Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ИлићКапитен22 » 13 Apr 2025, 11:12

Zappa wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Јел постоји неки политичар који се усрао овом народу у живот у Србији, у последњих 40-ак година а да му корени нису из Република Српске, Хрватске, Црне горе или са Космета?

Стварно питам. Не провоцирам.

Podseti me ko su političari iz Bosne (sem Vučića), kao i Kosmeta koji su se usrali u Srbiju..

Ја и Додика рачунам у ту свиту. И он је Србин.

Рада Трајковић итд итд.

Кад би човек мало више истраживао и копао свашта би открио.

Највећи кривац за ово је комунизам и Титова Југославија. Сва говна из бивших република су се сјатила у Београд. Ово су сад њихова деца, унуци, праунуци и остала многобројна родбина.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Deran991 » 13 Apr 2025, 11:31

Deran991

Postby Sezione » 13 Apr 2025, 11:49

Nije nego ce da vratimo japancima, ono kao, riknula gurtna, reklamacija
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Zappa » 13 Apr 2025, 12:04

Kapitenu, retka situacija u kojoj se ne slazemo..
Mada ovo je široka tema za lep nedeljni dan..
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Niko123 » 13 Apr 2025, 12:11

Da mi prvo skinemo ovog smrada, posle ćemo lako.
Niko123

Postby Woodoo » 13 Apr 2025, 12:17

Woodoo

Postby Houdini » 13 Apr 2025, 12:20

Razlog zašto je ono u Pazaru moguće, kao i zašto se protesti nisu do sada razjebali, leži u tome što deca nemaju u koferu sve ono što su naše generacije, kao i one pre nas prošle.. Sve te ratove, mržnju, sukobe I razdore.. Oni nemaju tu prošlost i kreću u sve ovo praznog papira..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby PERA » 13 Apr 2025, 12:25

Kako bi moj bivši direkot usta ga jebem rekao, livada je prazna i mi pobijamo kočiće i pravimo novo.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Naka » 13 Apr 2025, 12:35

Houdini wrote:Razlog zašto je ono u Pazaru moguće, kao i zašto se protesti nisu do sada razjebali, leži u tome što deca nemaju u koferu sve ono što su naše generacije, kao i one pre nas prošle.. Sve te ratove, mržnju, sukobe I razdore.. Oni nemaju tu prošlost i kreću u sve ovo praznog papira..

Razlog je jednostavniji.

Na kurac se popelo normalnim mladim ljudima u 21. vijeku da se dijele. Na kurac im se popelo da u njihovo ime ljudi vode ratove, ubijaju, siluju i spaljuju sela i gradove. Na kurac im se popelo da zive u 14. vijeku i pricaju o dogadjajima iz tog perioda.
Mladi ljudi zele napred, zele da stvaraju nesto, da grade mostove i povezuju se. Da idu napred, a ne da stagniraju pricajuci o lopovima, ubicama, ratnim profiterima.
Sto je najcrnje, ima i ovde na formumu obolelih ljudi, koji nikako da izadju i pogledaju gde je svet, a gde su oni i o cemu oni pricaju.

Eto to je razlog. Otuda i sve zastave zajedno. Otuda sto su to LJUDI. Zamislite, samo LJUDI.
Naka

Postby soniko » 13 Apr 2025, 12:38

Na informeru vucicev govor i zahtjeve komentarise zena koju potpisuju kao predsednica organizacije za retke bolesti Srbije :krsti:
soniko

Postby Dr Arslanagic » 13 Apr 2025, 12:43

Naka wrote:Na kurac se popelo normalnim mladim ljudima u 21. vijeku da se dijele. Na kurac im se popelo da u njihovo ime ljudi vode ratove, ubijaju, siluju i spaljuju sela i gradove. Na kurac im se popelo da zive u 14. vijeku i pricaju o dogadjajima iz tog perioda.
Mladi ljudi zele napred, zele da stvaraju nesto, da grade mostove i povezuju se. Da idu napred, a ne da stagniraju pricajuci o lopovima, ubicama, ratnim profiterima.
Sto je najcrnje, ima i ovde na formumu obolelih ljudi, koji nikako da izadju i pogledaju gde je svet, a gde su oni i o cemu oni pricaju.

Eto to je razlog. Otuda i sve zastave zajedno. Otuda sto su to LJUDI. Zamislite, samo LJUDI.

Ја не верујем више у то.
Југославија је била експеримент где је оваквих појава било свакодневно, и где су људи различитих вера живели као најбоље комшије и пријатељи.
До једног дана.
Све је то опсена, иако бих ја волео да није.
За мене су Срби и муслимани из Рашко полимске области, и Мађари у Војводини ... али ми се не питамо, што је Југославија практично показала.
Наши непријатељи никада неће дозволити да буде мир између различитих вера на нашим просторима.

