by Cuburac » 08 Apr 2025, 13:58
Deset puta sam napisao da je kukavica i lazljivac, da vec 2 meseca ne spominje ni referendum ni izbore, mislim da se on jos vise boji gubitka apsolutne i komotne vlasti, jer vlast u kojoj se on ne pita za sve je iz njegove perspektive poraz. Dabogda imao , pa nemao, kaze kletva.
Osim ove vlade koju on bira i sastavlja, svaka druga kombinacija ,prelazna ili ekspertska nije u njegovoj ingerenciji. Kao sto je opozicija pricala da nece izbore zbog uslova, isto tako nece niko prihvatiti bilo kakvu vrstu vlade u kojoj je on dominantan, ako bi prihvatili, dzabe smo krecili.
Mislim da to trenutno nikom nije na pameti, cak ni njemu, jer da misli da je to moguce, mozda bi neko resenje i predlozio.
Bitno ga je okrnjiti, studenti su to vec uspeli, treba nastaviti sa pritiskom, ali sa svih strana, on donosi lose odluke pod pritiskom. Pre dve nedelje je pred EU pristao da ucini nesto u vezi cele procedure izbora i spiskova ( obecao jos nesto, zaboravio sam)i obecao da ce to uraditi u roku od 3-4 nedelje, taj mu se rok primakao, treba ga pritiskati i u tom smislu i podsecati EU na to obecanje.
Last edited by
Cuburac on 08 Apr 2025, 13:59, edited 1 time in total.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.