Foteljas wrote:1992, 1996, 2000. i 2012. prvog dana je vec padala medalja.
Ne valja sto ce sutra pritisak na svima, a pogotovu na zenama u streljastvu biti jos veci.
Interesantan podatak.
Nema potrebe da se vec prvog dana stvara pritisak. Osim dve potrosene prilike u streljastvu, sve ostalo je vrlo ocekivano. Ostaje nam jos 7 sansi za medalju u streljastvu. Slozili smo se da bismo i sa jednom bili zadovoljni, tako da jos uvek nema razloga za dramu. Najvise mi je zao Grgica, koji je za 1 krug ostao bez finala. U poslednje vreme je u zavidnoj formi, kao underdog ne bi bio bez sansi za medalju.
Nisam bio u prilici da pogledam ijedan nastup nasih, pa ne bih komentarisao, narocito vaterpoliste. Iskreno, prizeljkivao sam demonstraciju sile od prvog kola, ali vec nakon ovog meca se nazire dobro poznati sindrom straha od olimpijskog zlata.
Prava je retkost da se neko iz repasaza plasira u A finale, a da ne govorim o verovatnoci za medalju.
Drago mi je za Saleta sto je ostvario bar jednu pobedu na svojim poslednjim Igrama, iako je rec o plasmanu medju 128 najboljih stonotenisera.
Malo me brine sto Novak odmah nakon dubla igra mec prvog kola. Da ne igraju protiv komsija, navijao bih da nas protivnici sto pre isprase.
Bice medalja, imamo mnogo aduta. Samo treba da budemo strpljivi.