Houdini wrote:Razlog zašto je ono u Pazaru moguće, kao i zašto se protesti nisu do sada razjebali, leži u tome što deca nemaju u koferu sve ono što su naše generacije, kao i one pre nas prošle.. Sve te ratove, mržnju, sukobe I razdore.. Oni nemaju tu prošlost i kreću u sve ovo praznog papira..
Naka wrote:Na kurac se popelo normalnim mladim ljudima u 21. vijeku da se dijele. Na kurac im se popelo da u njihovo ime ljudi vode ratove, ubijaju, siluju i spaljuju sela i gradove. Na kurac im se popelo da zive u 14. vijeku i pricaju o dogadjajima iz tog perioda.
Mladi ljudi zele napred, zele da stvaraju nesto, da grade mostove i povezuju se. Da idu napred, a ne da stagniraju pricajuci o lopovima, ubicama, ratnim profiterima.
Sto je najcrnje, ima i ovde na formumu obolelih ljudi, koji nikako da izadju i pogledaju gde je svet, a gde su oni i o cemu oni pricaju.
Eto to je razlog. Otuda i sve zastave zajedno. Otuda sto su to LJUDI. Zamislite, samo LJUDI.
Ipak, sigurno nije očekivao da će predsednik Srbije promeniti reči njegovog pisma i da će po ko zna koji put besumučno lagati narod Srbije.
„Dobar dan, da se predstavim. Ja sam Pavle Jović imam osam godina i imam mlađu sestru Lanu. Volim vas i gledam vas na TV-u. Živim sa mamom, tatom, bakom i dekom. Sa dekom često igram šah i uvek ga pobedim. Mnogo volim Srbiju. Treniram košarku i gledam Evroligu i volim Nikolu Jokića. Živela Srbija“, pročitao je Vučić tim rečima pismo mladog dečaka.
Sve bi to bilo super da baš u tom momentu kamera jedne televizije sa nacionalnom frenkvencijom nije zumirala na tekst mladog Pavla i jasno pokazala da je poslednji deo velika laž.
„Mnogo volim Srbiju. Gledam prvaka sveta u tenisu Novaka Đokovića“, jasno se vidi da piše na papiru na kome je napisana poruka mladog dečaka.
AirBall wrote:fighter wrote:Preuvelicava se uloga ljudi s ove strane Drine,a ja sam ubijedjen da je puno vise ljudi iz Republike Srpske bilo 15 marta nego juce.
Nemamo mi problem sa ljudima vec sa sistemom...
Pojedinaca ima ovakvih i onakvih, ali je Mile resio da brani sistem u Srbiji dovodeci ovde sendvicare da bi posle psihopeder predstavljao skup kao referendumsku podrsku vaskolikog srpskog naroda...
Na skupovima studenata i gradjana postoje samo srpske zastave, eventualno Ferrari zastava i zastava Isusa Hrista, na skupovima psihopedera se mogu videti zastave iz Doboja i ostalih gradova RS sto je samo so na ranu...
Ukoliko Mile ne brani mene, necu ni ja braniti njega, takva su pravila igre...
Znam da mu mozda nije bitno, ali deo srpskog naroda pocinje da boli uvo sta ce biti sa njim, a ako nas bude kriticna masa, verujem da ce ga i zvanicno Sarajevo lakse resiti...
Na kraju balade, time sto pogorsava nama, pogorsava i sebi...
Return to Ostali Olimpijski Sportovi
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests