Board index Razni Sportovi Ostali Olimpijski Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 08 Apr 2025, 13:05

Fratelo wrote:Vuk nece, za Gajica ne garantujem :D

ako si i ti uz Vuka, to je onda taman 67% clanstva protiv :beyond:

Sto se tice studenata, ne treba praviti razdor, kako oni odluce vecinski, to treba podrzati ako se misli dobro toj deci i ovoj zemlji. Nijedan drugi politicki akter nista pametno za 12 godina nije uradio, tako da nema vise pravo da sere ko je za Vucica, ko nije, ko je lazna opozicija, ko je db... Ili neka podrzi vecinu studenata ili neka se tera u kurac...
PKAŠ
jupol

Postby Bogisa91 » 08 Apr 2025, 13:06

Vucica na vlasti održava SPS jer ako bi oni izašli automatski padaju Beograd,Novi Sad,Nis, Kragujevac, Uzice i Kraljevo. Vlast na republickom nivou postaje neodrživa u tom slučaju.
Bogisa91

Postby jupol » 08 Apr 2025, 13:09

Old, Fratelo, jedini zadatak ekspertske vlade i treba da bude da se obezbede uslovi za normalne izbore. Ne moze ta vlada da ispuni nikakve zahteve bez skupstinske vecine.
Last edited by jupol on 08 Apr 2025, 13:13, edited 2 times in total.
PKAŠ
jupol

Postby Woodoo » 08 Apr 2025, 13:12

Najslađe bi bilo pobediti ga pod njegovim uslovima ali nažalost mislim da to nije moguće. A novi potencijalni 5. oktobar bi bio krvaviji od originalnog.
Woodoo

Postby jupol » 08 Apr 2025, 13:13

Slazem se da moze i zahtev za raspisivanjem izbora. Ali nesto konkretno mora - nesto sto njemu baca rukavicu u lice i sto ce, ako odbije, kod njegovog clanstva da izazove sumnju da je kukavica (sto svako normalan zna da jeste, ali imamo i dalje skoro dva miliona debila u drzavi koji ne znaju ili ne zele da znaju).
PKAŠ
jupol

Postby Niko123 » 08 Apr 2025, 13:18

Woodoo wrote:Najslađe bi bilo pobediti ga pod njegovim uslovima ali nažalost mislim da to nije moguće. A novi potencijalni 5. oktobar bi bio krvaviji od originalnog.

Moguće je! Samo treba zatvoriti granice, da Dodikova ekipa ne može da uđe. Ustvari, pitanje je i da li bi Vucicu pomogao, s obzirom da je u kurcu i on! Ovde ne mislim na poštene ljude, koji vide šta se dešava!
Niko123

Postby Sezione » 08 Apr 2025, 13:35

https://alternativna.com/mitrovcanin-na ... red-kbc-a/

Koliko sam skapirao, pozaposljavali cacije, ljudi se pobunili, ovi ponistili konkurse ali se protesti i dalje nastavljaju
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Old school » 08 Apr 2025, 13:35

jupol wrote:Old, Fratelo, jedini zadatak ekspertske vlade i treba da bude da se obezbede uslovi za normalne izbore. Ne moze ta vlada da ispuni nikakve zahteve bez skupstinske vecine.

On dobrovoljno nikad neće pristati na opciju koja znači kraj vladavine, zato podmeće ovu jefitnu šibicarsku rekonstrukciju vlade.
Svrha je opet kupovina vremena dok služba ne uradi svoje i ne dobije punu podršku svetskih "partnera".
Da ne budem pogrešno protumačen, nisam za izbore dok se ne steknu svi uslovi za kakve-takve regularne.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Dexi » 08 Apr 2025, 13:45

Jako je bitno da se studenti usaglase i budu jedinstveni oko ovog po meni jedinog moguceg predloga.Doduse po meni je ovo sve moglo i ranije da se desi,pre ovih velikih protesta koji bi onda posluzili kao pritisak veliki na Oskara :okk:

Ekspertska vlada koja radi bez uticaja Oskara,koja ce da ispuni zahteve studenata i pre svegq omoguciti uslove za jedne koliko toliko fer izbore jw po meni jedina opcija.

Meni je jasno da Oskar u ovom momenu ne zeli da prihvati ni izbore po njegovim uslovima,a kamoli nesto drugo,ali ja ne vidim neku drugu alternativu trenutno zaista.

Koje je to drugo resenje osim ovog moguce?Ono resenje sa nasilnom smenom smo valjda svi odbacili kao mogucnost.
Dexi

Postby Cuburac » 08 Apr 2025, 13:58

Deset puta sam napisao da je kukavica i lazljivac, da vec 2 meseca ne spominje ni referendum ni izbore, mislim da se on jos vise boji gubitka apsolutne i komotne vlasti, jer vlast u kojoj se on ne pita za sve je iz njegove perspektive poraz. Dabogda imao , pa nemao, kaze kletva.

Osim ove vlade koju on bira i sastavlja, svaka druga kombinacija ,prelazna ili ekspertska nije u njegovoj ingerenciji. Kao sto je opozicija pricala da nece izbore zbog uslova, isto tako nece niko prihvatiti bilo kakvu vrstu vlade u kojoj je on dominantan, ako bi prihvatili, dzabe smo krecili.
Mislim da to trenutno nikom nije na pameti, cak ni njemu, jer da misli da je to moguce, mozda bi neko resenje i predlozio.

Bitno ga je okrnjiti, studenti su to vec uspeli, treba nastaviti sa pritiskom, ali sa svih strana, on donosi lose odluke pod pritiskom. Pre dve nedelje je pred EU pristao da ucini nesto u vezi cele procedure izbora i spiskova ( obecao jos nesto, zaboravio sam)i obecao da ce to uraditi u roku od 3-4 nedelje, taj mu se rok primakao, treba ga pritiskati i u tom smislu i podsecati EU na to obecanje.
Last edited by Cuburac on 08 Apr 2025, 13:59, edited 1 time in total.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Kreanga » 08 Apr 2025, 14:39

Kreanga

Postby Zlaja » 08 Apr 2025, 14:42

Čeda najavljuje povratak u politiku sa konkretnim programom.
Zlaja

Postby Brat Sava » 08 Apr 2025, 14:46

Mora cela opozicija da se ujedini I levi I desni naravno bez cede I canka..oni su se pokazali.
JSD Partizan
Brat Sava

PreviousNext

Return to Ostali Olimpijski Sportovi