Buzz wrote:Ako ne mozes da gi kupis s pari, ti gi kupi s mnogo pari.
Nije samo ogolio narod u smislu potkupljivosti, vec i u smislu inteligencije, ovi siromasi sto glasaju za njega nemaju tri zuba u glavi, a u novcaniku ni 300 dinara, ali ga zaokruzuju redovno na izborima, vole.
Moje misljenje iskreno da ti ljudi uglavnom nasi stariji sugradjani koji mu zaista nazalost veruju i ta sirotinja da su oni najmanji problem.
Problem su ljudi (a ima ih u svim sredinama,gradovima)koji znaju da je ova politika Oskara zlo,a koji su pristali iz raznoraznih interesa,ili su ucenjeni zbog posla ,ili su ubaceni u javna preduzeca ,a zauzvrat da glasaju i ne samo da glasaju vec da obezbede od 5-10 glasova za stranku ti ljudi su problem.
Ja ih licno poznajem bas dosta,gde ljudi rade kao sto rekoh zbog 5-10 glasova u javnim preduzecima za solidnu platu,a sustinski nista ne rade.Ti ljudi koji su ucenjeni ,kojima je licni interes iznad svega ,e oni su tu najveci problem.
Verujte mi to je citava vojska takvih ljudi.Ipak ova probudjena mladost ovi mladi ljudi ,buduci glasaci ,e oni ce doci glave Oskaru