Mislim da nije sve tako crno. Tek je drugo dan OI. Malo smo se i mi zaleteli, očekivali smo odmah od prvog dana uspehe. Ne ide to tako. MI smo mala nacija a očekujemo od svih naših potencijalnih osvajača medalja da to i urade. Neko podbaciti mora. Naša osnovna greška je što u 3 godine između dve OI, dominiramo, među top nacija smo na svetu (pogotovo ako gledamo uslove i veličinu države), ali kad dođu OI, debakl. Mnogi su pisali da je to naš pogrešan sistem rada u sportu, i ja se potpuno slažem sa tim.
No, da ne davim, treba da verujemo u naše, da održimo optimizam i pozitivan stav. Da se sad ne razbacujem sa izjavama ali i dalje imamo dobre šanse da ove Igre učinimo najuspešnijim do sada (ne samo za nas, već da budu i najuspešnije Igre ikada i kada gledamo bivše članice SFRJ). Tenis, vaterpolo, tekvondo, kajak recimo 2, atletika, makar još jedan kolektivni sport - to je sve vrlo realno...plus ako dođe makar jedna u streljaštvu (treba da budemo prezadovoljni), rvanje...i ako sam se kladio na 4-6 medalja može to da ode i na 7+ što bih ja najviše voleo.
Malo više vere u naše i idemo!