by Muflon » 10 Apr 2025, 20:45
Je l' to ono stanovništvo što je glasalo za Olivera Ivanovića, pa su naši u saradnji sa šiptarima razbijali kutije da bi se izbori poništili. Znamo kako je kasnije završio Oliver, a i kako su se palili lokali, kola i pretilo svakome ko nije podržavao zvaničnu politiku Beograda. Kao da je zbog glasova sa Kosova ovo govno na vlasti.
Ne znam da li ljudi kapiraju da ovde nema izbora što se tiče posla. Svaka srpska institucija je ugašena, ja imam sreću da sam se zaposlio mnogo pre ovih dešavanja, pa sad idem u Rašku da radim kad mi padne smena. Preko 50% lokala na severu su uzeli šiptari. Brdo prodavnica, apoteka, mesara i sličnih trgovina u poslednje 2 godine su zatvorene jer ne može da se nabavi domaća roba. I ovi što i dalje rade su ti pod lupom šiptara, jedva čekaju da nađu neku glupost da ih kažnjavaju.
Svako ko obavlja privremene i povremene poslove, ugovor o delu, prima socijalu i slično zna da mu je to praktično jedini izvor novca ili može da pakuje kofere. I tu pravim razliku između ovih lokalnih koji su pohlepni, obogatili su se ali im je sve malo i običnog čoveka koji nije za ovo smeće ali nema izbora. Nije problem i da se ode odavde, kao što je dosta ljudi i uradilo i da potraži sreću na nekom drugom mestu, samo što si onda izdajnik. Prodao sve, pobegao, pa naručuješ po Srbiji u kafanama pesme o Kosovu. Obrni, okreni, ljudi te gledaju kao govno.