu sestru Lanu. Volim vas i gledam vas na TV-u. Živim sa mamom, tatom, bakom i dekom. Sa dekom često igram šah i uvek ga pobedim. Mnogo volim Srbiju. Treniram košarku i gledam Evroligu i volim Nikolu Jokića. Živela Srbija“, pročitao je Vučić tim rečima pismo mladog dečaka.

Sve bi to bilo super da baš u tom momentu kamera jedne televizije sa nacionalnom frenkvencijom nije zumirala na tekst mladog Pavla i jasno pokazala da je poslednji deo velika laž.

„Mnogo volim Srbiju. Gledam prvaka sveta u tenisu Novaka Đokovića“, jasno se vidi da piše na papiru na kome je napisana poruka mladog dečaka.

Greota da ne bude na svakoj strani ovo.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Niko123 » 13 Apr 2025, 13:27

Još jedan autogol :laugh:
Niko123

Postby Cuburac » 13 Apr 2025, 13:27

ULM caruje, snaga lača mati. :biggrin:

CAR !!!