Свакако је лепо ово што је било у Новом Пазару, али је истина и што Фратело прича.
Као што је истина да је служба гурнула оне заставе, и спречила интонирање химне .... као што су покушали и када је лажни наратив отцепљења Војводине био гуран, док није пропао.
Увек има корисних будала који ће свако добро разјебати, потпомогнути наших партнерима са запада.

У принципу, само нек се пумпа, сви су добро дошли у вагон против мурата.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Inzaghi » 13 Apr 2025, 12:53

Image
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Cuburac » 13 Apr 2025, 12:55

Ipak, sigurno nije očekivao da će predsednik Srbije promeniti reči njegovog pisma i da će po ko zna koji put besumučno lagati narod Srbije.

„Dobar dan, da se predstavim. Ja sam Pavle Jović imam osam godina i imam mlađu sestru Lanu. Volim vas i gledam vas na TV-u. Živim sa mamom, tatom, bakom i dekom. Sa dekom često igram šah i uvek ga pobedim. Mnogo volim Srbiju. Treniram košarku i gledam Evroligu i volim Nikolu Jokića. Živela Srbija“, pročitao je Vučić tim rečima pismo mladog dečaka.

Sve bi to bilo super da baš u tom momentu kamera jedne televizije sa nacionalnom frenkvencijom nije zumirala na tekst mladog Pavla i jasno pokazala da je poslednji deo velika laž.

„Mnogo volim Srbiju. Gledam prvaka sveta u tenisu Novaka Đokovića“, jasno se vidi da piše na papiru na kome je napisana poruka mladog dečaka.

Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Naka » 13 Apr 2025, 12:56

A to sto vi svi mislite, trebali ste juce da dodjete u Pazar i samo se uverite. A ne da lupetate kao fratelo (ja sam mislio on se ne razume u kosarku, a ono ispade on se ne razume ni u zivot).
I porazavajuce je kad jedan mladi covek kao taj Fratelo, ne vidi sumu od drveta i lupeta takve gluposti.
Za tebe Dr, ja sam odavno rekao. Tebi je brod ljudskosti odavno otplovio, a pucas iz prazne puske po svim savovima.
Naka

Postby fighter » 13 Apr 2025, 12:59

AirBall wrote:
fighter wrote:Preuvelicava se uloga ljudi s ove strane Drine,a ja sam ubijedjen da je puno vise ljudi iz Republike Srpske bilo 15 marta nego juce.

Nemamo mi problem sa ljudima vec sa sistemom...

Pojedinaca ima ovakvih i onakvih, ali je Mile resio da brani sistem u Srbiji dovodeci ovde sendvicare da bi posle psihopeder predstavljao skup kao referendumsku podrsku vaskolikog srpskog naroda...

Na skupovima studenata i gradjana postoje samo srpske zastave, eventualno Ferrari zastava i zastava Isusa Hrista, na skupovima psihopedera se mogu videti zastave iz Doboja i ostalih gradova RS sto je samo so na ranu...

Ukoliko Mile ne brani mene, necu ni ja braniti njega, takva su pravila igre...

Znam da mu mozda nije bitno, ali deo srpskog naroda pocinje da boli uvo sta ce biti sa njim, a ako nas bude kriticna masa, verujem da ce ga i zvanicno Sarajevo lakse resiti...

Na kraju balade, time sto pogorsava nama, pogorsava i sebi...

Rezim je uvijek bio uz rezim i tako ce biti i ubuduce. Iako se Karadzic cesto nije slagao s Milosevicem, na kraju je ipak radio kako je ovaj trazio.

Na skupovima studenata je bilo daleko vise zastava Republike Srpske i transparenata sa gradovima Republike Srpske nego kod izdajnika. Na dva sam i sam bio i vidio.
Bijeljinu ne racunam, gdje smo mi lokalni bili.

To sta peder predstavlja je nebitno. Mnogo je bitnije da narod ne nasjeda na podjele koje dolaze iz centara moci, a one su upravo te da se Srbi.glodju i da se idealizuju neprijatelji. Neprijatelj srpskog naroda nisu muslimani, jeste SDA.

Nista nismo naucili.

Ja ne pratim toliko politiku ali evo pogledah podatke

Novi Pazar - 61,7% Vucic
Tutin - 63,8% Vucic
Sjenica - 74,2% Vucic
Prijepolje - 70,1% Vucic

Dakle sve mjesta gdje nema zlih prekodrinaca

Mislim da ovoliko nije dobio ni Loznici,Ljuboviji,Bajinoj Basti...
fighter

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi